Dayım beni sevgilimin arabasına binerken görmüş anneme söylemiş ne diyim şimdi

Anlıyorlar mı kaç kere dedim kanlı bıçaklı oldum ama annem hep yine aldı hayatımıza

anneniz tabi ki hayatınıza alacak, onun için sorun değil ve onlar kardeşleri yada akrabaları.
böyle durumlarda insanın duruşu önemli.
bizim de soran akrabalarımız var. cevap vermek istemediğim her soruyu ya kestirir atarım ya lafı değiştiririm yada açık açık ben uygun gördüğüm zaman size söyleyeceğim derim.
çünkü gerçekten kimseyi ilgilendirmez.

Aslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum
Dayınıza, o benim normal arkadaşım gideceğim yer onun yolunun üstüymüş, o yüzden bindim arabaya, deyin.

Ya o kadar saçma ki yorumlar, anne doğru konuşmuş. Erkekler böyle şeylerden tiksiniyor, akrabalar iki gün sonra evlendiği adama bunu çıtlatsa adam ne hissedecek, ne düşünecek sanıyorsunuz? Erkeklerin kadınları rahatça kullanabilmek için kadınlar açısından da doğal yea söylemlerine kendinizi fazla kaptırıyorsunuz. Iki gün sonra adama sen de neler yaptın ama kimbilir diyince adamlar sizi haklı görmeyecek.

Dayınızın gördüğünü annenize sorabilmesi bile hadsizlik. Anneniz buna izin vermemeli. Fazla yüz verilmiş ve yerini bilememiş dayı. Babayı anneyi ezip sana hesap sormak dayıya düşmez. Dayı dediğimiz kişi hâl hatır sorar, sevgi saygı görür. Fazlası ayarsızlık. Daha neler??? Açıklama yapmayın. Yerini bilsin.

Aslında eski erkek arkadaşım her neyse geçen çarşamba konuşmak için yazıştık iş arabası var (PTT’de çalışıyor) bi ara sokakta arabasına bindim güvendiğim biri kendisi her neyse dayım görmüş. Ben 24 yaşındayım. Anneme söylemiş kim o sen biliyor musun ben çocuğu araştırıyım sen biliyor muydun mesleğide varmış çocuğun konuşsun iyiyse demiş. Annem biliyor durumu ama sadece arabaya binme durumuna kızdı dayın sana soracak tersleme dedi. Şimdi ben çocuktan zaten ayrılmışım ne diyim gidip ben Artık akrabalarımdan bıktım annem nasıl arabaya binersin deyip beynimi yedi sanki ne yaptım sen bir gün evlenmek istesen ne diceksin eşine diyor gereksiz meseleler ve akrabalar yine hayatıma karışıyor dayıma ne dicem bilmiyorum
Saganee dayuuu dersin aaaa kime ne canim annende yani kocana ne dicen sanki evlendiklerimizi annesin den kundaktan aliyoruz bize gelene kadar teyyy anam teyyy

Ben 27 yasindayim bana evlendmeden once eyvah abim karisirdi simdide esim dayim ne alaka ne haddine yani karisina toz kondurmayan dayimmi pehh hele o dayinizin varsa cocuguna anneniz bir laf soylesin bakin yengenize ozaman

Akrabalar hayatıma karışıyor derken Kimsesi sahip çıkmayan biri akrabalar arayıp sormuyor ilgilenmiyor diye sitem eder ama hayatına Karıştıklarında rahatsız olurlar. Tamamen ikiyüzlülük

Hatta bunun ailesinin kendisine karışmasını istemeyen ama para mevzusuna en iyi imkanlara sahip olmaya sıra gelince madem bakamayacaktınız yapmasaydınız beni diyen versiyonları da var
Allah askina biraz realist olun siz nekadar izin veriyosunuz akrabalarinizin hayatiniza karismasina laf olsun diye yazmalar bitmedi malesef ki ornegin halan karisiyormu neden acik veya neden kapali sin yermi bence yemez kimse hic kimse boyle birsey izin vermez Anne baba baska abi abla baska ama bir yerde sinir cizilmezsse suistismal olur arayip Hal hatir sormak baska 24 yasindaki bir yigene hesap sormak baska haa yanlis yoldaysa uyarir oda bir defa gerisi kimseye dusmez oyle gidip dedikodusunu yapmak karsina alip hesap sormak ne alaka

Arabaya binmek fiilini aslında başka bir anlamda mı söylemiş diye bakıyorum ben de...Tövbe yarabbi...Duyan da bişi sanacak... Dayına söyle de kendine meşguliyetler bulsun mahalle dedikodusu yapmasın

Bir sevgilinin arabasina birde evine gitmeyeceksin

Eşimle sevgiliyken komşu görmüş bizi yan yana yürüyordu bende onu gördüm ama uzakta olduğu için konuşamadık eve gidince ilk işi anneme yetiştirmek olmuş :)) millete vazife olmuş gibi

Eşimle sevgiliyken komşu görmüş bizi yan yana yürüyordu bende onu gördüm ama uzakta olduğu için konuşamadık eve gidince ilk işi anneme yetiştirmek olmuş :)) millete vazife olmuş gibi
Yuh artık ne terbiyesiz!!! Ben olsam onu parçalardım

Back
X