dede ruhlu koca..

Ümitli şuan sendende şüphe ettim acaba bizdemi kardeşiz:1: aynı beni anlatıyosun korktum gerçekten suan :1::1:

oğlak benzerliği sanırım bu tatlım..:29:
senin yükselenin ne?
benimki akrep herifinki de terazi sanırım...

sende numaradan dinginleş bakalım
eşin belki tersine döner:27::27:

numaradan değil artık hakkaten dinginleşiyom...
yakında ebe ruhlu kadın diye konu açabilirim..:27::27::1::1:

senin yükselenin ne?

:1::1::1::1:huzurun yeride olsunda
dinginleş canım boşverr:37:

senin yükselenin ne?

benim yükselenim boğa eşimin yükseleni oğlak :ssz:

Eşin boğa burcuydu yanlış hatırlamıyorsam. Ağırbaşĺı davranması bundan ama bu kadar sıkıcı olmamalı ya böyle yaşanmaz. Ben de boğa burcuyum ama arada eğlenmeyi severim. Evde oyun falan da mı oynamaz?
Ne öyle ayrı durmak istemeler falan. Bence onun hoşlanacağı bir şeyler vardır mutlaka. Aklıma gelmiyor da şimdi araştır bakalım. Onu zorlaman lazım. İtiraf ediyorum biz boğa burçları biraz iteklenmesi gereken şahıslarız.

Ben de boğa burcuyum anam. Yemeye, içmeye, eğlenceye, lükse düşkünüzdür diye biliyorum ama:44::27:

evveettt hatunlar aynen böyle benim koca...:31::31:
daa geçen donukluğuyla ilgili konu açtım malumunuz...:23:
şimdi de mevzu benzer sayılır...

adamda bi koca adam ruhu var ki sormayın..
sanırsınız 40 yıllık evliyiz...:37:

direk olayı anlatayım anacım örnek baabından...
lunaparka gidiyoz, hiç bişeye benle binmiyo..neymiş tarzı değilmiş..:27::27:
sen bin işte ben seni izlerim diyo...:37:
3b sınıfından ümitlinin velisi modunda..:1:

elini tutuyom..ne o ergen liseli gibi, koluma gir yeter diyo..:27::27:
koluna giriyom çok asılıyon, bıraksan da yan yana mı gitsek diyo...
dedim: şu önümüzdeki adamdan ne farkın kalıyo öyle bi diyele bana(içimden:1:)..
yan yana kanki gibi gezeceksem niye evlendim dedim küstüm...
dede ruhlu şeyy:27::27:

hiç bişey eğlendirmiyo kocamla birlikteyken..çünkü dahil olmayı değil seyrine bakmayı seviyo adam be yaaa..:35::35:
yat da sırtını çiğneyim dede diyesim geliyo bazen..:27:
içi geçmişşş peeeehh...:31::31:
dışarı gezmeye çıkıyoz..tin tin yanımda..ne bi çift laf, ne bi muhabbet odun gibi ziv ziv geziyoz enemm..:27::27:

bi el atın hatunlar, napıyım ben bu adamın içindeki dedeyi öldürmek içinn...:52::52::52:

hatunn yine mi sen :1: alah iyiliğinizi versin sen böyle güzel üsluplarla anlatıyosun ya benim içim geçiyo gülmekten :9:

Ben de boğa burcuyum anam. Yemeye, içmeye, eğlenceye, lükse düşkünüzdür diye biliyorum ama:44::27:

öyle zaten..
sadece benim yanımda eğlenmiyoooo.......:14::14::14:
ağır takılıyo...:27::27:

hatunn yine mi sen :1: alah iyiliğinizi versin sen böyle güzel üsluplarla anlatıyosun ya benim içim geçiyo gülmekten :9:

yaa işte sıkılmasın millet okurken diye..
yoksa durum gerçekten can sıkıcı aslında..:14::14:
sadece üzgün bi uslupla yazıp kendimi iyce üzüp mileti sıkmak istemiyom...

