- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Böyle kuzen düşman başına
Dayın da anormalmis normal biri su hareketleri yapmazdı asla.
Bırak Allah'ından bulsun, zaten öyle fitneci bir kızı varken belasını bulması yakındır.
Gelip özür dilemeden de görüşmeyin bir daha...
Öyle bende istemiyorum ama annem çok üzülüyor ona kıyamadığım için...Tam ele almalık bir kız! Düşman başına bile vermesin Allah... Ben olsam kapılarının önünden geçmem, bayram seyran dinlemem... Özür dilemesi gereken onlar siz değilsiniz...
Anneniz üzülüyorsa gitsin konussun, anneniz de bir garip. Benim evladımın boynuna çökecek adamın alnını karışlarım benÖyle bende istemiyorum ama annem çok üzülüyor ona kıyamadığım için...
Anneniz üzülüyorsa gitsin konussun, anneniz de bir garip. Benim evladımın boynuna çökecek adamın alnını karışlarım ben
Tamam o an şaşırdı kaldı şimdi ne diye üzülüyor ? Yine de siz bilirsiniz ben olsam mahallesine uğramam...Haklısınızda o anda kaldı öyle dayımdan hiç beklemiyordu hepimiz şaşırdık
O mesajların ekran görüntüleri dayının telefonuna at bakmak istemese bile bakıp görecek. İnsan halasına nasıl öyle şeyler söyler Allah muhafaza.
Bu kız ve sizin kardeş kaç yaşlarındalar bu arada. Kızın her dediğine sorgusuz inanılıp saldırılıyorsa pekte küçük olmasa gerek.
Taşınma imkanımız malesef ki yok yıllardır dayım orda oturuyo onun taşınması gerekir oda 1 seneden taşınıcal çünkü ananem artık istemiyor agrasif tavırları yüzündenBirde alt , üst oturuyorsunuz inşallah olaylar dahada büyümez.Tasinma imkanınız yokmu.Kardesinizin başı belaya girmese bu kız yüzünden.Her türlü iftira bile atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?