Arkadaşlar merhaba.
Benim bir tane dayım var çok boş konuşuyor,her şeye saçma sapan olacak şekilde mutlaka yorumunu yapar,her şeye burnunu sokar.
Geçenlerde otururken,telefonumun yakınına oturmuş ben de farklı bir yerde oturuyordum.Telefonuma gelen bir bildirimi herkesin içinde sesli bir şekilde okudu,kimin gönderdiğini de söyleyerek.Mesajı sevgilim atmıştı.Mesaj normal o konu ile ilgili sıkıntı yok.
Fakat herkesin içinde okuması bana çok tuhaf ve saygısızca geldi,ama "dayı neden okuyorsun" dedim sadece.Onun üzerine sevgilini neden öyle kaydediyorsun ki ortada daha nişan vs yok diye bir şey söyledi,abes bir şey yoktu gayet normal bir şekilde kayıtlı bu arada çünkü evde falan ortada bırakırım herkes görür yani arayanı falan.Öyle sormasının üzerine gülümseyerek çok sakin bir şekilde "seni ilgilendirmez dayı" diye cevap verdim,gerginlik yapmadım yani.Öyle cevap verdiğim için benim terbiyesiz olduğumu ima eden konuşmalar yaptı,anneme babama "yetiştirme tarzınıza saygı duyarım" gibi şeyler söyledi.Sakladığın bir şey varsa öyle kaydetmeseydin ortada bırakmasaydın gibi şeyler söyledi.
Sizce saygısızlık mı yaptım ?