- Konu Sahibi DertlerDerya
-
ilişkiniz konusundaki fikrim bu dayının arkadaşının pek sağlam pabuç oladığı yönünde.
yani sizi kandırmak için olması bu ilk eşinin aldatma, ikinci eşinin mecburen evlenme davaları.
bana ilk anda öyle geldi.
anne-baba sorunuzda ise;
anneniz boşanmayı düşünmedi mi hiç?
madem bu kadar problemli evlilikleri var, babanız size şiddet falan uyguluyor hem de.
cnm erkekler nedense eşlerini hiç sevmezler çocukları için katlanıyorlardır,zoraki evlenilmiştir,anne baba baskısındandır,yazar dururlar.hele senin gibi bir çıtırı, onun gözüyle tabi.başka türlü nasıl ikna edebilir.eminim söylediklerinin yarısı yalan.bu gencecik yaşında iki tane hatun eskitmiş bir adama nasıl güvenirsin.üstelik hala evli.belkide asla boşanmayacak.seni oyalıyor.çok büyük hata yaparsın bu ilişkiye devam etmekle.son pişmanlık da fayda etmez.klava:
Ben tam anlamıyla anlamadım öncelikle
anladıgım kadfarıyla sen 2 evlilik yapmış ve ikinciden çocugu olan bir beyden hoşlanıyorsun
aslında pek hoş degil ..
bir düşündüm de ben de anneyim gün gelirde eşim baska birinden hoşnaırsa çocugum ne düşünür ne yapar ?ve o kadar düşkün ki oğlum babasına..Allah korusun anne olmadan anlayamassın.
cocugu bile olan bir adamın yuvasını bozma
çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz derler bizde canım...
kendi dengin illa cıkar karsına..
henüz 20 yaşındayım birgün dayımın elemanı işten çıkmıştı.yerine bakmaya gittim her akşam dayım beni eve bırakıyodu o akşam yegenim hastalanmıştı ortagına sölemiş beni eve bırakmasını bende mahallede seninle görülmek isteme dedim red etti. daha sonra 11 lerde aramaya gece 2 lere kadar benimle konuşmaya başladı.. ilk eşi aldatmış ikinci eşinide evlenmezsen evlatlıktan red edrim dedigi için baba baskısıyla evlenmiş ilk gece olayında eşi hamile kalmış ama onu hiç sevememiş şimdi boşanma aşamasındalar eşine kızına ev aldı boşanmak için ama eşi boşanmıyor!!babamı tanıyor dayımın ortagı olmaz dedim gözyaşının üstüne kahkaha atılmaz ama tanıdıkça sevdim şimdi kopamıyorum ne yapıcam onuda bilemiyorum..üstüne üstük 1 aydır evi terk ettim bi gece babamın anneme 1 aydır ayrı yatıyoruz yeter dedini üstelik annemde bel kayması var..ve evlenicem dedini duydum bende yapıcaksan git yap ailenin içinde böle konuşmalar yapma diye bagırdım beni dövmeye çalıştı amcam elinden zor aldı ve artık amcamlardayım bugün annem iş yerine geldi eve dön dedi agladı hayatım çok büyük sorunlar içinde yogruluyor..ne yapıcam bilmiyorum artık??içinden çıkamadım varsa bi çzüm bulabilecek söyleyin taş olsa dayanabilirmi???senağlamasenağlama:Saruboceq:
düşündü ama ne yazıkki akrabalar ikiside araya bi sürü insan girdi olmadı... ve annem anaokulu öretmeni babam yüzünden ataması da yapılmıyor çalışmasını istemedi son olaydan sonra annem başvuru yaptı atanırsa hayatımızı kurucaz...bu arada tşk fikirleriniz benim için degerli....
bu eziyetleri çeken araya giren insanlar mı ki
sonuçta annenizin mesleği de varmış ne güzel.
kendisinden önce sizi de düşünmeli. şiddet görüyorsunuz.
ayrıca kendinizden büyük birine duyduğunuz hayranlık, babanızdan göremediğiniz yakınlığın neticesinde de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?