- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi nukte-i pira
-
Benim malum sorunu bu bitki çayı çözdü :) Onca şey sonuç vermezken bu çay çok iyi geldi. Dün öğle arasında alıp karıştırdım malzemeleri :) hatta şuan içiyorum. Tavsiye ederim gerçekten.
Yoğurt kürünü duymuştum ama cazip gelmedi pek, yulaf kepeği-yoğurt-kuru erik ve öğütülmüş keten tohumu uygulamam pek iç açıcı değildi, tadına katlanamadım pek. O yüzden yoğurtlu tariflerden bi süre uzak durayım ben :)
Ama çörek otunu araştırayım, baya mucizevi bi durum 2 ayda 10 kg. Benim 10. gün ama kg veremedim bu hafta, çok ilginç. Çok dikkat ediyorum ama tartıda değişim yok. Tartıldım bu sabah 65.2 (pst günü 65.4 tü) bu kadar dikkate daha fazla gitmeli sanki 200 gr az geldi bana
Tartı günümü 8 Şubat ilan ettim. Umuyorum ki 63 lü rakamları görürüm.
Bu diyet farklı kararlar aldırdı bana. Yavaş ve emin adımlarla yaza uzanan bi durum oldu sanki.
Ailem ve bebeğim için de sağlıklı abur cubur denemeleri yapacağım. İnternette gördüğüm yağsız-şekersiz ve unsuz yapılan tarifleri deneyeceğim. eğer damak tadımıza uyarsa burda da o tarifleri paylaşırım.
Bundan sonraki yaşam şeklim bu olmalı, beyaz zehir(şeker ve un) hayatımızdan çıkmalı :)
Aldığım 2 beden küçük elbiseye girmek umuduyla; şimdilik her şey yolunda.
Dayanamayıp tartıldım bugün. Yediğime içtiğime onca dikkat etmeme rağmen 10 günde 600 gr ancak verebildim. Ama hem regl dönemi olması hem de ilk haftada ödem gittiğini düşündüğüm için bu haftayı mazur görüyorum. Sanırım artık devreye sporu sokma vakti geldi. Öğle aralarında 40 dk tempolu yürüyüşe başlıyorum bugün. Hadi bana kolay gele :)
teşekkür ederim canım.
Bende yaklaşık 10 gündür giremedim. Ailevi sorunlar vardı (ameliyat,hastalık,vefat) hepsi üst üste geldi. izne ayrıldım bende. Şifremi hatırlayamadım bi türlü, giriş de yapamadım.
aralarda ufak kaçamaklar oldu, evde değildik çünkü. Ama elimden geldiğince dikkat ettim.
son durum 63.5
kaçamaklarla vücut şişti, rahatsızlandım baya hafta sonu ayran detoksu yapıp toparladım biraz.
şimdi de yeşil çayla taçlandırıyorum bu durumu :)
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle, üst üste geliyo bazen. Allah sabrını da, gücünü de veriyo işte. Detoks topladı beni çok şükür. Yoksa ucu kaçıyodu, irademi kaybetmeye yakındım.
Bu hafta full yürüyüşle geçecek öğle araları. Sıkılaşmam gerek. 300-500 gr gidiyo haftada artık.
Bu sabah tartıldım yine, 63.3 çıktım. :)
26 gün bitti diyette 4.4 kg gitti çok şükür.
sabah 10:00 da normal kahvaltı yapıyosun.
salatalık domates zeytin peynir 1 yumurta yeşillik ve 1 dilim ekmek
12-14-16-18-20 saatlerinin başında da ayran çorbasını içiyosun. su ve şekersiz bitki çayı hariç başka birşey yiyip içmiyorsun.
Ben hafta sonu yaptım bunu. kahvaltıyı 12 gibi yaptım. 4 te ve 7.30 da 2 kere yedim bu kürü
AYRAN KÜRÜ
yarım kg yoğurdu koyu kıvamda ayran yapıp içine 1 salatalık rendeliyorsun 4 kaşık haşlanmış nohut, 4 kaşık haşlanmış buğday ve 4 kaşık haşlanmış mercimek(ben mercimek koymadım) koyuyosun. sadece nane ve kırmızı biber ekleyebilirsin.
bunu 2 gün uyguluyorsun ve ortalama 1.5 kg tartıda eksik görüyorsun :)
Eveett 1 ay doldu ve ben toplam 4.7 kg verdim. 63,0 ı gördüm artık :)
Son hafta ufak kaçamaklar yapmış olsam da hep verme çabasındaydım.
Bu hafta çok daha dikkat etmeliyim. Artık verecek kilo azaldı ve haftalık kilo kaybım daha az olacak.
2. aya tam irade başladım bile :)
Annemi de diyete soktum bu arada. Önce detoks uyguladık 2 gün. 101.3 olarak başladı. Bugün 3. günü ve 98.6 ydı. 2,7 kilo su ve ödemdi belli ki. bundan sonra hızla kilo verir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?