• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanmaya Halim Kalmadı

Kutüphane diye birseyin varligindan haberim varda babami tanisaniz boyle birseyi teklif edermiydiniz bilmiyorum

45 gunluk bir bilgisayar kursuna gittimyarim gunluk (ki onada kpss icin lazim diye izin verdi)

Ama onda bile sorup duruyodu ne zaman bitecek diye
Benim babam beni okutmak istemiyordu mücadele eden bendim.
Şikayet etmek yerine şöyle düşünün demekki bu bir süreç ve yapmanız gereken sizin mücadelenize kalmış bir şey..
Gündüz gidip verim bir şekilde sessiz bir ortamda çalışabilirsiniz babanız işten gelene kadar.

Cok etkilendim okurken.yapacak tek sey sabir ve dua.asla vazgecmeyin.inaniyorum sabir ve inancla dualarinizla cok iyi yerlere geleceginizi.sabredin...tum imkanlara sahip olup ders calismaya aciz simarik okumayan herkes bu konuyu okusa keske..

Canım benim senle daha önce konuşmuştuk biraz ne diyebilirim ki Allah sabır güç kuvvet versin benim babaminda kötü huylari çok ama seninkinin yanında melek kalıyor okuyup bi iş sahibi olmamız için herşeyi yapiyodu ama son bi kaç yıldır huzurumuz kalmadı ..ne kadar zor bi durum olduğunu anlayabiliyorum. Sen hangi sınava hazirlaniyosun ben kpss gircem ama henüz başlamadım

Canım benim senle daha önce konuşmuştuk biraz ne diyebilirim ki Allah sabır güç kuvvet versin benim babaminda kötü huylari çok ama seninkinin yanında melek kalıyor okuyup bi iş sahibi olmamız için herşeyi yapiyodu ama son bi kaç yıldır huzurumuz kalmadı ..ne kadar zor bi durum olduğunu anlayabiliyorum. Sen hangi sınava hazirlaniyosun ben kpss gircem ama henüz başlamadım
Canım aöf sınavları kpss yede calisicam ama artik calisacak imkani bulursam

Allah seninde yardimcin olsun hakkinda hayirli kapilar acsin insallah

Canım benim okurken gözlerim doldu. Allah yardımcın olsun. Durum gerçekten zor,ama yapacağın tek sey derslerine asılıp hayatını kurtarmak olmalı. İnşallah güzel bir hayatın olacak, bu tatsız anıları geride bırakacaksin. İstanbuldami yasiyorsun ve hangi semt?

Canım benim okurken gözlerim doldu. Allah yardımcın olsun. Durum gerçekten zor,ama yapacağın tek sey derslerine asılıp hayatını kurtarmak olmalı. İnşallah güzel bir hayatın olacak, bu tatsız anıları geride bırakacaksin. İstanbuldami yasiyorsun ve hangi semt?
Allah razı olsun inşallah

Hayir istanbulda yasamiyorum

Söze nerden baslayayim hic bilmiyorum ama sahiden yoruldum ve ne yapacagim hic bilmiyorum:KK42:burayada sadece paylasip rahatlamak icin yazdim uzun oldu okuyan yorumlayan fikrini paylasan herkesten Allah razı olsun

Kizlar babamla ilgili sorunlari yazssam sabaha kadar bitmez ama suanki sıkıntım artik canimdan bezdirdi zatwn okutmadi aciktan aciktan zar zor okudum uniyide kazanmama ragmen sirf onun yuzunden aciktan okumak zorunda kaldim ama okumak denebilirse

Vakti zamaninda kimsede olmayan imkan onda olmasina ragmen kariya kıza millete yedire yedire sobali bi eve mahkum yasiyoruz yine imkan olmasina ragmen biz sadece salonda soba yakiyoruz yine imkan olmasina ragmen sobaya her komur attigimizda binbir tantana isitiyoruz atmasak sönse ayri soyleniyor

Sabahtan aksama kadar elinde kumanda tvde alakasiz alakasiz sacma sapan absurt seyler izleyip duruyo ve sesinide azicik kısma ihtiyaci dahi hissetmiyor Bende ne yazik ki o odada ders calismak zorundayim bir yandan tv nin sesi bir yandan onun bitmek bilmeyen istekleri
Tv yide izlese icim yanmaz tv nin karsisinda uyuyo oylece kapatma gibi bi sansimizda yok uyumuyorsa tv acik elinde telefonu

Yemin ederim ne yapacagimi sasirdim dayanamiyorum artik diger odalarda calisayim diyorum diger odalar buz gibi soguktan birakin calismayi oturup 1 saat kalmaya dayanamazssiniz diyelim ki dayandim elektrigi acmama kıyametleri kopariyor

Üniversite sınavina girmeden onceki gece sirf test cozuyordum diye elektirigi actigim icin ettigi hakaretler bagirip cagirmalar hala kulaklarimda

Sınav konularinin cogunu bitirdim ama bitirmek sayilirsa cunku bu gurultude 10 kerede okusam aklima birsey girmiyor cunku okudugumdan dahi birsey anlamiyorum herbir sayfayi satiri defalarca okuyorum ama kâr etmiyor zaten gecen yildanda cogu dersten kaldim:KK42:

