- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Öncelikle barışmanıza çok sevindim :)
Ben senin yerinde olsaydım senin gibi baş başa kalmak isterdim ama ona karşı güvenin nasıl ?
Güvenin varsa getirsin dayısını onun dediği gibi yaparsanız eğer güven olarak sorunun varsa sende yanında büyük biriyle git derim.
teşekkür ederim canımgüven konusunda sorunumuz yok birlikte olalım istiyorum eğer ki uzun süreli bir arada kalmayı başarırsak (inşallah) zaten mutlaka tanışırız dayısıyla ben ilk buluşma olduğu için istemiyorum
Merhabalar..benim diğer konularımından ne sıkıntılar ne üzüntüler çektiği çoğunuz biliyorsunuzdur ama sonunda sevdiğim kişi tekrar bana döndü çok zor zamanlar geçirdim çok ağladım çok bekledim ama tekrar bir aradayız çokta mutluyuzfakat bir sorunum var sizlere danışmak istedim sevgilimle barışalımız 2 hafta bile olmadı ayrı şehirlerde olmamız nedeniyle şimdilik sadece nette ve telefonda görüşebiliyoruz.bugün beni aradı ve haftaya benim yanıma yaşadığım şehire beni görmeye geleceğini söyledi çok sevindim seni görmeye geleceğim fakat dayımlada tanışmanı istiyorum dayımıda getireceğim dedi ya o anda bişey diyemedim tamam hayatım olur dedim ama telefonu kapattıktan sonra iyice düşündüm epey süredir ayrıydık ve çok sorunlar yaşadık ve bunlardan sonraki ilk buluşmamızda baş başa olmamızın daha iyi olacağını düşündüm:26: dayısıyla o kadar kafa dengiler ki dayı yiğen ilişkisini bırakın arkadaştanda öte bir samimiyetleri var ama ben ilk buluşmamızda dayısını getirmesini istemiyorum açıkcası ve bunu mesajda uygun bir dille yazdım dayınla beni daha sonra tanıştırsan bitanem bigün ben oraya geldiğimde gideriz yanına falan dedim yok dayım gelecek tanışacaksın diyor illa sonra ben onu orada bir arkadaşı var onun yanına bırakırım biz baş başa kalırız dedi ben utanırım ya istemiyorum açıkcası birazda çekingenlik var tabi sizce ne yapmalıyım diretiyorum getirme diye ama bir yandan ayıp mı oluyor diyede düşünüyorum :26:sizce ne yapayım yardımcı olun ya
Anladım o zaman bence dayısıda gelsin tanışın sonra erkek arkadaşının dediği gibi baş başada kalırsınız :)
Aaa, coook sevindim senin adinaa..
Hayirlisi olsun, ama bencede yaninda biriyle git,
nolur nolmaz. dayisi gidince seninde arkadasin gider basbasa kalirsiniz..
Bu arada dayisiyla yas farki ne kadar?
çoooooooooooookkk sevindimmmmmm cnmbence erkek arkadaşına güven sorunun olmadığını söylemişsin , e tanış cnm o kadar çok istiyorsa belki dyısı merak etmiştir senii. tanışmak istemiştir. bence bir sakınca yok tekrar çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
Şekercimm konunu şimdi gördüm ve hemen yorum yapayım dedimmBir önceki konunu da okudum ve barışmanıza çok sevindimm.. Seni dayısıyla tanıştırmak istemesi çok güzel birşey.. Heycanlanmanı anlıyorum.. Ben olsam bende aynı duyguları yaşardım.. Sonuçta arkadaşı gibi de olsalar nihayetinde o bir Dayı.. Öncelikle şunu diyeyim yanına birisini alma..... Çünkü buna gerçekten gerek yok.. Hem alsan nolucak ki.. O dayısını alıyorsa sen de aynı mertebede birini almalısın.. Tutup da bir arkadaşını falan getiremezsin çok saçma olur.. Sonra nolucak dayısı gidince, yanındakine sen de git artık mı diyeceksin.. Bence tek git.. Tanışmış olursunuz, kendini rahat olmaya adapte et.. Dayısı gidince de baş başa kalırsınız.. Ve bence dayın gelmesin falan diye ısrar etmemeni öneririm.. Plan değişikliği olursa dayısı senin istemediğini anlarsa o zaman o imajı yenilemek için uğraşman gerekir biraz.. :13:
Bayılıyorlar emri vaki yapmaya.
Sevgilim 3. buluşmamızda arkadaşlarının yanına götürdü beni.
Hiç sormak yok gidelim mi, tanışır mısın diye.
O sırada sesimi çıkarmadım, ama akşam tatlı-sert bir daha olmamasını söyledim
Güzel bir şey düşünmüş, tanışmanız çok önemli onun için demek ki.
Sana verdiği değeri gösterir.
Hem kafa dengiymiş diyorsun, çok güzel vakit geçirirsiniz belki, ayrıca aileden biriyle tanıştığın için aranızda daha samimi bir bağ kurulur.
Ama seni ilgilendiren konularda senin fikrini almadan adım atmamalı.
Hayırlı olsun mutluluklar
Bence tanış dayısıyla çok değer veriği biriyle seni tanıştırmak istiyo işte ne kadar güzel
merak ettim cnm buluştunuz mu ? yeni gelişmeler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?