Dayım beni sevgilimin arabasına binerken görmüş anneme söylemiş ne diyim şimdi

Aynısını söyleyin. “İyi bir çocuktur ama sevgili olmak için görüşmüş olmamıza rağmen aradıklarımı onda bulamadım. Sadece arkadaşız”
Harika :) aynen bunu diyeceğim

Malesef büyüklerimize göre öyleyiz
buyuklerımıze gore degıl de annenız orda kalmıs sanırım
annenıze ben nerde kımınle nasıl davranmam gerektıgını bılırım asıl senın kım olursa olsun benım hakkımda bırsey dendı mı laf soyletmemen gerek ben kızımın kımle gorustugunu kımın arabası oldugunu bılıyorum deyıp orda susturup ondan sonra gerekırse bana sorman gerek , evımızın ıcıne kımseyı dahıl etme anne desenız guzel olacak bence
dayınıza neymıs ne munasebet ne hadle annenıze boyle bırsey dıyebılıyor annenız nasıl bunu normal karsılayabılıyor ana baba dururken dayıya gelene kadar...
sankı annelık babalık yapamıyor aılenız ,dayınız mecbur kalmıs gıbı davranılması...resmen sacmalık

valla dayınız sorarsa agzının payını verın bence herkes yerını bılsın

Çocukluğumu mahvettiler zaten. Annemde öyle söyledi arkadaşım de geç dedi. Ama inanmayacak büyük ihtimalle. Umrumda değil bakirede değilim acaba bunu duysa annem ne diyecek gelecekteki eşimde eminim beni böyle kabul edecek etmek zorunda ben mal değilim
Bunu sorun etmeyen okadar erkek var ki. Kimsenin bilmesine gerek yok.

buyuklerımıze gore degıl de annenız orda kalmıs sanırım
annenıze ben nerde kımınle nasıl davranmam gerektıgını bılırım asıl senın kım olursa olsun benım hakkımda bırsey dendı mı laf soyletmemen gerek ben kızımın kımle gorustugunu kımın arabası oldugunu bılıyorum deyıp orda susturup ondan sonra gerekırse bana sorman gerek , evımızın ıcıne kımseyı dahıl etme anne desenız guzel olacak bence
dayınıza neymıs ne munasebet ne hadle annenıze boyle bırsey dıyebılıyor annenız nasıl bunu normal karsılayabılıyor ana baba dururken dayıya gelene kadar...
sankı annelık babalık yapamıyor aılenız ,dayınız mecbur kalmıs gıbı davranılması...resmen sacmalık

valla dayınız sorarsa agzının payını verın bence herkes yerını bılsın
Aynen öyle annem bana baban görseydi ne yapacaktın dedi bende o farklı o hesap sorabilir dedim. Birde onla onu kıyaslıyor

Cocuga ve mesleginin ıyı olduguna dayın mı karar verecek
Had bilmeyen akraba= istenmeyen tüy
Sorma geçen anneannem inşallah iyi biriyle evlenirsin diyor bende şakasına beni isteyen çok dedim bana hepsi bağırıp çağırdı kim seni istiyor daha küçüksün konuşamazsın kimseyle diye be hakla ya

Aslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum
Ay aklima geldi ben esimle sevgiliyken bu deliye kac drfa eve kadar birakma demistim.ben baslarken hic ciddi dusunmuyordumm bi aksam beni eve birakirken dayim gordu. Isaret etti durdurdu bunu.hayrola insallah buraya kadar geldin yarin aksamda gel bir tanisalim bakalim demisti cocuk iki gun icinde geldi bir haftada tum sulaleyle tanisti. Sonra aileler tanisti evlendik. Kim vurduya gittim seninde oyle olir belki😂😂😂

Ben bir çok akrabama selam bile vermiyorum dayimda dahil. Saçma sapan sorular konular bitmiyor yoksa. Inanılmaz mesafeliyim. 24 yaşında bir genç kızın türkiye de bunlarla uğraşması çok üzücü. Ayrıca bir gün evlenmek istesen evleneceğin kişi herhalde 24 yaşından sonra onun ilk sevgilisi olduğunu düşünmeyecek zekaya sahip olur 🤣

