Söze nerden baslayayim hic bilmiyorum ama sahiden yoruldum ve ne yapacagim hic bilmiyorum

burayada sadece paylasip rahatlamak icin yazdim uzun oldu okuyan yorumlayan fikrini paylasan herkesten Allah razı olsun
Kizlar babamla ilgili sorunlari yazssam sabaha kadar bitmez ama suanki sıkıntım artik canimdan bezdirdi zatwn okutmadi aciktan aciktan zar zor okudum uniyide kazanmama ragmen sirf onun yuzunden aciktan okumak zorunda kaldim ama okumak denebilirse
Vakti zamaninda kimsede olmayan imkan onda olmasina ragmen kariya kıza millete yedire yedire sobali bi eve mahkum yasiyoruz yine imkan olmasina ragmen biz sadece salonda soba yakiyoruz yine imkan olmasina ragmen sobaya her komur attigimizda binbir tantana isitiyoruz atmasak sönse ayri soyleniyor
Sabahtan aksama kadar elinde kumanda tvde alakasiz alakasiz sacma sapan absurt seyler izleyip duruyo ve sesinide azicik kısma ihtiyaci dahi hissetmiyor Bende ne yazik ki o odada ders calismak zorundayim bir yandan tv nin sesi bir yandan onun bitmek bilmeyen istekleri
Tv yide izlese icim yanmaz tv nin karsisinda uyuyo oylece kapatma gibi bi sansimizda yok uyumuyorsa tv acik elinde telefonu
Yemin ederim ne yapacagimi sasirdim dayanamiyorum artik diger odalarda calisayim diyorum diger odalar buz gibi soguktan birakin calismayi oturup 1 saat kalmaya dayanamazssiniz diyelim ki dayandim elektrigi acmama kıyametleri kopariyor
Üniversite sınavina girmeden onceki gece sirf test cozuyordum diye elektirigi actigim icin ettigi hakaretler bagirip cagirmalar hala kulaklarimda
Sınav konularinin cogunu bitirdim ama bitirmek sayilirsa cunku bu gurultude 10 kerede okusam aklima birsey girmiyor cunku okudugumdan dahi birsey anlamiyorum herbir sayfayi satiri defalarca okuyorum ama kâr etmiyor zaten gecen yildanda cogu dersten kaldim
Bazen erken uyuyayim gece uyanip calisirim diyorum ama nerdeee gece sonra odasina gidiyor o gidinceye kadarda odada uyuyamadigim icin uyuduktan sonra ne yazik ki sabah namazina bile kalkamiyorum bunaldim artik
Yasattiklarinin ve hala yasatmakta olduklarinin yaninda binde bir bile degil ama ama zaten sinavda yaklasiyor diye daralip bunaldim bi yandan agliyorum bi yandanda ders calismaya calisiyorum artik ne kadar olursa