- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Daha onceki konularinizi da biliyorum. Cok guzel bi hanimsiniz. Esinizden espriyle de olsa sitemde bulunuyorsunuz sanki. Boyle kabullenmeye calissaniz. disardan cok hos cici sevimli gorunuyorsunuz. fakat her seyi istediginiz yone cevirmek hata olabilir. nacizane fikrim .iyi aksamlar :)
Ya Ümitli bana artık kabak tadı vermeye başladı gibi geliyor bu. :44: Zaten aynı temada bir konun var, neden ısıtıp önümüze koyuyorsun kocanın dede ruhunu?
Anlatım tarzına gülündü edildi falan diye KK Stand up yapmaya mı karar verdin?
o zamannnn
bu gün kendimi aştımm
göster ama elletme
Kız ümitli tatlım daha evli değilim ama inan cok korkarım böyle biriyle evlenmekten ben de senin gibi biraz cocuk ruhluyum eğlenmey i severim hadi herseyi gectim el ele tutmayıda aşmışsınız.ya bence senin eşinde ciddi sevgi gösterememe sıkıntısı var.yani kolkola gezersin el ele tutuşursun ben sevdiğim adamla ellerimizi kenetler öyle tutuşup gezerdik.beraber de eğlendik parkada gittik.
Ve benim sevgilimde olgun biriydi ve öyle cocukca seyler ypmazdı ama benle başladı..sevgisini bi şekilde bir adam gösterir..ama el ele tutuşma olayında takıldım...yani bu nedir ya
evveettt hatunlar aynen böyle benim koca...
daa geçen donukluğuyla ilgili konu açtım malumunuz...
şimdi de mevzu benzer sayılır...
adamda bi koca adam ruhu var ki sormayın..
sanırsınız 40 yıllık evliyiz...
direk olayı anlatayım anacım örnek baabından...
lunaparka gidiyoz, hiç bişeye benle binmiyo..neymiş tarzı değilmiş..
sen bin işte ben seni izlerim diyo...
3b sınıfından ümitlinin velisi modunda..
elini tutuyom..ne o ergen liseli gibi, koluma gir yeter diyo..
koluna giriyom çok asılıyon, bıraksan da yan yana mı gitsek diyo...
dedim: şu önümüzdeki adamdan ne farkın kalıyo öyle bi diyele bana(içimden)..
yan yana kanki gibi gezeceksem niye evlendim dedim küstüm...
dede ruhlu şeyy
hiç bişey eğlendirmiyo kocamla birlikteyken..çünkü dahil olmayı değil seyrine bakmayı seviyo adam be yaaa..
yat da sırtını çiğneyim dede diyesim geliyo bazen..
içi geçmişşş peeeehh...
dışarı gezmeye çıkıyoz..tin tin yanımda..ne bi çift laf, ne bi muhabbet odun gibi ziv ziv geziyoz enemm..
bi el atın hatunlar, napıyım ben bu adamın içindeki dedeyi öldürmek içinn...
Sen boyle gulerek anlatiyorsun ama yerinde ben olsam cok Üzülürdum herhalde. .
Ne demek daha bir yillik evlisin esin elinden bile tutmuyor ne kadar acı. .
Yanlis anlama vah vah tüh üzüldüm anlaminda yazmıyorum ama durumun anlattigin gibi hicte komik degil ve en obemlisi esinle aranda cok bi sevgi varmis gibi görünmüyor buradan bakinca.. ruh ikizi degilsiniz bir ikincisi de esin seni anlamiyor..
size hem kendisi hem de sevgilisi boğa olarak cevap vereyim.kesinlikle nişanlılık dönemindeki ilgiyi arıyorsanız cinsel cazibenizi korumanız lazım üzerindeki.zaten cinsel hayatımız iyi dediğinizi duyuyorum ama yataktan bahsetmiyorum.aynı nişanlılık döneminde olduğu gibi devamlı size olan arzusunu körüklemeniz gerekir.bu kadar kıpır kıpır bir kadının bunu yapabileceğini düşünüyorum.
Bir yilda böyle olduysaniz 10 yil sonra düşünemiyorum sizi biz 10 yillik evliyiz iki oglumuz var valla onlardan sira gelse sarmas dolas gezeriz sokaklarda lunaparkta oyuncaklara çocuklarla bineriz ama Eşinizin karekteri böyleyse yapcak bisey yok hepmi böyleydi yoksa sonradan mi agir abi oldu ama bende sıkılırdim eşim oyle olsa biraz uzak durun bakalim takmayin hic o yanascakmi size...
