- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi Melissss_9394
-
Canım darısı başıma5 tl lik testte cikti 1.5-2 haftalik fasulye
Amin canim Allahim isteyen herkese versinCanım darısı başıma ☺
Yok kuzum benim silik pembe çizgi var hiç olmazdı hep negatif ti ilk defa gördüm böleNasıl canım benimki gibimi
Daha çok minnak annişkosu sağlıkla tutunsun sanaValla kaliteliymis
İnsallah bitanem insallahDaha çok minnak annişkosu sağlıkla tutunsun sana
Valla canım benim çizgi daha belirgin pembe silik ona rağmen doktor %50 dedi bence kan testi yaptır şüphen varsaArkadaşlar yardım edin lütfennnn!!!!!!
Verdinmi kanı canım ya normlde bnde hıcbırsey cıkmazdı ama bu sefer boyle olunca suphelenıyor ınsanValla canım benim çizgi daha belirgin pembe silik ona rağmen doktor %50 dedi bence kan testi yaptır şüphen varsa
Aynen kuzum bende aynı şeyden muzdaribim hiç çıkmazdı bende de hiç bişey bu sefer çok silik pembe şerit çıktı ilk defa ümitlendim sağlık ocapon gittim test verdim şimdi geliyorum bakalım yarın sonuçları alıcamVerdinmi kanı canım ya normlde bnde hıcbırsey cıkmazdı ama bu sefer boyle olunca suphelenıyor ınsan
Başka marka bir test iki gün önce bende de böyle çıktı kuruma çizgisi diye ümitlenemedim ama içim içimi de yiyorArkadaşlar şuan baktım cok ıncr bır cızgı var beyaz şeridin içinde
Bnde bugun alıp yapmak ıstıyorum tekrar bes tllık trstlerden ama cesaret edemıyorumBaşka marka bir test iki gün önce bende de böyle çıktı kuruma çizgisi diye ümitlenemedim ama içim içimi de yiyor
Aynen beklemedeyim hiç ümidim yok herkes o çizginin kuruma çizgisi olabileceğini yazmışBnde bugun alıp yapmak ıstıyorum tekrar bes tllık trstlerden ama cesaret edemıyorum
Ama bnde oyle bı cızgı hıc bı zaman cıkmadıAynen beklemedeyim hiç ümidim yok herkes o çizginin kuruma çizgisi olabileceğini yazmış
Hayırlısı olsun inşallah bat ne zamandıAma bnde oyle bı cızgı hıc bı zaman cıkmadı
Canım peki Bat ne zamandı bana da yardımcı olur musun benim bat 30 eylüldü 4. Gecikme günüm bu sabah idrar testi yaptım kaset tek çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim bende5 gun once yaptim testi tek cizgiydi 5 tl lik testten yaptim bugun cift cizgi cikti suan hastaneden donuyorum kan verdim hamismisim
Canim bikac gun daha bekle yine yap benim 1 dakika icinde cikti ikinci cizgi silikte olsaCanım peki Bat ne zamandı bana da yardımcı olur musun benim bat 30 eylüldü 4. Gecikme günüm bu sabah idrar testi yaptım kaset tek çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim bende
Canım benım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım doktor inofolic hapı verdı dörduncu kutumdayım onunla ahamıle kalan cok olmısCanım peki Bat ne zamandı bana da yardımcı olur musun benim bat 30 eylüldü 4. Gecikme günüm bu sabah idrar testi yaptım kaset tek çizgi çıktı acaba hamile olabilir miyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?