dede ruhlu koca..

başka neler demiş acaba bu yazar, aklında başka kalanlar neler tüm kk faydalansın özet olarak

insallah benimkini bi kenara birakip disari ciksam. aksam dondugumde ayni yerde bulurumromantiklik hakgetire kimildasa yeter

Son düzenleme:

ağır abi modu bu diğer konularını da hatırlıyorum
malesef elinden bişey gelmez

Ümitli konularını yakından takip ediyorum datlum valla çözüm bulununca sen bana yaz bende sana kim önce bulursa artık, bu arada burçla alakalı olabilirmi acaba bu durum şimdi gördüm bende oğlak burcuyum eşim boğa aslında analiz yapınca uyumlu bir birliktelik çıkıo, ama bize neden uyum yok onu bir türlü çözemiyorum birde ben önceki gün bir yöntem denedim dün işe yaradı eğer bikaç gün böyle devam ederse sanada yazar haber ederim dede ruhide denersin sende

insallah benimkini bi kenara birakip disari ciksam. aksam dondugumde ayni yerde bulurumromantiklik hakgetire kimildasa yeter

kız ilahi güldürdün beniii...
hepten içi geçmiş anam seninkininde..
benimkinin tuhaf yanı eğlenceyi çok sever ama ortak eğlenme alanı bulamıyoz..
ya da bulsak da ayrı gayrı takılıyo ilgi sıfırrr.....

ağır abi modu bu diğer konularını da hatırlıyorum
malesef elinden bişey gelmez

hee yaa dostum..
ben özellikle boğa aradım bi de sevgilerini çok belli ederler, sevdiklerine bağlanırlar diye....
peeehh...
neyse pes etmek yokkkk...adam etceeezzz

hee yaa dostum..
ben özellikle boğa aradım bi de sevgilerini çok belli ederler, sevdiklerine bağlanırlar diye....
peeehh...
neyse pes etmek yokkkk...adam etceeezzz

Ben aramadım ama hep boğa burçları için sakin sessiz ılımlı şöyle böyle derler evet adam sakin sessiz ama ev yansa amann bırak yansın beni yorma ben burda ölücem der şekilde tembel bunlar aşırının aşırısı sakin oluyo azimle devam adam olacak bu boğalar kendi eşim için (oküs)

yook yawremm benimki okadar değil...
çok sıkılgan bi yapısı var aslında gezmeye eğlenmeye bayılır...
ama işte ağır abi görünme çabasından hep bunlar....

yook yawremm benimki okadar değil...
çok sıkılgan bi yapısı var aslında gezmeye eğlenmeye bayılır...
ama işte ağır abi görünme çabasından hep bunlar....

Gezmeyi severde kendi tarzı biçimde sever o odun gibi sürekli kendi istediği şeyler olmasını sever

ayyneennnn....
benimki de..
herkes benim sevdiğimi sevsin der bi de...
benim sevdiğim en güzelidir, sevmeyen hata eder der...

Aynen öyle beni küçümsüyo onun sevdiği şeyleri sevmiyorum diye yok bu kadar benzerlik ikiz falanmı acaba bizim bu dedeler kayıp kardeşinimi buldum kafam karıştı

bazı insanlar sanırım daha dingin oluyorlar
eşinde öyle
bende öyleyimdir
eşimde bana çok kızar
anı yaşa eglenmene bak der ama
bende eşim gibiyim malesef
ama elimi tutma koluma girme demem tek farkımız bu
ama ben çocuktan sonra böyle oldum
bırak kızım eglensin diyorum
eşimde ikinizde çocugumsunuz sende eglen diye gaza getirmeye çalışsada nafile
içimden gelmiyor
belli eşininde içinden gelmiyor

ben de biraz dede ruhluyum sanırım.
balonla uçalım diyor yüksekten korkuyorum, dalış yapalım diyor denizden korkuyorum biraz fazla gezsek yoruluyorum, alışverişte kıyafet denerken sıkılıyorum
sonra da evde oturunca adam bir şey yapmıyor diye trip atıyorum

Aynen öyle beni küçümsüyo onun sevdiği şeyleri sevmiyorum diye yok bu kadar benzerlik ikiz falanmı acaba bizim bu dedeler kayıp kardeşinimi buldum kafam karıştı

olabilir canım...
onun sevdiklerini seveyim diyo öyle çanbalıyoduki başlarda...
ama malesef zevlerimiz çok farklı..
o et sever ben sebze..
o komedi sever ben duygusal..
o susmayı sever ben konuşmayı...
geç yatar, erken yatarım..
hep açtır o, hep iştahsız ben..
vs vs....

benimki de evlendikten sonra pıstı...nişanlıyken bomba gibiydi...
ya işte çocuktan sonra ben de dingin olurum gibi geliyo..
oyüzden şimdi eğlenelim sonra zaten içimiz geççek diyom...daaa...amaaaan....
hayırlısı bakalım....

Ümitli şuan sendende şüphe ettim acaba bizdemi kardeşiz aynı beni anlatıyosun korktum gerçekten suan

sende numaradan dinginleş bakalım
eşin belki tersine döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…