Days Comfort Hamilelik testi kullananlar??

Atraksiyonlu, heyecanlı bir gebelik öğrenmiş olmuşsunuz çok tatlı, bende işte geçen ay gittim özele ama hüsran. Kesinlikle artımed markasından dolayı. Ben nerden bileyim eczane onu verdi aldım. Ama ondan önce kaç katı parayla diğerini almıştım early predictor o cidden çok doğru. Ona inanmadım öyle oldu insallah bu Days comfort beni yanıltmaz adetim düzenlidir saat gibi olurum 31-32 günde. Bu ay işte 33. Güne salıya geliyor. Yarın haftasonu koşturma ile geçer pazartesi de alırım bir test baktım yine pozitif gider kan veririm

Canım şey de yapabilirsin bak. Elinde test varsa koyulaşma da takip edebilirsin. Ben ikinci betayı koşturmadan veremeyeceğim sanmıştım bayram olunca o yüzden tedbiren ikinci testi yapmıştım. Bak iki gün sonra ciddi koyulaşma farkı olmuştu. Aynı marka varsa elinde koyulaşma var mı bakarsın. Varsa kan verirsin inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin bize de

Eklentiler

• D3346342-BE41-409F-97EC-6DFE5A1ED755.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 4
Elimde şu an test yok ama yarın alıp pazartesi sabahı test yapabilirim, koyulaşma olursa var demektir gerçekten evet.. inşallah hayırlı haberler veririm buradan, çok isterim

Elimde şu an test yok ama yarın alıp pazartesi sabahı test yapabilirim, koyulaşma olursa var demektir gerçekten evet.. inşallah hayırlı haberler veririm buradan, çok isterim
İnşallah vardır Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…