Bazen erken uyuyayim gece uyanip calisirim diyorum ama nerdeee gece sonra odasina gidiyor o gidinceye kadarda odada uyuyamadigim icin uyuduktan sonra ne yazik ki sabah namazina bile kalkamiyorum bunaldim artik

Yasattiklarinin ve hala yasatmakta olduklarinin yaninda binde bir bile degil ama ama zaten sinavda yaklasiyor diye daralip bunaldim bi yandan agliyorum bi yandanda ders calismaya calisiyorum artik ne kadar olursa
Bir gün evlenip gidince babanın son ses bagirttirdigi tvyi de özlersin.. ben öyleyim mesela :KK43:

Aklımdan geçen tamda bu oldu
Tövbe yarabbim baba vasfını anlayamamış bu adam
Buda evin direği şimdi sözde :KK12:

Valla insanlar bana böyle şeyleri nasıl yazıyorsun ama aklımdan tamı tamına bu geçti.

Evladına faydası olmayan, ölüsü dirisinden daha hayırlı olan adam gitsin ölsün daha iyi. En azından malı mülkü çocuklarına kalır onlar da afiyetle yerler.

eczaneden kulak tikayicisi al cnm cok ucuz bisey.. O uniyi kazanacaksin bitiriceksin meslegini eline alacaksin harika bi esle evleneceksin.. suan sabr et :)

eczaneden kulak tikayicisi al cnm cok ucuz bisey.. O uniyi kazanacaksin bitiriceksin meslegini eline alacaksin harika bi esle evleneceksin.. suan sabr et :)
Insallah

Inanin en cokta annem icin uzuluyorum en cokta annem kardeslerim icin is guc sahibi olmak istiyorum aylar yillar gecse elini atipta cebine 10 lira vermez istesen ya hesap sorar ne yapacaksin diye ya kizar
Yani anlatmaya kalksam bitmez ya...

Herşey geçiyor sadece sabretmen gerek. her zamankinden daha fazla azimle çalışman.. baban tüm gün evde yatmıyordur heralde. o yokken günde iki üç saat bile olsa halk kütüphanesine git. kütüphane yoksa devlet okullarınn kütüphanesine gidebilirsin. annenin sana destek olması lazım bu durumda. yapamam yaptırmaz diyorsun anlıyorum iş sana da düşüyor. iş sahibi olmak artık çok zor.

Canım senin durumunun psikolojik ağırlıgı tabiki çok fazla.. Ama yinede belki yardımcı olabilirim diye söylüyorum.. Ben üniversitede yurtta kalırken oda arkadaşlarım televizyonu asla kapamazdı ve sohbet ederlerdi sınav haftası dahil.. Bende eczaneden kulak tıkacı almıştım ezber yapacagım zaman onu takıyordum avuçlarımı da kulagıma kapatıyordum ses bayagı azalıyordu.. Eğer kahkahalar atarak sohbet ediyorlarsa veya tv sesi çok yüksekse o zamanda kulaklık takıp müzik dinleyerek çalışıyordum İki şekilde de sessiz ortam gibi olmuyor ama gürültüde aldıgın verimden çok daha fazlasını alırsın.. İnşallah sınavlarını verirsin.. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun..

Herşey geçiyor sadece sabretmen gerek. her zamankinden daha fazla azimle çalışman.. baban tüm gün evde yatmıyordur heralde. o yokken günde iki üç saat bile olsa halk kütüphanesine git. kütüphane yoksa devlet okullarınn kütüphanesine gidebilirsin. annenin sana destek olması lazım bu durumda. yapamam yaptırmaz diyorsun anlıyorum iş sana da düşüyor. iş sahibi olmak artık çok zor.
Tafsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim neredeyse tum gun evde dersem yeridir
Maalesef annemin elinden gelen biseyde yok bende kutuphaneyi dusundum ama iste gidip gelislerimi bahane edecek birde ona bagirip cagiracak diye evde calisiyorum

Annenin destek olmasi gerekli dediniz ya annemin babamdan yana yapabilecegi birsey yok ne yazikki babam oyle biri anlayacaginiz ama annemde is yaptigim zamamlar sen calis ben yaparim falan diyir o sekilde calismama yardimci oluyor

Canım senin durumunun psikolojik ağırlıgı tabiki çok fazla.. Ama yinede belki yardımcı olabilirim diye söylüyorum.. Ben üniversitede yurtta kalırken oda arkadaşlarım televizyonu asla kapamazdı ve sohbet ederlerdi sınav haftası dahil.. Bende eczaneden kulak tıkacı almıştım ezber yapacagım zaman onu takıyordum avuçlarımı da kulagıma kapatıyordum ses bayagı azalıyordu.. Eğer kahkahalar atarak sohbet ediyorlarsa veya tv sesi çok yüksekse o zamanda kulaklık takıp müzik dinleyerek çalışıyordum İki şekilde de sessiz ortam gibi olmuyor ama gürültüde aldıgın verimden çok daha fazlasını alırsın.. İnşallah sınavlarını verirsin.. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun..
Sahiden dediginiz gibi durumun verdigi psikolojik agirlikta var bazen acaba bilerek mi yapiyor inat olsun diye mi dusunmeden edemiyorum yada onemsemiyorus olmasi vs bunlarada doluyorum

Dualariniz ve tafsiyeleriniz icin Allah razi olsun tesekkur ederim

Back
X