Days comfort erken gebelik testi!!!!!!!!

Gebelik testi diye konu açmıştım bakarmısınız oraya çok merak ediyorum uyuyamıyorum bir seneden beri bekliyorum

Arkadaşlar şuan baktım cok ıncr bır cızgı var beyaz şeridin içinde

Eklentiler

• IMG_0618.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 1.854
Verdinmi kanı canım ya normlde bnde hıcbırsey cıkmazdı ama bu sefer boyle olunca suphelenıyor ınsan
Aynen kuzum bende aynı şeyden muzdaribim hiç çıkmazdı bende de hiç bişey bu sefer çok silik pembe şerit çıktı ilk defa ümitlendim sağlık ocapon gittim test verdim şimdi geliyorum bakalım yarın sonuçları alıcam

5 gun once yaptim testi tek cizgiydi 5 tl lik testten yaptim bugun cift cizgi cikti suan hastaneden donuyorum kan verdim hamismisim
Canım peki Bat ne zamandı bana da yardımcı olur musun benim bat 30 eylüldü 4. Gecikme günüm bu sabah idrar testi yaptım kaset tek çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim bende

Canım peki Bat ne zamandı bana da yardımcı olur musun benim bat 30 eylüldü 4. Gecikme günüm bu sabah idrar testi yaptım kaset tek çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim bende
Canim bikac gun daha bekle yine yap benim 1 dakika icinde cikti ikinci cizgi silikte olsa

Canım benım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım doktor inofolic hapı verdı dörduncu kutumdayım onunla ahamıle kalan cok olmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…