Canım benzer olayları yaşayan bi ablan olarak sana şunu söylemek istiyorum; olay annenden kaynaklanıyor
Beni ezmese demişsin zaten dayının sana bu kadar yüklenmesine müsade eden annen.
Sana bırakmadan ağzının payını verse o zaman kimse tek laf edemez..
Çok sinirleniyorum böyle anne babalara
Evlatlarını el üstünde tutmak yerine ezdiriyorlar parçalayasım geliyor
Ayrıca böyle kompleksli ve de etrafındakileri eleştirmeye meraklı insanları asla ve asla kafana takma sen kendi başarının peşinden koştur..
Böyleleri sonradan dibe vuruyor ve sen keyifle sadece izliyorsun
biraz alınganlık etmişsin bence,
dayının kurduğu cümlenin aynısını babacığım da bana söylemişti.
bende gülmüştüm ve seneyede kazanamazsam istediğim yeri zengin bir koca bulup evlenirim diye dalga geçmiştim hatta.
Bir türlü emin olamadım dayın iyi niyetlimi kötü niyetlimi açıkcası amca dayı teyze olmak samimi olmaya yetmiyor ne yazıkki.Kendi çocuğuyla olan kıyaslamaları okuyuncada dayının samimiyetine çok inanmamaya başladım açıkcası ama tabiki yinede etkilemek istemem kimbilir.Kimin ne söylediği ne düşündüğü çokda önemli değil bence ama eğer bu laflar seni tam tersi kamçılamışsa ne mutlu sana
Merhabalar bayanlar.Başlıkta da belirttiğim gibi dayıma ygs sonucumu söylemek istemiyorm.Nedeni mi geçen sene ygs de çok kötü bir puan almıştım(hatta konu açmıştım) lysde durumu toparladım 440 gibi bir puanla kaldım 2. seneye .(biraz annemin birazda benim isteğimle) ama dayım tercih sürecinde hergün aradı ''eda yapma muhakkak git,senin kapasiten bu kadar bu puandan ötesini alamazsın,500 lerde puan alanlar ne kadar zeki insanlar sen yapamazsın,başımıza ev kızı eda olarak kalacaksın''dedi b laflar bana o kadar dokundu ki normalde dayımı çok severdim ama artık gram sevgi kalmadı içimde.Fark ettimki ağzımla kuş tutsamda aferiin yiğenim demeyecek.Dayımın dayanağı annem aslında belki annem beni bu kadar ezmese o da ezmeyecekti.Ki yukarıda yazdıklarımı topluluk önünde söyledi.Bu senede az buçuk kaç puan geleceğini biliyorm.Düşük bir puan gelmeyecek ama ben dayıma söylemek istemiyorm ya da söylesemde bana söylediklerini bi şekilde ona söylemek istiyorm .Çünkü her konuşmamızda'' artık bu sene nere olursa gideceksin,mecbrsn gibisinden şeyler söylüyo'' Bayanlar şimdi siz söyleyin ne yapıyım sonçlar açıklanaınca
Ohoo bu da bir şey mi,
Benim teyzem kazandığım bölümü öğrendiğinde hadi yaa benim komşumun kızı bu bölümü çok küçük farkla kaybetti,sen girdin demek,çok üzüldüm demişti :)
Dış güçlerin moralini bozmasına izin verme,cevabını ösym yerleştirme belgenle ver
Lys'de başarılar dilerim....
bence dayin kotu niyetle soylememis seni dusundugu icin soylemis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?