Day’s doktor gebelik testi

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.708
742
43
29
Kızlar reglim normalde yarın bugün erken gebelik testi yaptım görseldeki gibi çıktı bu 7-8-9 dk tam hatırlamıyorum ama 3. Dakikada çıkmaya başladı . 1-2 saat önce pempemsi kremsi ama regl kanaması geldi Şuan hala devam ediyor , test bozuk galiba çok sevinmiştim

Eklentiler

• IMG_1273.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 186
Benim testim de bu sekilde, reglime 2 gun var. İliski uzerinden de henuz 8-9 gun gecti. Bir sey var mi sizce??

Eklentiler

• IMG_4810.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 143
Benim testim de bu sekilde, reglime 2 gun var. İliski uzerinden de henuz 8-9 gun gecti. Bir sey var mi sizce??
Beyaz çizgi görüyorum canım belki idrara fazla damlattın ondan da olabilir . Ben bişey göremedim ama inşAlalh vardır

Merhaba cnm benim de aşılamanın 11..günü days doctor kullandım silik çıkardı ama yanlış çıkarıyor sanırım prodoctor erken yaptım onda daha silik gibi yok gibi bişey çıktı. Bence days doctor yalancı pozitif veriyor galiba. Pembe prodoctor

Eklentiler

• IMG_20240608_080826.webp
    10 KB · Görüntüleme: 101
Hamileymisin cnm

En iyisi prodoctor kuzum . Days bende de silik çıkarttı ve akşamı regl oldum . Sabah prodoctor ile yaptım negatifti zaten reglimde normal kanamaya dönmüştü . Şuan seninki de iğnenin etkisi olabilir en kesin sonuç 14. Günde belli olur inşAllah artar değerin

Hamileymisin cnm
Yok canım yalancı pozitif çıkardı days doctor reglim dün bitt sanırım bugünde yumurtluyorum ilk defa erkenden yumurtluyorum geceden inanılmaz kaşık ve göğüs ucu ağrım var 1 saat sonra ovülasyon deniycem sabah çok su içtim yanıltmasın diye

Niye böyle testleri satıyorlar anlamıyorum ya. Prodoctor da da cookk silik çizgi var cnm. Vardır belki. Sonuçta 13. Gün iğne den sonra. Geçmemişmidir etksii?

Hadi bu sefer olsun inşallah cnm Allah emeklilerimizin karşılığını versin inşallah ben çok araftayim ya belirsizlik çok kötüymus

Niye böyle testleri satıyorlar anlamıyorum ya. Prodoctor da da cookk silik çizgi var cnm. Vardır belki. Sonuçta 13. Gün iğne den sonra. Geçmemişmidir etksii?
Burda bir arkadaşın 14. Günde de silik çıkardı 15. Günde negatifti . İğnenin etkisi tamamen kaybılmuştu . İnşAllah seninki vardır bebeğim

Burda bir arkadaşın 14. Günde de silik çıkardı 15. Günde negatifti . İğnenin etkisi tamamen kaybılmuştu . İnşAllah seninki vardır bebeğim
Ne lanet bir iğne bu ya insanı iyice stres e sokuyor. Bu kadar uzun olmamalı etkisi.kimisinin 9.10. gün bitiyor. Neye göre geçiyor acaba bu etkisi

Ne lanet bir iğne bu ya insanı iyice stres e sokuyor. Bu kadar uzun olmamalı etkisi.kimisinin 9.10. gün bitiyor. Neye göre geçiyor acaba bu etkisi
İmalesef meleklerimize kavuşmak için herşeyi yapıyoruz inşAllah değer benim 11 günde etkisi geçmişti mesela bünyeden bünyeye değişiyor

İmalesef meleklerimize kavuşmak için herşeyi yapıyoruz inşAllah değer benim 11 günde etkisi geçmişti mesela bünyeden bünyeye değişiyor
Benim ki demkki daha geçmemiş 13. Gün. Epey fazla . Gerçi 1. Aşılamam da 12. Gün geçmişti neyse nasip kısmet artık.
Hem.hayirlisi olsun diyorum hemde keşke olsa diye dua ediyorum bende şaşırdım ne düşüneceğimi.

İnsan umut bağlıyor çünkü . Olucak gözüyle bakıyor tabiki en büyük etkendi stres düşün düşün olacagı varsa da olmuyor

Günayrin Bu test beni delirtti arkadaşlar . Bu tin iğnenin 14. Günü yine silik yine silik sanki hiç ilerleme yok prodoctor bide . Yanaaliss mi çıkarıyor bilmiyorum 10 dk da çıktı. Biliyorum yok ama.niye böyle çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20240609_060427.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20240609_060217.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…