Allah Allah çok garip gerçekten.
Hani nişanlıyken de ağır olsaydı,şimdi böyle olması normal derdim.
Bilmiyorum evlilik öncesi ilişkiniz nasıldı,yani evlendim artık cepte diye mi görüyor ki?

o 26- boğa
ben 25- oğlak
yorumla bakiimm..:34::34:

benim eşimde boğa bunlar böyle canım 26 yıldır değiştiremedim:44::44::44: akşamları yürüyüşe çıkıyoruz koluna giriyorum aslıyosun zor yürüyorum diyor ve ya ayyy elin çok sıcak diyo :53::53::53::53: önümüzde yaşlı bir çift yürüyordu elele tutuşmuş bakta utan dedim yaşlılar elele geziyo cevap ne biliyormusun yaşlı ya düşmemek için tutmuş elini :1::1::1::1:

Bence kendisi hep boyle biriymis zaten, agir kanli, donuk, asosyal, pasakli... Bunlar birden olabilecek huylar degilki. Kendisi flort esnasinda bunlari belli etmemis, sana uyumlu davranmis, sende farketmemissin.
Tum erkekler flort ve nisanlilikta fazla fazla yakin olmaya calisir cunku ortada merak var, hedef var. Ama evlendikten sonra el ele bile gezmeye karsi olsuysa bu onun cidden odun oldugunu gosteriyo. 12 yillik evliyim markete elele gidiyoruz, ki oyle kalabalik yere lunaparka fln gidicez basibuyruk gibi gezicez...nasil bir cicim aylari bu ya, bir yilda bu ne hal demiyor musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah Allah çok garip gerçekten.
Hani nişanlıyken de ağır olsaydı,şimdi böyle olması normal derdim.
Bilmiyorum evlilik öncesi ilişkiniz nasıldı,yani evlendim artık cepte diye mi görüyor ki?

sanırım artık cepte görüyo...
bize aksiyon lazım enemmm:32::32::32:

benim eşimde boğa bunlar böyle canım 26 yıldır değiştiremedim:44::44::44: akşamları yürüyüşe çıkıyoruz koluna giriyorum aslıyosun zor yürüyorum diyor ve ya ayyy elin çok sıcak diyo :53::53::53::53: önümüzde yaşlı bir çift yürüyordu elele tutuşmuş bakta utan dedim yaşlılar elele geziyo cevap ne biliyormusun yaşlı ya düşmemek için tutmuş elini :1::1::1::1:

ayyy aynııhh benim adamm..
herşeye bi lafı var demi..
anında olayı makaraya alır benimki de..
neyse yavaş yavaş birbirimize alışcaz...
umarımmmmm...:27::27:

Bence kendisi hep boyle biriymis zaten, agir kanli, donuk, asosyal, pasakli... Bunlar birden olabilecek huylar degilki. Kendisi flort esnasinda bunlari belli etmemis, sana uyumlu davranmis, sende farketmemissin.
Tum erkekler flort ve nisanlilikta fazla fazla yakin olmaya calisir cunku ortada merak var, hedef var. Ama evlendikten sonra el ele bile gezmeye karsi olsuysa bu onun cidden odun oldugunu gosteriyo. 12 yillik evliyim markete elele gidiyoruz, ki oyle kalabalik yere lunaparka fln gidicez basibuyruk gibi gezicez...nasil bir cicim aylari bu ya, bir yilda bu ne hal demiyor musun?

kandırıldım bacılaarr sormayın..
ama işin ilginç tarafı kalabalık ortamlarda hala şen şakrak..esprili..
ama benimle başbaşa ve ailesiyle iken ağır takılıyo..
çift karakterrr:27::27::27:

Etkilemek istemem çünkü ben fazla fevriyim galiba.
Öyle kalabalıkta şen şakrak olacak,benim ve aile yanında soğuk olacak çoktan çıngar çıkarmıştım.
Derdi neyse bir şekilde konuşurdum.
Adamın yapısı buysa herkesin yanında aynı olur.
Aksine başkalarına donuk sana sıcak olması gerek bence...
Bana sinir basar,öyle kendimi yemektense onun başının etini yerim daha iyi...

