Days comfort gebelik testi

Sambey52

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
58
22
8
27
Kızlar merhaba days comfort gebelik testi aldım ultra erken kullanan varmı ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyor kullanan varsa acil yazabilirmi ?

Erken gebelik testleri güvenmiyorum ben de en iyi diye bildiğim perdicooktor aldım çizgi çıktı. Bugün kan verdim 1,0 çıktı 🥺

Kızlar merhaba days comfort gebelik testi aldım ultra erken kullanan varmı ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyor kullanan varsa acil yazabilirmi ?
Sacmalık 10-12 günü buluyor döllenme idrar testleri de kandan sonra idrara geçen hcg hormonu ölçüyor varsa da Çıkmaz

Bende resmen ikinci çizgi çıktı hayalet çizgi bile değildi 0 çıktı sonucum bıdaha hiç kullanmadım o markayı

Önerdiğiniz başka bi marka varmı pazartesi alıcamda bide regl günüme pazatesi günü 6 gün kalmış oluyor sonuç doğru çıkarmı

Ben de hayali cizgi cikti canim o gun yani carsamba gunu kan sonucum 16.41 di Adetime 2 ya da 3 gun vardi.
Kızlar merhaba days comfort gebelik testi aldım ultra erken kullanan varmı ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyor kullanan varsa acil yazabilirmi

Ben de hayali cizgi cikti canim o gun yani carsamba gunu kan sonucum 16.41 di Adetime 2 ya da 3 gun vardi.
Anladım teşekkürler hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin💜 ne gibi belirtiniz oldu olduysa bende arada adet olcakmışım gibi oluyo belki psikolojik ama aşırı derece gögüslerim şişti bakalım pazartesi test yapıcam 😅

Anladım teşekkürler hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin💜 ne gibi belirtiniz oldu olduysa bende arada adet olcakmışım gibi oluyo belki psikolojik ama aşırı derece gögüslerim şişti bakalım pazartesi test yapıcam 😅
Tesekkur ederim insallah sizden de guzel haberler aliriz 🤗 bende cok siddetli sirt ve bel agrisi oldu canim. Hatta oturus bozuklugundandir dedim bir ara coronadan suphelendim falan😂 cok sık acikiyordum bir de tuvalete cok gidiyordum.kasıklarımda da batmalar vardi hala daha var. Gogus hassasiyetim daha yeni yeni basliyor

Benim sabahları kalkınca aşırı sırt ağrım oluyor bende ilk coronadan şüphelendim sonra yatma pozisyonumdandır dedim ama yok yani ağrıyo🤔 bakalım hayırlısı olur umarım

Tesekkur ederim insallah sizden de guzel haberler aliriz 🤗 bende cok siddetli sirt ve bel agrisi oldu canim. Hatta oturus bozuklugundandir dedim bir ara coronadan suphelendim falan😂 cok sık acikiyordum bir de tuvalete cok gidiyordum.kasıklarımda da batmalar vardi hala daha var. Gogus hassasiyetim daha yeni yeni basliyor
Hamileymişim değerim 25 çıktı beta hcg😀

Hamileymişim değerim 25 çıktı beta hcg😀
Yaaa ne kadar mutlu oldum🙈 hayirlisi olsun tebrik ederim insallah sag salim kucaginiza da alirsiniz🤲 2021 bebekleri diziliyor çok şükür 😇

Yaaa ne kadar mutlu oldum🙈 hayirlisi olsun tebrik ederim insallah sag salim kucaginiza da alirsiniz🤲 2021 bebekleri diziliyor çok şükür 😇

Çok çok teşekkür ederim💜💜 Amin inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız

Back
X