- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Beyaz çizgi görüyorum canım belki idrara fazla damlattın ondan da olabilir . Ben bişey göremedim ama inşAlalh vardırBenim testim de bu sekilde, reglime 2 gun var. İliski uzerinden de henuz 8-9 gun gecti. Bir sey var mi sizce??
Amin canım inşAllahTesekkur ederimbence de yok ama sormak istedim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım ne yaptınTesekkur ederimbence de yok ama sormak istedim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba cnm benim de aşılamanın 11..günü days doctor kullandım silik çıkardı ama yanlış çıkarıyor sanırım prodoctor erken yaptım onda daha silik gibi yok gibi bişey çıktı. Bence days doctor yalancı pozitif veriyor galiba. Pembe prodoctorKızlar reglim normalde yarın bugün erken gebelik testi yaptım görseldeki gibi çıktı bu 7-8-9 dk tam hatırlamıyorum ama 3. Dakikada çıkmaya başladı . 1-2 saat önce pempemsi kremsi ama regl kanaması geldi Şuan hala devam ediyor , test bozuk galiba çok sevinmiştim
Hamileymisin cnmKızlar reglim normalde yarın bugün erken gebelik testi yaptım görseldeki gibi çıktı bu 7-8-9 dk tam hatırlamıyorum ama 3. Dakikada çıkmaya başladı . 1-2 saat önce pempemsi kremsi ama regl kanaması geldi Şuan hala devam ediyor , test bozuk galiba çok sevinmiştim
En iyisi prodoctor kuzum . Days bende de silik çıkarttı ve akşamı regl oldum . Sabah prodoctor ile yaptım negatifti zaten reglimde normal kanamaya dönmüştü . Şuan seninki de iğnenin etkisi olabilir en kesin sonuç 14. Günde belli olur inşAllah artar değerinMerhaba cnm benim de aşılamanın 11..günü days doctor kullandım silik çıkardı ama yanlış çıkarıyor sanırım prodoctor erken yaptım onda daha silik gibi yok gibi bişey çıktı. Bence days doctor yalancı pozitif veriyor galiba. Pembe prodoctor
Yok canım yalancı pozitif çıkardı days doctorHamileymisin cnm
Niye böyle testleri satıyorlar anlamıyorum ya. Prodoctor da da cookk silik çizgi var cnm. Vardır belki. Sonuçta 13. Gün iğne den sonra. Geçmemişmidir etksii?En iyisi prodoctor kuzum . Days bende de silik çıkarttı ve akşamı regl oldum . Sabah prodoctor ile yaptım negatifti zaten reglimde normal kanamaya dönmüştü . Şuan seninki de iğnenin etkisi olabilir en kesin sonuç 14. Günde belli olur inşAllah artar değerin
Hadi bu sefer olsun inşallah cnm Allah emeklilerimizin karşılığını versin inşallah ben çok araftayim ya belirsizlik çok kötüymusYok canım yalancı pozitif çıkardı days doctorreglim dün bitt sanırım bugünde yumurtluyorum ilk defa erkenden yumurtluyorum geceden inanılmaz kaşık ve göğüs ucu ağrım var 1 saat sonra ovülasyon deniycem sabah çok su içtim yanıltmasın diye
Burda bir arkadaşın 14. Günde de silik çıkardı 15. Günde negatifti . İğnenin etkisi tamamen kaybılmuştu . İnşAllah seninki vardır bebeğimNiye böyle testleri satıyorlar anlamıyorum ya. Prodoctor da da cookk silik çizgi var cnm. Vardır belki. Sonuçta 13. Gün iğne den sonra. Geçmemişmidir etksii?
Ne lanet bir iğne bu ya insanı iyice stres e sokuyor. Bu kadar uzun olmamalı etkisi.kimisinin 9.10. gün bitiyor. Neye göre geçiyor acaba bu etkisiBurda bir arkadaşın 14. Günde de silik çıkardı 15. Günde negatifti . İğnenin etkisi tamamen kaybılmuştu . İnşAllah seninki vardır bebeğim
İmalesef meleklerimize kavuşmak için herşeyi yapıyoruz inşAllah değerNe lanet bir iğne bu ya insanı iyice stres e sokuyor. Bu kadar uzun olmamalı etkisi.kimisinin 9.10. gün bitiyor. Neye göre geçiyor acaba bu etkisi
Benim ki demkki daha geçmemiş 13. Gün. Epey fazla . Gerçi 1. Aşılamam da 12. Gün geçmişti neyse nasip kısmet artık.İmalesef meleklerimize kavuşmak için herşeyi yapıyoruz inşAllah değerbenim 11 günde etkisi geçmişti mesela bünyeden bünyeye değişiyor
İnsan umut bağlıyor çünkü . Olucak gözüyle bakıyor tabiki en büyük etkendi stres düşün düşün olacagı varsa da olmuyorBenim ki demkki daha geçmemiş 13. Gün. Epey fazla . Gerçi 1. Aşılamam da 12. Gün geçmişti neyse nasip kısmet artık.
Hem.hayirlisi olsun diyorum hemde keşke olsa diye dua ediyorum bende şaşırdım ne düşüneceğimi.
Evet cnm umut dünyası. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahİnsan umut bağlıyor çünkü . Olucak gözüyle bakıyor tabiki en büyük etkendi stres düşün düşün olacagı varsa da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?