Daha once " donuk koca " topigindede ayni benimkinden demistim ve bu konunda da yine ayni benimkinden diyorum :)
Sanirim huylari boyle . Esim 30 yasinda ama sanki 60 yasinda. Bende onun sayesinde hep donuk olmaya basladim. Evde hep boyle kk de takilmaca tv izlemece bu hallere geldim. Hic ne bi muhabbet ne bi kahkahali gulme yok. Baska birileri olsun hic susmaz milletin lafini bile keser konuscam diye. Ama benle ana ben bi konu acip konusmaya calisirsam oyle. O da 10-15 dk :) allahtan arkadaslarim var yoksa konusmayi unutcam :)

evveettt hatunlar aynen böyle benim koca...:31::31:
daa geçen donukluğuyla ilgili konu açtım malumunuz...:23:
şimdi de mevzu benzer sayılır...

adamda bi koca adam ruhu var ki sormayın..
sanırsınız 40 yıllık evliyiz...:37:

direk olayı anlatayım anacım örnek baabından...
lunaparka gidiyoz, hiç bişeye benle binmiyo..neymiş tarzı değilmiş..:27::27:
sen bin işte ben seni izlerim diyo...:37:
3b sınıfından ümitlinin velisi modunda..:1:

elini tutuyom..ne o ergen liseli gibi, koluma gir yeter diyo..:27::27:
koluna giriyom çok asılıyon, bıraksan da yan yana mı gitsek diyo...
dedim: şu önümüzdeki adamdan ne farkın kalıyo öyle bi diyele bana(içimden:1:)..
yan yana kanki gibi gezeceksem niye evlendim dedim küstüm...
dede ruhlu şeyy:27::27:

hiç bişey eğlendirmiyo kocamla birlikteyken..çünkü dahil olmayı değil seyrine bakmayı seviyo adam be yaaa..:35::35:
yat da sırtını çiğneyim dede diyesim geliyo bazen..:27:
içi geçmişşş peeeehh...:31::31:
dışarı gezmeye çıkıyoz..tin tin yanımda..ne bi çift laf, ne bi muhabbet odun gibi ziv ziv geziyoz enemm..:27::27:

bi el atın hatunlar, napıyım ben bu adamın içindeki dedeyi öldürmek içinn...:52::52::52:

Ay okadar guzel betimlemissiniz ki sanki kendi kocami gordum..az konusur az dinler az yer az gezer ici gecmis...oyle cok sessiz sakin de degil ama disari cikariz bitse de gitsek modunda🙍tam bir asosyal😡

Ben aramadım ama hep boğa burçları için sakin sessiz ılımlı şöyle böyle derler evet adam sakin sessiz ama ev yansa amann bırak yansın beni yorma ben burda ölücem der şekilde tembel bunlar aşırının aşırısı sakin oluyo azimle devam adam olacak bu boğalar kendi eşim için (oküs):1:

Ayy valla benim ki de boga kislar🙋

Etkilemek istemem çünkü ben fazla fevriyim galiba.
Öyle kalabalıkta şen şakrak olacak,benim ve aile yanında soğuk olacak çoktan çıngar çıkarmıştım.
Derdi neyse bir şekilde konuşurdum.
Adamın yapısı buysa herkesin yanında aynı olur.
Aksine başkalarına donuk sana sıcak olması gerek bence...
Bana sinir basar,öyle kendimi yemektense onun başının etini yerim daha iyi...

o konuda çok bişi demiyorum çünkü ben de arkadaşlarımın yanında kudurmayı severim..
eşimin ve ailemin yaninda daha bi sukunet ararım çoğu zaman..
ama tabi her zaman suskun olmak çok sıkıcı..
insanın eşiyle ortak muhabbet kurması nasıl bişey çok merak ediyorum..
bizim en son oturup sohbet edişimiz aylar önceydi..o da 1 saati geçmedi..

Daha once " donuk koca " topigindede ayni benimkinden demistim ve bu konunda da yine ayni benimkinden diyorum :)
Sanirim huylari boyle . Esim 30 yasinda ama sanki 60 yasinda. Bende onun sayesinde hep donuk olmaya basladim. Evde hep boyle kk de takilmaca tv izlemece bu hallere geldim. Hic ne bi muhabbet ne bi kahkahali gulme yok. Baska birileri olsun hic susmaz milletin lafini bile keser konuscam diye. Ama benle ana ben bi konu acip konusmaya calisirsam oyle. O da 10-15 dk :) allahtan arkadaslarim var yoksa konusmayi unutcam :)

aynısı kuzum..
kelin merhemi olayı işte...

