selam kızlar benim merak ettiğim bişey var.benm doktorum decavite gebeliğim kesinleşir kesinleşmez başlattı ve hala devam ediyorum.çok şükür herhangi bi sıkıntımda yok.ama gerek çevremdeki bi kaç hamile arkadaşlardan ve gerekse aile hekimliğindeki ebelerden aldığım tepkiler kafamı karıştırdı..yani erken başlamışım bi sıkıntı mı varmış garipmiş felan gibilerinden.hoş ben doktorumdan yana hiçbi şüphem olamaz adam prof çünkü dalında bide...sizler kaç aylık hamileyken başladınız acaba decavite?
Merhaba ben 9 haftalık hamileyim bana doktorum 12 haftadan sonra takviyeye başlıya caz dedi şu an sadece folik asit kullanıyorum.Doktor kan değerlerine baktı mı baktısa takviyeye gerek duymuş olabilir canım ondan dolayıdır bence sorun olduğundan dolayı değil canım takma kafana
Bende de herhangi bir problem yok ve aynen senin gibi hemen başlattı decavite. Gerçi doktorum 4 senedir tanıyor beni kansızlık problemim oluyor ara sıra, aklında kalmış da ondan mı vermiştir bilemiyorum ama sanmıyorum :)kan değerlerime de bakmıştı ilk başta ..vala bana erken başlatmış anlaşılan baya bi.hoş dediğiniz gibi vitamin takviyesi sonucta iyi birşey..ama ne biliyim sıkıntı var sandım endişeye kapıldım ister istemez ..teşekkür ederim kızlar..inşlh sağlıkla bebişlerinizi kucağımıza alırız hepimizzz bu arada
Canım benim doktorum da, bebegı gorur gormez baslattı, kan tahlılı sonuclarını da beklemedi..hala kullanıyorum, hem folik asit hem decavit kullanıyorum bu arada.
Bende de herhangi bir problem yok ve aynen senin gibi hemen başlattı decavite. Gerçi doktorum 4 senedir tanıyor beni kansızlık problemim oluyor ara sıra, aklında kalmış da ondan mı vermiştir bilemiyorum ama sanmıyorum :)
canım çok saol beni rahatlattı bu sözleriniz...seninde bebeğin hayırlı olsun inşlh sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimiziBir sorun mu var ki baslattılar sözlerine bakma, bende de sıkıntı gormedı doktor, kan degerlerimi de bilmiyordu, benim de profesor ve basından berı yani doktora gidene kadar beım bıraz sure gecti, kasık agrım, lekelenmem falan hıcbırseyım yoktu...
Teşekkür ederim :)benim gibi erken başlayanların olması rahatlattı az çok beni ya .bu arada sanada hayırlı olsun bebeğin canım..inşlh sağ salim alırsın kucağına bebeğini
bende 8.haftamdan itibaren kullanıyorum...yaz ayına denk geldığı için farklı illerde 3 doktora gıttım üçüde kullanmalısın dıyo...gecenlerde sağlık ocağinaa gıtmiştım aie hekımı kayıtını yapalım dedı ebe geldı ebe eleviti birakmalısın bız bıraktırıyoruz dedı..onun yerıne kan ilaçı ve demir ilaçi verdı..doktoruma gıttığımde sordum kan ialçina vb şeylere gerek varmı dıye..elevit kullanman yeterli dedi...selam kızlar benim merak ettiğim bişey var.benm doktorum decavite gebeliğim kesinleşir kesinleşmez başlattı ve hala devam ediyorum.çok şükür herhangi bi sıkıntımda yok.ama gerek çevremdeki bi kaç hamile arkadaşlardan ve gerekse aile hekimliğindeki ebelerden aldığım tepkiler kafamı karıştırdı..yani erken başlamışım bi sıkıntı mı varmış garipmiş felan gibilerinden.hoş ben doktorumdan yana hiçbi şüphem olamaz adam prof çünkü dalında bide...sizler kaç aylık hamileyken başladınız acaba decavite?
Elevitte de sıkıntı var gibi ama bilemiorm canm hayırlısı olsun ..bende 8.haftamdan itibaren kullanıyorum...yaz ayına denk geldığı için farklı illerde 3 doktora gıttım üçüde kullanmalısın dıyo...gecenlerde sağlık ocağinaa gıtmiştım aie hekımı kayıtını yapalım dedı ebe geldı ebe eleviti birakmalısın bız bıraktırıyoruz dedı..onun yerıne kan ilaçı ve demir ilaçi verdı..doktoruma gıttığımde sordum kan ialçina vb şeylere gerek varmı dıye..elevit kullanman yeterli dedi...
selam kızlar benim merak ettiğim bişey var.benm doktorum decavite gebeliğim kesinleşir kesinleşmez başlattı ve hala devam ediyorum.çok şükür herhangi bi sıkıntımda yok.ama gerek çevremdeki bi kaç hamile arkadaşlardan ve gerekse aile hekimliğindeki ebelerden aldığım tepkiler kafamı karıştırdı..yani erken başlamışım bi sıkıntı mı varmış garipmiş felan gibilerinden.hoş ben doktorumdan yana hiçbi şüphem olamaz adam prof çünkü dalında bide...sizler kaç aylık hamileyken başladınız acaba decavite?
evet canım ikisinide alıyorumfolikle decaviti aynı andamı kullanıosun canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?