- Konu Sahibi Melissss_9394
-
İşte idrarda çıkmıyor diyorlar eczacılar bile kaset testler hemen çıkarmaz diyor ama bakıyorum burada çoğu insan adet günü gelmeden bile idrarla öğreniyor. Biraz daha bekliyim kan vereyim diyorum artık tek cizgiyi içim kaldırmıyorCanim bikac gun daha bekle yine yap benim 1 dakika icinde cikti ikinci cizgi silikte olsa
Rabbim hepimize nasip etsin canım benim. Bende cok duydum o hapla hamile kalan. Benim de çikolata kistim var canım eşimde de sorunlar var oyüzden umutlu değilim ama Allah mucizesini esirgemezse hiçbirşey imkansız değil onun için.Canım benım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım doktor inofolic hapı verdı dörduncu kutumdayım onunla ahamıle kalan cok olmıs
Valla bende cikti attim hatta galiba buraya cok asiri belirgin degil daha 1.5-2 haftalik cunku ama ben ogrendim en son 8 eylulde olmustum adetİşte idrarda çıkmıyor diyorlar eczacılar bile kaset testler hemen çıkarmaz diyor ama bakıyorum burada çoğu insan adet günü gelmeden bile idrarla öğreniyor. Biraz daha bekliyim kan vereyim diyorum artık tek cizgiyi içim kaldırmıyor
Kaç gün geciktikten sonra baktın test canımValla bende cikti attim hatta galiba buraya cok asiri belirgin degil daha 1.5-2 haftalik cunku ama ben ogrendim en son 8 eylulde olmustum adet
Bende gördüm o ince çizgiyi. Ne kadar var bata?Arkadaşlar şuan baktım cok ıncr bır cızgı var beyaz şeridin içinde
Bende ümitleniyorum işteCanım benım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım doktor inofolic hapı verdı dörduncu kutumdayım onunla ahamıle kalan cok olmıs
gördünmü canım canım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım o yıuzden bılmıyorum sadece ınofolıc hap vermıstı doktor bes ay dogal yolla olmazsa gel demıstıBende gördüm o ince çizgiyi. Ne kadar var bata?
Ama hamılelıgımde butun belırtılerını yasıyorum kasık agrısı bas dönmesı kokulu ısrar hepsı yanıBende ümitleniyorum işte
gördünmü canım canım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım o yıuzden bılmıyorum sadece ınofolıc hap vermıstı doktor bes ay dogal yolla olmazsa gel demıstı
Ne zamandır deniyorsun peki ? Olabilir neden olmasin ki ileri derece pcoslu arkadaşım 9 ay denemenin sonunda doğal yolla hamile kaldı:)Bende ümitleniyorum işte
gördünmü canım canım adetlerım cok duzensız pcos hastasıyım o yıuzden bılmıyorum sadece ınofolıc hap vermıstı doktor bes ay dogal yolla olmazsa gel demıstı
3 aydır cnım yasımda 26 dua edın doktore getek klmadan hamıle kaliyimNe zamandır deniyorsun peki ? Olabilir neden olmasin ki ileri derece pcoslu arkadaşım 9 ay denemenin sonunda doğal yolla hamile kaldı:)
Olur Allahın izni ile daha yeni başlamışsın bende hiç bir sıkıntı yokken 8 ayın sonunda hamile kaldım. Yaşında genç hiç dert etme canım3 aydır cnım yasımda 26 dua edın doktore getek klmadan hamıle kaliyimHamılelerın duası kabul olurmuş
Peripellas testi yaptınmııııBaşka marka bir test iki gün önce bende de böyle çıktı kuruma çizgisi diye ümitlenemedim ama içim içimi de yiyor
Yapmadım canım adet oldum çünküPeripellas testi yaptınmıııı
Bendede koskoca bir negatıf canım sen sanslısınkı adet oluyorsun ben ılacsız adet olamıyorum gıbı bısı yanı tedavısız ımkansız bneım tup benek olcak sanırım bu gıdısle umıtlerımı kestımYapmadım canım adet oldum çünkü
Dur bakalım canım hemen tüp bebek deme klomen vs kullandın mı? Yaşın kaçtı ve ne kadardır deniyosunuz?Bendede koskoca bir negatıf canım sen sanslısınkı adet oluyorsun ben ılacsız adet olamıyorum gıbı bısı yanı tedavısız ımkansız bneım tup benek olcak sanırım bu gıdısle umıtlerımı kestım
26 ysdındayım canım ıkı aydır denıyoruz hıc ılac kullanmadım sadece folık asıt kullanıyorum doktor olmazsa subatta gel dedı ama o bıle cok uzak gelıyorDur bakalım canım hemen tüp bebek deme klomen vs kullandın mı? Yaşın kaçtı ve ne kadardır deniyosunuz?
Canım bak aynı yaştayız 5-6 aydır deniyoruz bizde ve bana doktor 6 ay daha olmazsa gel dedi.. burda bir sürü kişi var aynı rahatsızlığı yaşayıp hamile kalan. Genelde okuduğum kadarıyla diyet yapıyorlar kilo olumsuz etkiliyor. Biraz sabır ve stresten uzak kalabilsek inşallah bizimde olacak bolca dua edelim26 ysdındayım canım ıkı aydır denıyoruz hıc ılac kullanmadım sadece folık asıt kullanıyorum doktor olmazsa subatta gel dedı ama o bıle cok uzak gelıyor
Kilom yok canım banada altı ay olmazsa gel dedı subatta gıdıcez olmazsa işte ama ınsan uzuluyor ıster ıstemez bıde cevredekı bebek ne zaman lafları daha cok strrse sokuyrCanım bak aynı yaştayız 5-6 aydır deniyoruz bizde ve bana doktor 6 ay daha olmazsa gel dedi.. burda bir sürü kişi var aynı rahatsızlığı yaşayıp hamile kalan. Genelde okuduğum kadarıyla diyet yapıyorlar kilo olumsuz etkiliyor. Biraz sabır ve stresten uzak kalabilsek inşallah bizimde olacak bolca dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?