dayısıyla birlikte gelecekmiş fikirlerinizi istiyorum

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhabalar..benim diğer konularımından ne sıkıntılar ne üzüntüler çektiği çoğunuz biliyorsunuzdur ama sonunda sevdiğim kişi tekrar bana döndü çok zor zamanlar geçirdim çok ağladım çok bekledim ama tekrar bir aradayız çokta mutluyuzfakat bir sorunum var sizlere danışmak istedim sevgilimle barışalımız 2 hafta bile olmadı ayrı şehirlerde olmamız nedeniyle şimdilik sadece nette ve telefonda görüşebiliyoruz.bugün beni aradı ve haftaya benim yanıma yaşadığım şehire beni görmeye geleceğini söyledi çok sevindim seni görmeye geleceğim fakat dayımlada tanışmanı istiyorum dayımıda getireceğim dedi ya o anda bişey diyemedim tamam hayatım olur dedim ama telefonu kapattıktan sonra iyice düşündüm epey süredir ayrıydık ve çok sorunlar yaşadık ve bunlardan sonraki ilk buluşmamızda baş başa olmamızın daha iyi olacağını düşündüm:26: dayısıyla o kadar kafa dengiler ki dayı yiğen ilişkisini bırakın arkadaştanda öte bir samimiyetleri var ama ben ilk buluşmamızda dayısını getirmesini istemiyorum açıkcası ve bunu mesajda uygun bir dille yazdım dayınla beni daha sonra tanıştırsan bitanem bigün ben oraya geldiğimde gideriz yanına falan dedim yok dayım gelecek tanışacaksın diyor illa sonra ben onu orada bir arkadaşı var onun yanına bırakırım biz baş başa kalırız dedi ben utanırım ya istemiyorum açıkcası birazda çekingenlik var tabi sizce ne yapmalıyım diretiyorum getirme diye ama bir yandan ayıp mı oluyor diyede düşünüyorum :26:sizce ne yapayım yardımcı olun ya

yanliz asla gitmezdim o dayisini yanina aliyorsa sende bir yakinini alabilirsin hatta almalisin bence
benim insanlara güvenim gitti hersey olabilir..eger mümkünse bir erkek yakinini yanina almani tavsiye ediyorum..

Öncelikle barışmanıza çok sevindim :)
Ben senin yerinde olsaydım senin gibi baş başa kalmak isterdim ama ona karşı güvenin nasıl ?
Güvenin varsa getirsin dayısını onun dediği gibi yaparsanız eğer güven olarak sorunun varsa sende yanında büyük biriyle git derim.

canım uyarın için çok teşekkürler ama ben güven konusunda bir sorun yaşamıyorum ona karşı yani amacım başbaşa olmak dayısının ne işi var diyorum ilk buluşmada zaten çok uzun süredir ayrıydık yani

teşekkür ederim canım güven konusunda sorunumuz yok birlikte olalım istiyorum eğer ki uzun süreli bir arada kalmayı başarırsak (inşallah) zaten mutlaka tanışırız dayısıyla ben ilk buluşma olduğu için istemiyorum

Anladım o zaman bence dayısıda gelsin tanışın sonra erkek arkadaşının dediği gibi baş başada kalırsınız :)

Aaa, coook sevindim senin adinaa..
Hayirlisi olsun, ama bencede yaninda biriyle git,
nolur nolmaz. dayisi gidince seninde arkadasin gider basbasa kalirsiniz..
Bu arada dayisiyla yas farki ne kadar?

çoooooooooooookkk sevindimmmmmm cnm bence erkek arkadaşına güven sorunun olmadığını söylemişsin , e tanış cnm o kadar çok istiyorsa belki dyısı merak etmiştir senii. tanışmak istemiştir. bence bir sakınca yok tekrar çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

Aaa, coook sevindim senin adinaa..
Hayirlisi olsun, ama bencede yaninda biriyle git,
nolur nolmaz. dayisi gidince seninde arkadasin gider basbasa kalirsiniz..
Bu arada dayisiyla yas farki ne kadar?

çok teşekkür ederim canım yanımda birini götürmek konusunda kararsızım ama çok ısrar ederse getirmek konusunda fazlada üstelemeyeceğim zaten yeni yeni toparlanıyoruz bide bu sorun olmasın şimdi değil mi dayısının yaşını bilmiyorum ya

Son düzenleme:

çok çok teşekkür ederim canım benimm bu gidişle başka çarem yok gibi görünüyor zaten ama birazda çekiniyorum aslında dayısından ne bileyim bi utangaçlık

Şekercimm konunu şimdi gördüm ve hemen yorum yapayım dedimm Bir önceki konunu da okudum ve barışmanıza çok sevindimm.. Seni dayısıyla tanıştırmak istemesi çok güzel birşey.. Heycanlanmanı anlıyorum.. Ben olsam bende aynı duyguları yaşardım.. Sonuçta arkadaşı gibi de olsalar nihayetinde o bir Dayı.. Öncelikle şunu diyeyim yanına birisini alma..... Çünkü buna gerçekten gerek yok.. Hem alsan nolucak ki.. O dayısını alıyorsa sen de aynı mertebede birini almalısın.. Tutup da bir arkadaşını falan getiremezsin çok saçma olur.. Sonra nolucak dayısı gidince, yanındakine sen de git artık mı diyeceksin.. Bence tek git.. Tanışmış olursunuz, kendini rahat olmaya adapte et.. Dayısı gidince de baş başa kalırsınız.. Ve bence dayın gelmesin falan diye ısrar etmemeni öneririm.. Plan değişikliği olursa dayısı senin istemediğini anlarsa o zaman o imajı yenilemek için uğraşman gerekir biraz.. :13:

Bayılıyorlar emri vaki yapmaya.

Sevgilim 3. buluşmamızda arkadaşlarının yanına götürdü beni.
Hiç sormak yok gidelim mi, tanışır mısın diye.
O sırada sesimi çıkarmadım, ama akşam tatlı-sert bir daha olmamasını söyledim

Güzel bir şey düşünmüş, tanışmanız çok önemli onun için demek ki.
Sana verdiği değeri gösterir.
Hem kafa dengiymiş diyorsun, çok güzel vakit geçirirsiniz belki, ayrıca aileden biriyle tanıştığın için aranızda daha samimi bir bağ kurulur.
Ama seni ilgilendiren konularda senin fikrini almadan adım atmamalı.

Hayırlı olsun mutluluklar
Bence tanış dayısıyla çok değer veriği biriyle seni tanıştırmak istiyo işte ne kadar güzel

yorumun için teşekkürler öncelikle tatlım o konuyu şimdilik kapattık beyefendiyle ama ben dayısının gelmesini istemediğimi söyledim açıkca:44: ama getirceğim dersede üstelemeyeceğim canım en doğrusu bu sanırım zaten yeni yeni toparlanıyoruz bide böyle bir sebepten bozuşmayalım dimi ama:26:

haklısın canım aileden biriyle tanıştırmak istiyor olması beni mutlu etti gerçekten fikrimi aldı aslında getireceğim tanıştırmak istiyorum ne dersin dedi

Hayırlı olsun mutluluklar
Bence tanış dayısıyla çok değer veriği biriyle seni tanıştırmak istiyo işte ne kadar güzel

teşekkür ederim canım benimm
tanışmayı isterim elbette ama eski konularımı okuduysan çok badereler atlattık biz ve o kadar olan bitenden sonraki ilk buluşmamız olacak o sebeple dayısının gelmesi konusunda biraz düşünceliyim yoksa beni ailesinden biriyle tanıştırıyor olması çok mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…