Yok bence senin durumunuda kapsayan bir genelleme yapilsaydi aynisini düsünürdün güzelim...
Mersinde yasayan tüm ögrenci kizlar söyle böyle diyen birine, siz hangi hakla bunu söyleyebiliyorsunuz mu derdin?
Yoksa bu sizin dogrunuz genellemenizmi derdin?
Elini vicdanina koy ama....
Iste bazen yorumlarda malesef kantarin topuzu kaciyor....
Türkiyede binlerce akraba evliligi yapan insanlar var....sana göre bana göre ters ama bizim kalkipta bu insanlara söylesiniz böylesiniz demeye hakkimiz yok bana göre.
çocukların özürlü olma ıhtımalı bılımsel kanıtlanmış bır gerçek. bunu bir kere hıç ıtıraz etmeden kabullenmek lazım. sizinki olmadı dıye başkasının da olmayacagı anlamına gelmıyorç. gençlerımıze yanlış örnek olmayalım. sevince gönul akraba dınlemez belkı ama bu ciddi bır karar, böyle bır risk var.
Kuzenden başka evlenecek adammı kalmadı memlekette yahuu......Ister dunya zenqını ol ister doğulu ister yobaz ister kültürlüüü.......Kan cann aıle akrabaa.......
Ne bu beeeeeeeeeeeeee ar damarı çatladı bu mılletın.................. kuzenıne aşık olan kısının aılesıne ne demelii......Zamanında siz kardeşsinizi aşılıyamamış çoçuklarına alla alaa................
Ahanda girdimm polemiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......Varmı be allaa alaaaaaaaaaa
çocukların özürlü olma ıhtımalı bılımsel kanıtlanmış bır gerçek. bunu bir kere hıç ıtıraz etmeden kabullenmek lazım. sizinki olmadı dıye başkasının da olmayacagı anlamına gelmıyorç. gençlerımıze yanlış örnek olmayalım. sevince gönul akraba dınlemez belkı ama bu ciddi bır karar, böyle bır risk var.
Kuzenden başka evlenecek adammı kalmadı memlekette yahuu......Ister dunya zenqını ol ister doğulu ister yobaz ister kültürlüüü.......Kan cann aıle akrabaa.......
Ne bu beeeeeeeeeeeeee ar damarı çatladı bu mılletın.................. kuzenıne aşık olan kısının aılesıne ne demelii......Zamanında siz kardeşsinizi aşılıyamamış çoçuklarına alla alaa................
Ahanda girdimm polemiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......Varmı be allaa alaaaaaaaaaa
Şu konuda hala anlaşamıyoruz arkadaşlar...
Kişinin kendi fikrini ,kendi inancını ,kendi yaşantısını ,kendi doğrularını açıklaması ,anlatması ve savunması kadar daha doğal ne olabilir.
Yanlış olan ,kendisi gibi olmayan ,kendisine benzemeyen insalara ( siz benim gibi değilseniz siz şusunuz,busunuz vs...)yaftalar yapıştırıp ithamlarda bulunmasıdır.
Şu konuda hala anlaşamıyoruz arkadaşlar...
Kişinin kendi fikrini ,kendi inancını ,kendi yaşantısını ,kendi doğrularını açıklaması ,anlatması ve savunması kadar daha doğal ne olabilir.
Yanlış olan ,kendisi gibi olmayan ,kendisine benzemeyen insalara ( siz benim gibi değilseniz siz şusunuz,busunuz vs...)yaftalar yapıştırıp ithamlarda bulunmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?