Allah allah bence yakin olmak istiyo ama acaba mesafeli mi davranmak istiyo yani oldugundan farkli davranmaya falan mi calisiyo karsiniza alin ciddi ciddi konusun bu halinden rahatsiz oluyorum deyin hayati paylaşıyoruz biraz sen bana biraz ben sana uyuyum deyin beraber gezip dolasmak eglenmek istiyorum deyin bakalim ne cevap vercekhak veriyorum size...
yani görsellik çok önemli boğa için...
ama insan her zaman cazibeli de olamıyo ki..
ya da ben olamıyorum en azından..
tüyolarınıza açığım
uzak durunca da sinirleniyo..
yani lunaparkta öyle oldu..
o gıcıklık yapınca ben de bıraktım kolunu önden ayrı yürüdüm..
bu kez sinirlendi..atıştık..
ertesi gün özür diledi..odunum ben kusuruma bakma fln..
ama işte hep kır, gönül al yine kır...olmuyo işte..
insanın şalterler atıyo bi süre sonraa
size hem kendisi hem de sevgilisi boğa olarak cevap vereyim.kesinlikle nişanlılık dönemindeki ilgiyi
arıyorsanız cinsel cazibenizi korumanız lazım üzerindeki.zaten cinsel hayatımız iyi dediğinizi duyuyorum ama yataktan bahsetmiyorum.aynı nişanlılık döneminde olduğu gibi devamlı size olan arzusunu körüklemeniz gerekir.bu kadar kıpır kıpır bir kadının bunu yapabileceğini düşünüyorum.
Allah allah bence yakin olmak istiyo ama acaba mesafeli mi davranmak istiyo yani oldugundan farkli davranmaya falan mi calisiyo karsiniza alin ciddi ciddi konusun bu halinden rahatsiz oluyorum deyin hayati paylaşıyoruz biraz sen bana biraz ben sana uyuyum deyin beraber gezip dolasmak eglenmek istiyorum deyin bakalim ne cevap vercek
sana eşlik ediyorumya diyo..
yapım bu beni böyle kabul et vs vs...
sıkıldım artık ilgi dilencisi olmaktan...
evveettt hatunlar aynen böyle benim koca...
daa geçen donukluğuyla ilgili konu açtım malumunuz...
şimdi de mevzu benzer sayılır...
adamda bi koca adam ruhu var ki sormayın..
sanırsınız 40 yıllık evliyiz...
direk olayı anlatayım anacım örnek baabından...
lunaparka gidiyoz, hiç bişeye benle binmiyo..neymiş tarzı değilmiş..
sen bin işte ben seni izlerim diyo...
3b sınıfından ümitlinin velisi modunda..
elini tutuyom..ne o ergen liseli gibi, koluma gir yeter diyo..
koluna giriyom çok asılıyon, bıraksan da yan yana mı gitsek diyo...
dedim: şu önümüzdeki adamdan ne farkın kalıyo öyle bi diyele bana(içimden)..
yan yana kanki gibi gezeceksem niye evlendim dedim küstüm...
dede ruhlu şeyy
hiç bişey eğlendirmiyo kocamla birlikteyken..çünkü dahil olmayı değil seyrine bakmayı seviyo adam be yaaa..
yat da sırtını çiğneyim dede diyesim geliyo bazen..
içi geçmişşş peeeehh...
dışarı gezmeye çıkıyoz..tin tin yanımda..ne bi çift laf, ne bi muhabbet odun gibi ziv ziv geziyoz enemm..
bi el atın hatunlar, napıyım ben bu adamın içindeki dedeyi öldürmek içinn...
Evlenmeden öncede mi böyleydi yoksa evlendikten sonra heyecanimi bitti
Acaba evlilik ve sorumlulugu mu agir geldi ? Bence biraz sure verin belki gecer kendine gelir
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
bi de bu cazibeden konu açılmışkeeeenn..
kendisi fena salmış halde..yani evde..
dışarda cillop gibi ama evde ne temizliğine ne kılığına bakar..
o yüzden bazen çok yaklaşamam bile yanına..anti hijyenikk çünküü
bense temizliğine dikkat eden, sade bi kadınım..
ve ekstra cazibeli hale gelesim hiç gelmiyo o öyle pasaklıyken..
ama yine de salmıyorum kendimi..
şimdi böyle bi erkeğe gel de hep şıkır şıkır ol..
insanın içinden gelmiyooo
evlendikten sonra böyle oldu..
aslında cinsel cazibe deyince hemen aklınıza görsellik makyajlar,jartiyerler gelmesin.cinselliği ateşlemeniz gerekir onun beyninde.bu bir bakış,bir tavır,edadır çoğu zaman.sürekli beyninde bu ateşlemeyi yaparsanız onu hep canlı tutarsınız size karşı.bu pasaklılık durumunu da engeller çünkü sizi hep elde etmeye çalısacak ve hep bakımlı olması gerekecek.pasaklı olduğunda neyi kaçırdığını görmesini sağlayın.daha ötesini yazamıyorum burdan kusura bakma.ama altını çizebildim galiba ana nokta o ateşleme beynindeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?