- 29 Kasım 2021
- 6
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Erogluelly
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun ne oldu canımBanada bakalbilir misiniz aynı marka reglime 6 gün var
Benim 2 gün kaldı regle canım olmazsam test yapıcamSenin sonucun ne oldu peki canım baya zaman geçmiş.Benim daha bata 5 gün var
İnşallah vardır canım. Bende kan verdim bugün hamileyimmmBenim 2 gün kaldı regle canım olmazsam test yapıcam
Testini atsana canım bi sen nasıldıİnşallah vardır canım. Bende kan verdim bugün hamileyimmm![]()
Bu şekildeydi canım kaset olan 9 temmuz erken gebelik olan 10 temmuz bu arada ovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkar muhabbeti gerçekten doğruymuş aklınızda olsun denemek istersenizTestini atsana canım bi sen nasıldı
Buda ovulasyon testim dün ve bugüne aitTestini atsana canım bi sen nasıldı
Canım çok karanlık belli olmuyor ki içini açıp dener misin bide gölgelik var mı sen görüyor musun çıplak gözle?Eki Görüntüle 3616630
varmı bunda
Canım çok karanlık belli olmuyor ki içini açıp dener misin bide gölgelik var mı sen görüyor musun çıplak gözle?
Sana test markası önerisinde bulunayim canım kesinlikle onu dene en net onda gördüm hemde regl tarihinden 4 gün önce adı laboquick erken gebelik testinden bile daha net gösterdi çizgisi ben burdayım diyorduTestini atsana canım bi sen nasıldı
Var mı diyorsun yani kasıklarımda ağrı da varŞuan gördüm canım var gibi duruyorBir kaç marka deneme imkanın varsa sabaha birdaha yap istersen ben 4 farklı markadan yapmıştım. Birde çıplak gözle hafif pembembiyse kesin var diye düşünüyorum
Çünkü önceki ay testler yanılttı beni gölgelik vardı ama rengi gri gibiydi hiç pembelik yoktu bu ay pembelik vardı
Kaç dakikada belirdi birde pembemsilik var mi çizgideVar mı diyorsun yani kasıklarımda ağrı da var
5 dakika içinde belirdiKaç dakikada belirdi birde pembemsilik var mi çizgide
İnşallah vardır canım5 dakika içinde belirdi
Biraz pembesilik var5 dakika içinde belirdi
Biraz pembesilik var
Biraz pembemsilik var5 dakika içinde belirdi
Var mı diyorsun yani kasıklarımda ağrı da var
Var mı diyorsun yani kasıklarımda ağrı da var
Kan verdim canım şimdiİnşallah vardır canım![]()
YaaaKan verdim canım şimdi