Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacmalık 10-12 günü buluyor döllenme idrar testleri de kandan sonra idrara geçen hcg hormonu ölçüyor varsa da ÇıkmazKızlar merhaba days comfort gebelik testi aldım ultra erken kullanan varmı ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyor kullanan varsa acil yazabilirmi ?
Bende resmen ikinci çizgi çıktı hayalet çizgi bile değildi 0 çıktı sonucum bıdaha hiç kullanmadım o markayıKızlar merhaba days comfort gebelik testi aldım ultra erken kullanan varmı ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyor kullanan varsa acil yazabilirmi ?
Kızlar merhaba days comfort gebelik testi aldım ultra erken kullanan varmı ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyor kullanan varsa acil yazabilirmi
Anladım teşekkürler hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsinBen de hayali cizgi cikti canim o gun yani carsamba gunu kan sonucum 16.41 di Adetime 2 ya da 3 gun vardi.
Kaset testler daha iyi diyorlar bide kan ver canım en iyisi oÖnerdiğiniz başka bi marka varmı pazartesi alıcamda bide regl günüme pazatesi günü 6 gün kalmış oluyor sonuç doğru çıkarmı
Tesekkur ederim insallah sizden de guzel haberler alirizAnladım teşekkürler hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsinne gibi belirtiniz oldu olduysa bende arada adet olcakmışım gibi oluyo belki psikolojik ama aşırı derece gögüslerim şişti bakalım pazartesi test yapıcam
![]()
Hamileymişim değerim 25 çıktı beta hcgTesekkur ederim insallah sizden de guzel haberler alirizbende cok siddetli sirt ve bel agrisi oldu canim. Hatta oturus bozuklugundandir dedim bir ara coronadan suphelendim falan
cok sık acikiyordum bir de tuvalete cok gidiyordum.kasıklarımda da batmalar vardi hala daha var. Gogus hassasiyetim daha yeni yeni basliyor
Yaaa ne kadar mutlu oldumHamileymişim değerim 25 çıktı beta hcg![]()
Yaaa ne kadar mutlu oldumhayirlisi olsun tebrik ederim insallah sag salim kucaginiza da alirsiniz
2021 bebekleri diziliyor çok şükür
![]()
Çok çok teşekkür ederimYaaa ne kadar mutlu oldumhayirlisi olsun tebrik ederim insallah sag salim kucaginiza da alirsiniz
2021 bebekleri diziliyor çok şükür
![]()
Amin insallahÇok çok teşekkür ederimAmin inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız