Dayısının Kızı

kuzenin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.
ama kuzene nikah düşüyo arkadaşım Allah bunun yasak kılmamış
bize ne laf düşer ki?seversen evlenebilirsin.
ama tabiki bu herkes akrabasıyla evlensin demek değil .

Arkadaşım anlatamıyoruz galibaa . yok yok kesin anlatamıyoruz.
Burda hiç birimiz "ille ,allah aşkına kuzene aşık olun" demiyoruz bu birr.

ikinciside teyze dayı çocuklarıylada kan bağı vardır onlarda akrabadır ama amca çocuklarıyla ayrıca nesep birliği vardır.

Sağol tesekkur ederım benı bılgilendırdıgın ıcın..... Insan kendı kaderını cızer....
Bazı seyler bızım elımızde.... Ölüm dısında herseyın caresı var......

Kuzenını kardes gören öyle yetısen bı ınsan asla baska duygular hıssetmez...

Evet hissetmez..Ama kardeş görmeyip duygu besleyenleri da yaftalama hakkını kimseye vermez..Kendi doğrumu savunmanın tek yolu karşıt düşünceye tu kaka demek değil benim anlayışıma göre..Bak ne güzel diyorsun insan kaderini kendi çizer diye,onlarda böyle çizmeye karar vermişse kime laf düşer..

Son düzenleme:

canım bu tarz seyler bızde de gectı.. :sinifsinif: ılk bı kac seferınde sesımı cıkarmadım ama olay daha da abartıldı.. lmaz: sırnasıklık laubalılık vıcık vıcık ıclı dıslı olmalar.. klava: bahsettıgın nasıl bı durum bılmıyorum ama.. ben sevmıyorum bu tarz dıyalog ve davranısları.. benımde kuzenlerım var ve evlenmeden once bızde cok samımıydık cunku neden yas oratalaması 1'er yas oynuyor aramızda cıdden bı ev ıcınde kardes gıbı buyuduk.. opuyorumnanaktan kımsenın bılmedıgı seylerı bılırdık bırbırımız hakkında.. her ne olursa olsun esımın yalnıs anlıyabılecegı dusuncesıyle ben mesafe koydum hatta mesafeler.. :gitme: o yuzden ben sahsen karsımdakınden de bu anlayısı ve hassasıyetı beklerım.. lmaz: ılk olarak esımı uyardım bu konuda haa olurda devam ederse kısıyle bırebır muhatap olur gerekırse onu da uyarırım.. lmaz: sonucta herkes evlı barklı ınsanlar.. bekarkenkı gıbı rahat laubalı bısekılde yapamaz benım esımse eger.. :mymeka: ben dıkkat edıyorsam o da etmelı.. klava:

tüm yorumların hepsini dehşetle okudum ..
sinirlerime hakim olim şu saatte zıplatmayım ,yazmayım dedim ama yok yapamıcam..
konu sahibine yorumum yok çünki konu amacını aşmış..
maşallah bayanlarımız baya güzel ahkam kesmiş ..
asla olmaz , sapıklık, bağnazlık,yobazlık ve buda yetmemiş kelimesini bile duymaktan tüylerimin ürperdiği ensestliğe varmış
bakın arkadaşlar benim ailemde ve de eşimin ailesindede akraba evlilği yapılmış kimisi önce abi derken aşık olmuş,kimisi ana ,baba isteğiyle olmuş ama annelerimizin kuşağı ..bizim kuşakta yok ..
aralarında malasef engelli ve sağlık problemli çocukları olanlarda var ..
ama bu şunu demeyi asla sizlere hak vermez , onlar sapık,onlar yobaz vede ensest ilişki yaşıyorlar lmaz:
bi kere şunu anlayalım bakın kuzenlerimiz evet kardeşimiz gibi ama bakın gibi diyorum ,çünki aynı ana ve babadan doğmayan hiç kimse kardeş değildir :umursamaz:
bu yorumları genelde bekar kızlarımız yapmış onları tbrk ediyorum ama sadece akraba evliliğini yanlış bulup tasvip etmedikleri için vereliniortak
ama kınamak hakarete varan sözler edenleride şiddetle kınıyorum ..

konu sahıbı arkadas
sadece bı olay degıldır sızı bu dusunceye ıten?
bende laubalılı sevmem
ama kıskanclık gozunu kor etmesın
esıne bısey deyıp aklında yoksa bıle bısey getırtme
ıyıce gozlemle ona gore hareket et
senın yerınde olsam aynen sana dedıgm gıbı yapardım
nacızane fıkrım

elıne yuregıne yorumuna sağlık sağ duyun ıcın ayrıca tebrıklervereliniortak

Abartıyormuyum diye sorduğunuza göre siz kıskançlık yapmışsınız ama benden size söylemesi aman ha kimsenin günahını almayın olaki yanılıyorsanız yazık derim çünkü evlenip ayrılmış çocuğu olan bir kadına böyle birşe yakışatımanıza üzüldüm..
Sanki kocanıza duygusal bir ilgisi varmış gibi bence böyle şeyler düşünerek huzurunuzu bozmayın.. Eşiniz cevabı vermiş işte beni kardeşi gibi görüyor diye uzatmayın..

