- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
Arkadaşlar 19 aydır bebek istiyoruz. Bu ay sıfır umutla rastgele evde olan days doctor erken gebelik testi yaptım. Adetime muhtemelen 4 gün var. Damlatır damlatmaz ikinci çizgi fotoğraftaki gibi çıktı anında. Şoka girdim. O kadar beklemiyorum ki dün gece en az bir saat ağırlık antrenmanı yaptım nasılsa gebelik olamıyor diye tekrar bu ay sporuma başlamıştım. Sizce doğru mu bu? Ben hala inanmıyorum kesin test yanlış diyorum. Kaset test vardı onu da yaptım onda bir şey çıkmadı. Ya ben hamile olmadığıma 19 aydır o kadar çok inanmışım Şuan bu test sonucuna asla inanmıyorum

Kaset testte çıkmaması normal mi?
Kaset testte çıkmaması normal mi? evet yarın da elimde aynı marka olan testten yapacağım ve testin durumuna göre kan vereceğim artık
 evet yarın da elimde aynı marka olan testten yapacağım ve testin durumuna göre kan vereceğim artık

umudunu kaybetme dua et sakinliğini koru ilk 5 dakikada çıktıysa vardır inşallah çok kuruma çizgisi gördüm ben grimsi olur genelde adete dört gün kala kaset testlerde yanıltabilir tek temennim bebişin seninledir inşallah
 umudunu kaybetme dua et sakinliğini koru ilk 5 dakikada çıktıysa vardır inşallah çok kuruma çizgisi gördüm ben grimsi olur genelde adete dört gün kala kaset testlerde yanıltabilir tek temennim bebişin seninledir inşallah 

Allah bu süreçte hepimize sabır versin, çok bekletmesin inşallah en kısa zamanda kavuştursun...
 Allah bu süreçte hepimize sabır versin, çok bekletmesin inşallah en kısa zamanda kavuştursun...