Days Comfort Hamilelik testi kullananlar??

iktisadi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
35
7
36
33
Kızlar bu Days comfort marka gebelik testi yaptım bugün reglime 4 gün var pozitif çıktı. Ama sitelerde bunun yanlış çıktısını söyleyen de var doğru çıktığını söyleyen de. Deneyimlenip doğru yanıt alanlar var mı?

Başka marka testte yap. Hangi marka olursa olsun tek testle yetinme yani

Başka marka testte yap. Hangi marka olursa olsun tek testle yetinme yani
Bundan iki tane aldım sabahta yapacağım ama işte yanlış diyenlerde var çok kararsız kaldım bekleyeceğim zaten regl günümü ma insan bir ümit diyor. Varsa içimizde kullanana en azından fikir olur..

Canım ben geçen sene ilk bebek istediğim aylarda hep bu testten almıştım hiç yaniltmamisti.. bence vardır yarın değilde diğer gün yap aynı testten varsa elinde. Koyulaşma varsa demekki yanlış değil inşallah bebeğin seninledir inşallah bu ay hepimizin beklentisi boşa çıkmaz amin

Çok teşekkür ediyorum dayanamayıp bu sabah yapabilirim yine merak ediyorum inşallah beni de yanıltmaz.. ve inşallah hepimiz isteyen dileyen herkes hayırlı gebelik haberini alır

Canım bende days comfort ile öğrendim. Daha öncesinde hep negatif çıkmıştı ilk defa ğozitif çıkardı o da gebelik varken. Days doctor yalancı pozitif çok duydum ama days comfortta duymadım. Testi tekrarladın mı? Bak benimde öğrendiğimde böyle görünüyordu

Eklentiler

• IMG_5946.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 26
Testi dün ikindi gibi yaptım ilk 5 dakikada pembemsi bir çizgi çıktı çok net kıemızı değil yukarı yükledim zaten, sonra bu sabah yine yaptım 5 dakika içinde yine silikte plsa çizgi çıktı reglime 3 gün var Salı günü beklenen adet tarihim.. Bu sabah çektiğimi atayım buraya. İnsallah deneyimdir çünkü işte yanılttı diyenlerde olmuş bi güvenemedim ama iki defa yaptım. Normal de hiç çizgi çıkmaması gerekir.

Eklentiler

• IMG_7866.webp
    9 KB · Görüntüleme: 18
Bu bu sabah ilk 3 dakikada falan çıkan görüntü sonra zaten baktım haliyle kuruyunca iyice belirginleşmiş ama ilk olarak böyleydi..

Gözün aydın canım hamilesin

Gözün aydın canım hamilesin
Ay inşallah öyledir canım benim, yani geçen ay ben bir test yaptım early predictör mü neydi o çok net doğruyu verdi bana hiç çizgi falan çıkmadı ama ben birkaç gün sonra artımed diye bir test daha yaptım onda pozitif çıktı o beni yanılttı. Bu ay da öyle olmasın diye böyle tetikte soruyorum hep kusura bakmayın..

Yok kuzum ne kusuru inşallah hamilesindir

Bu bu sabah ilk 3 dakikada falan çıkan görüntü sonra zaten baktım haliyle kuruyunca iyice belirginleşmiş ama ilk olarak böyleydi..
Canım benimde öyle olmuştu. İlk dakikalar baya silikti ilerleyen dakikalar belirginleşti hatta inanmadım teste bir daha yaptım aynı şekilde çıkınca kan verdim 154 çıktı. Aynı gün yaptığım iki test böyleydi. Bence var hamilelik. Kan verme imkanın var mı

Eklentiler

• IMG_5947.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 8
Ay işte geçen ay gittim verdim o dandik artımed teste inanıp boşa zaman kaybı oldu hemde maddi kayıp umut kaybını hiç demiyorum.. o yüzden bu ay dedim bekliyim Salı gününü ama tabi sabırsızım başka kaset testle belki pazartesi denerim ama işte tabi sabır lazım siz regl gününe kaç gün kala yapmıştınız testlerinizi..

Canım benim tam regl günümdü uygulamada ama bende pcos olduğu için hep bir kaç gün gecikmeler yaşayabiliyordum. Ben bir kaç gin öncesinde gözümü açar açmaz kusmaya başlamıştım midemde yanıyordu. Öyle olunca reni ve medpamid almaya eczaneye gittim. Bir şey dürtükledi derler ya o hesap 3/4 tane de test aldım yaparken de kendime yap negatifi göreceksin zaten falan diyordum içime kurt düşünce ilaç içmeden önce testi yaptım. Çizgiyi görünce kızlar çabuk git kan ver kesin hamilesin diye gaza getirdiler. Özele gidip kan verdim. Eşim gece 1 de hamile olduğumu öğrendi bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…