Arkadaşlarr benım kuzen anlayısım teyzemın dayımın oglu kızı..Amcayı halayı hıc katmıyorum onlarla kan bagıda oluyoo ....... Sızınkı farklımı ?????
Nasıl bıze göre anormal sıze göre normal olabılır....Kuzen kuzendırrr ve aşk meşk anormaldır....
Hiç mi insan kalmdı ?? Komsuna asık ol....İş arkadasına ol....Okul arkadasına ol......Arkadasnın arkadasına ol..
Arkadaşlarr benım kuzen anlayısım teyzemın dayımın oglu kızı..Amcayı halayı hıc katmıyorum onlarla kan bagıda oluyoo ....... Sızınkı farklımı ?????
Nasıl bıze göre anormal sıze göre normal olabılır....Kuzen kuzendırrr ve aşk meşk anormaldır....
Hiç mi insan kalmdı ?? Komsuna asık ol....İş arkadasına ol....Okul arkadasına ol......Arkadasnın arkadasına ol..
Size göre bize göre doğru şöyle oluyor canım,insanlar çeşit çeşittir aynı şekilde düşünceleri de farklı olabilir...Hepimiz aynı düşünsek aynı kaderi yaşardık değil mi ? Sana göre anormalse aşık olmazsın,bu kadar basit aslında..
Sağol tesekkur ederım benı bılgilendırdıgın ıcın..... Insan kendı kaderını cızer....
Bazı seyler bızım elımızde.... Ölüm dısında herseyın caresı var......
Kuzenını kardes gören öyle yetısen bı ınsan asla baska duygular hıssetmez...
eşimin daysının kızı 1 çocugu var eşinden boşanmış.eşime karşı çok lavbali davranıyor.sinir oluyorum ama belii etmiyorum.geçenlede eşimin halasıgile oturmaya gittik.bunlarda gelmişler.eşim tamir yapıyodu buda gelmiş kolayı enssesine degdirdi şişeyle sonrada içermisin felan diye sordu. osıra bende bebeylen ugraşıyordum.içim bituhaf oldu.eşime söledimde obeni kardeşi olarak görüyo dedi.fikirlerinie ihtiyacım var bu kızn yaptıklarına nasıl karşılık veriyim.siz olsanız kızarmıydınız.yoksa benmi abrtıyorum..
bende kuzenlerimle böyle yakınım eşleri böyle düşüncekse vay halimize !!! kardeşiz biz yaa !
allah akıl fikir versin !!!
tüm yorumların hepsini dehşetle okudum ..
sinirlerime hakim olim şu saatte zıplatmayım ,yazmayım dedim ama yok yapamıcam..
konu sahibine yorumum yok çünki konu amacını aşmış..
maşallah bayanlarımız baya güzel ahkam kesmiş ..
asla olmaz , sapıklık, bağnazlık,yobazlık ve buda yetmemiş kelimesini bile duymaktan tüylerimin ürperdiği ensestliğe varmış
bakın arkadaşlar benim ailemde ve de eşimin ailesindede akraba evlilği yapılmış kimisi önce abi derken aşık olmuş,kimisi ana ,baba isteğiyle olmuş ama annelerimizin kuşağı ..bizim kuşakta yok ..
aralarında malasef engelli ve sağlık problemli çocukları olanlarda var ..
ama bu şunu demeyi asla sizlere hak vermez , onlar sapık,onlar yobaz vede ensest ilişki yaşıyorlarlmaz:
bi kere şunu anlayalım bakın kuzenlerimiz evet kardeşimiz gibi ama bakın gibi diyorum ,çünki aynı ana ve babadan doğmayan hiç kimse kardeş değildir :umursamaz:
bu yorumları genelde bekar kızlarımız yapmış onları tbrk ediyorum ama sadece akraba evliliğini yanlış bulup tasvip etmedikleri için vereliniortak
ama kınamak hakarete varan sözler edenleride şiddetle kınıyorum ..
eşimin daysının kızı 1 çocugu var eşinden boşanmış.eşime karşı çok lavbali davranıyor.sinir oluyorum ama belii etmiyorum.geçenlede eşimin halasıgile oturmaya gittik.bunlarda gelmişler.eşim tamir yapıyodu buda gelmiş kolayı enssesine degdirdi şişeyle sonrada içermisin felan diye sordu. osıra bende bebeylen ugraşıyordum.içim bituhaf oldu.eşime söledimde obeni kardeşi olarak görüyo dedi.fikirlerinie ihtiyacım var bu kızn yaptıklarına nasıl karşılık veriyim.siz olsanız kızarmıydınız.yoksa benmi abrtıyorum..
Yaa gunumuzde neler oluyoo........ Yenqesıne asık olann..Kaynıyla oynaşann neler neler.....
Bunlarda normal olsun ozman aşk dıyelım örtelim üstünü.....
Bunların savunulcak bır tarafı yoksa kuzenle ask yasamanında yok........
burası daha kapanmadı mı yaa.
kazen daha uğramadı mı buralara..
galiba uğradı da forumdaki kalabalığı biraz azaltmak amacıyla köşeden izliyor; banlanacak yeterli çoğunluk sağlanınca kapıdan gösterecek kendini..buyrunnnnnnnnn
gene reklam alalım hadi.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
bir de slogan buldum..
kırmızı ol, forum sağlığını koru..
:roflol::roflol: hadi aç bakalım ama sonra sende bende gri renge döneriz ona görebanlanacak yeterli çoğunluk sağlanamazsa ben hemen bir evlilik öncesi cinsellikle alakalı bir konu açayım.
toplamda 50 kişiyi kesin buluruz o zaman.. :roflol:
Vay anasını, dün öğlen açılan bir konu ve 300 küsür mesaj. ışin yoksa hepsini oku şimdi. Offff pazartesi pazartesi yapılırmı lan bu.
dur guzum dur okuma ben sana hemen bir özet geçemşimdi bazıları kuzen kardeştir dedi olmaz dedi ne var kıskanacak dedi. bazılarıda kıskanırımabi koca benim değil mi dedi.
ama kıyamet nerde koptu biliyomusun .kardeştir diyen yine bazıları akraba evliliği yapan ensestir ahlaksızdır diyince bazı akraba eviliği yapanlar ortaya çıktı ve akraba evliliğini dahi savunmayan bazıları yine onaylamasanızda hakret edmezsiniz dedi. sonraa 1. dereceden akrabaya tut, kuzen kimdirden, ensest nedire, kadar konu uzadıda uzadıııııııı
ne kadar çok bazıları kelimesi kullanmışım :roflol:
Vay anasını, dün öğlen açılan bir konu ve 300 küsür mesaj. İşin yoksa hepsini oku şimdi. Offff pazartesi pazartesi yapılırmı lan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?