Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha pembesini gördüm üstelik idrardı damlattığım gibi çıkmıştı ama sonuç negatifti maalesefTestte ikinci çizgi silik çıktı ama çok fazla olumsuz yorum var hiç doğru çıkan olmadı mı bu markayla fotoğraftakinden çok daha net Pembe cizgi iki dk da cikti
Keşke bu sürekli yanlış sonuç veren testler uretilmese gerçekten hayal kırıklığı tamamen kan verio vermemek konusunda tamamen arada kaldimDaha pembesini gördüm üstelik idrardı damlattığım gibi çıkmıştı ama sonuç negatifti maalesef
Onları da deneyeyimBu marka bende yanlış pozitif verdi 2 kere o yüzden hiç güvenmiyorum. Prodoctor ve ya Predictor öneririm hep doğru sonuç verdi bende.
Bu marka bende yalancı pozitif çıktı. Testi yaptığım gün adet oldum.Çok net Pembe cizgi ama buraya atınca kalite çok düşük belli olmuyor
En net güveneceğin awox olabilir. Days doktor bende pozitif çıkarmıştı ve doğruydu da ama çok yanlış çıkardığını okudum.Testte ikinci çizgi silik çıktı ama çok fazla olumsuz yorum var hiç doğru çıkan olmadı mı bu markayla fotoğraftakinden çok daha net Pembe cizgi iki dk da cikti
Pozitif çıkan testinizin fotoğrafi var miEn net güveneceğin awox olabilir. Days doktor bende pozitif çıkarmıştı ve doğruydu da ama çok yanlış çıkardığını okudum.
Yani bunlardan birisi ama tam bilmiyorum hangisi canımPozitif çıkan testinizin fotoğrafi var mi
İnternetten awox al cankmKeşke bu sürekli yanlış sonuç veren testler uretilmese gerçekten hayal kırıklığı tamamen kan verio vermemek konusunda tamamen arada kaldim
Sonuç nedirTestte ikinci çizgi silik çıktı ama çok fazla olumsuz yorum var hiç doğru çıkan olmadı mı bu markayla fotoğraftakinden çok daha net Pembe cizgi iki dk da cikti