Ay okadar guzel betimlemissiniz ki sanki kendi kocami gordum..az konusur az dinler az yer az gezer ici gecmis...oyle cok sessiz sakin de degil ama disari cikariz bitse de gitsek modunda🙍tam bir asosyal😡

benimki sadece sohbet etmez..
onun dışında çok yer çok gezer..
ama yerken ve gezerken sadece bedenen yanındadır..
ruhu 50 yıl sonrasında...:27::27:

Ayy valla benim ki de boga kislar🙋

naaapaaakk..
boğa da olsa koca...
atsan atılmıyo ki enemmm:27::27:

sanırım artık cepte görüyo...
bize aksiyon lazım enemmm:32::32::32:

ayyy aynııhh benim adamm..
herşeye bi lafı var demi..
anında olayı makaraya alır benimki de..
neyse yavaş yavaş birbirimize alışcaz...
umarımmmmm...:27::27:

kandırıldım bacılaarr sormayın..
ama işin ilginç tarafı kalabalık ortamlarda hala şen şakrak..esprili..
ama benimle başbaşa ve ailesiyle iken ağır takılıyo..
çift karakterrr:27::27::27:

valla canım az bucuk hislerimle cvp verim aksıyon gerekiyorsa ben sen de o heyecanı görüyorum aslında ama klasık erkek tavırları iste. dısarda erkek olduğunu ispatlayacak ya illa ağırbaslı olacak.

valla canım az bucuk hislerimle cvp verim aksıyon gerekiyorsa ben sen de o heyecanı görüyorum aslında ama klasık erkek tavırları iste. dısarda erkek olduğunu ispatlayacak ya illa ağırbaslı olacak.

aynı fikirdeyiz dostum:31::31:

Canım hatırladığım kadarıyla yazayım
Her şeyin kilit noktası eşinizi şaşırtmak mesela işten eve geldi en sevdiği yemekleri hazırlayıp hoşgeldin yakışıklı kocacım diye karşılıyosunuz yemeğini yiyor çayını içiyor günününğn nasıl geçtiğini soruyosun sarılıyosun öpüyosun ilgiye boğuyorsun adamı... Bu bir kaç gün devam ediyor adam bir şalırıyor hep böyle değilseniz tabi kitabın yazarı bir uzman kişilere göre hareket ediyor ama ben ümitliyi ordaki çifte çok benzettim neyse ikinci adım adam her eve geldiğinde saçlarınızı ıslak bırakıyosunuz bu arada çok bakımlı olucaksınız bu süreçte saçınız başınız makyajınız dört dörtlük olucaksınız evdesiniz diye salmayın kendinizi sonra adam soruyo zaten senin saçların niye ıslak diye buda bir kaç gün sürüyor sonra iş yerini arayın ya da telefonunu kısa bir cevapsız bırakın yada iş yerine söyleyin beni arasın diye o arayınca bakmayın merak etsin eve geldiğinde sorucak niye telefonuma bakmadın diye sinirlenebilir o yüzden eve 5 te geliyorsa 4 te yapık ki adam meraktan bayılmasın hahahh sonra sok darbe öyle iş çamaşırları alın öyle gecelikler alın ki delirsin mesela tv mi izliyo o gecelikle yanına gelin biraz salının odanıza gidin size yaklaşabilir yaklaşmayadalir ama öyle seksi olun ki yaklaşmama gibi bir şansı kalmasın ve uzun tutun oyun oynayın yatakta oldu bittiye getirmesin ve yazarın söylediği şeylerden biride zevk almıyorsanız yalan söylemeyin taklit yapmayın o zaman adam daha çok çabalicak size kendini kanıtlamaya çalışıcak ve en önemlisi tatlı dil anlayış benim aklımda kalan bunlar kızlar ama kitabı bulursanız okuyun zaten inci yeşilyurt harika bir kadın internetten araştırıj ben hayranım kitabı alıp okumanızı tavsiye ediyorum umarım benim aklımda kalan size yardımcı olur
başka neler demiş acaba bu yazar, aklında başka kalanlar neler tüm kk faydalansın özet olarak:23::23::23:

Back
X