sen olaylardan bi yerleri kaçırdın galiba canım..

ne demek yenge kayın..

biz evli adamlar kuzeniniz dahi olsa gidin kırıştırın mı dedik..

bakın kimse her konuyo yorum yazmak zorunda değil..

lütfen bilginiz olmayan konuda fikir yürütmeyin..

bende kendi yaşamımda tasvip etmem kuzen evliliği bana görede hoşuma gitmeyecek bir durum..

benim kuzenlerimde aralarında abartı derecede samimidir..ben hoşlanmam laubali hareketlerden bana daha mesafelilerdir..

ama allahın helal dediğine sen haram di ye mez sin.. kanunların serbest dediğine sen yasak di ye mez sin..

tasvip etmiyorum diyebilirsin benim gibi..haddin kadar yani..

biraz genel kültür çok az dini bilgi yeter ya bu da mı yok sizde..

peygamber efendimiz kızını evlendirmiş kuzeniyle bu ne cesaret sen sapıklık diyorsun bu duruma haddini bileceksin..kendine gel.. lafım sadece sana değil böyle cesaretle konuşan herkese...

burası daha kapanmadı mı yaa.
kazen daha uğramadı mı buralara..
galiba uğradı da forumdaki kalabalığı biraz azaltmak amacıyla köşeden izliyor; banlanacak yeterli çoğunluk sağlanınca kapıdan gösterecek kendini..buyrunnnnnnnnn

gene reklam alalım hadi.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

bir de slogan buldum..
kırmızı ol, forum sağlığını koru..

:roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldüm allahta seni güldürsün :roflol:

ha bu arada sloganda süper turkbayragikırmızı ol, forum sağlığını koru..

banlanacak yeterli çoğunluk sağlanamazsa ben hemen bir evlilik öncesi cinsellikle alakalı bir konu açayım.
toplamda 50 kişiyi kesin buluruz o zaman.. :roflol:

valla ben heralde çok ta problem etmezdim herhalde. ama şimdi olayın boyutu da çok önemli bir yerde bir sınır olması gerek. bu sınır her iki taraftan biri tarafından aşılıyorsa ve birisinden biri dur demiyorsa ben olaya el atarı. her şeyin bir sınırı var.

Vay anasını, dün öğlen açılan bir konu ve 300 küsür mesaj. İşin yoksa hepsini oku şimdi. Offff pazartesi pazartesi yapılırmı lan bu.

banlanacak yeterli çoğunluk sağlanamazsa ben hemen bir evlilik öncesi cinsellikle alakalı bir konu açayım.
toplamda 50 kişiyi kesin buluruz o zaman.. :roflol:
:roflol::roflol: hadi aç bakalım ama sonra sende bende gri renge döneriz ona göre

Vay anasını, dün öğlen açılan bir konu ve 300 küsür mesaj. ışin yoksa hepsini oku şimdi. Offff pazartesi pazartesi yapılırmı lan bu.

dur guzum dur okuma ben sana hemen bir özet geçem
şimdi bazıları kuzen kardeştir dedi olmaz dedi ne var kıskanacak dedi. bazılarıda kıskanırımabi koca benim değil mi dedi.
ama kıyamet nerde koptu biliyomusun .kardeştir diyen yine bazıları akraba evliliği yapan ensestir ahlaksızdır diyince bazı akraba eviliği yapanlar ortaya çıktı ve akraba evliliğini dahi savunmayan bazıları yine onaylamasanızda hakret edmezsiniz dedi. sonraa 1. dereceden akrabaya tut, kuzen kimdirden, ensest nedire, kadar konu uzadıda uzadıııııııı

ne kadar çok bazıları kelimesi kullanmışım :roflol:

:roflol::roflol:
kuzu konuyu azimle okuyor.
bence en fazla 20.sayfaya kadar dayanır.
zaten baştan 3, ortadan 3, sondan 3 sayfa okusa da olur

Hay Allah razı olsun, sondan başa doğru 3 sayfa filan okudum ama hepsini okuyamıycam valla.

Vay anasını demek enseste kadar gitti he, konuyu dağıtmakta, abartmakta, saptırmakta üstümüze yok yeminle.Çok afadersiniz ama "vurun kahpeye" gibi birşey olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…