Ay aklima geldi ben esimle sevgiliyken bu deliye kac drfa eve kadar birakma demistim.ben baslarken hic ciddi dusunmuyordumm bi aksam beni eve birakirken dayim gordu. Isaret etti durdurdu bunu.hayrola insallah buraya kadar geldin yarin aksamda gel bir tanisalim bakalim demisti cocuk iki gun icinde geldi bir haftada tum sulaleyle tanisti. Sonra aileler tanisti evlendik. Kim vurduya gittim seninde oyle olir belki😂😂😂
Ahaha inşallah olur seviyorum kendisini tabi olursa 😃😃😃

Ben bir çok akrabama selam bile vermiyorum dayimda dahil. Saçma sapan sorular konular bitmiyor yoksa. Inanılmaz mesafeliyim. 24 yaşında bir genç kızın türkiye de bunlarla uğraşması çok üzücü. Ayrıca bir gün evlenmek istesen evleneceğin kişi herhalde 24 yaşından sonra onun ilk sevgilisi olduğunu düşünmeyecek zekaya sahip olur 🤣
Ben zaten eşime biriyle birlikte olduğumuda söyleyeceğim bunu sorun edenle olamam ömür geçiremem. Sorma sanki 15 yaşındayım küçükkende herşeyime karışırlardı

Akrabalar hayatıma karışıyor derken Kimsesi sahip çıkmayan biri akrabalar arayıp sormuyor ilgilenmiyor diye sitem eder ama hayatına Karıştıklarında rahatsız olurlar. Tamamen ikiyüzlülük

Hatta bunun ailesinin kendisine karışmasını istemeyen ama para mevzusuna en iyi imkanlara sahip olmaya sıra gelince madem bakamayacaktınız yapmasaydınız beni diyen versiyonları da var

Akrabalar hayatıma karışıyor derken Kimsesi sahip çıkmayan biri akrabalar arayıp sormuyor ilgilenmiyor diye sitem eder ama hayatına Karıştıklarında rahatsız olurlar. Tamamen ikiyüzlülük
Pardon? Arasalar bile hayata karışmak bambaşka bir konudada kavga çıkarmayın Allah’ın aşkına boş yorum atmayın sayfama

24 yaşındaki bekar bir genç kıza sevgilisinin olmasının hesabını soracak dayılar mı var ya. Ne saçma. Olamaz mı yani.

Olur tabi...

Çok şaşırdım.

Ne diyecek dayınız. Çok merak ettim. Bana da anlatırsanız çok sevinirim.
Kendisi ile karşılaşınca soracaktır büyük ihtimal anlatırım 😂

Pardon? Arasalar bile hayata karışmak bambaşka bir konudada kavga çıkarmayın Allah’ın aşkına boş yorum atmayın sayfama
Sana sadece kahkaha atıyorum hani nerde kavga çıkarmışım. Ülkenin yeni genel durumunu özet geçtim. Kendi kendine halleniyorsun şu an. Herkes seni haklı bulmak zorunda değil

Sana sadece kahkaha atıyorum hani nerde kavga çıkarmışım. Ülkenin yeni genel durumunu özet geçtim. Kendi kendine halleniyorsun şu an. Herkes seni haklı bulmak zorunda değil
Haklı bulmasan bile alakasız laf yazman zaman kaybı yazma

Evet bugün dayımı gördüm sormadı bile sarıldı nasılsın dedi yani sorun olmadı şükür 🙏❤️

Çocukluğumu mahvettiler zaten. Annemde öyle söyledi arkadaşım de geç dedi. Ama inanmayacak büyük ihtimalle. Umrumda değil bakirede değilim acaba bunu duysa annem ne diyecek gelecekteki eşimde eminim beni böyle kabul edecek etmek zorunda ben mal değilim
tüm bekarete önem vermediğini söyleyenler gibi, bakire olmamanın bir kusur olduğunun siz de içten içe farkındasınız aslında... şu ifade de bu konudaki ezikliğinizin dışa vurumu; ''beni böyle kabul edecek etmek zorunda''

bunu bir kusur olarak görmeseydiniz bu ifadeyi kullanmak kesinlikle aklınızdan geçmezdi.

Back
X