dedem için doktor öneriisi

lentlily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
122
10
11
İstanbul
Merhaba kızlar,
dün gece uzun bi yazı yazmıştım dedemin sapıklığıyla ilgili. Kıaca özet geçmek gerekirse, dedem internete 'torun'la ilgili şeyler yzıyor, açık filmler izliyor vs.
Anlayacağınız normall değil. Annemle ikimizin düzeni alt üst oldu. Eve giremiyoruz resmen. Korktuğumuzdan değil aama o kadr çok iğrendik ki dedemden.
Bu arada üçümüz yaşıyorduk bir evde.

Dünkü konu başlığında sağolsun yardmcı olan da oldu fake diyen de.
Yardımcı olanları çoğu doktora götürmem gerektiğini söyledi.
Benim sormak istediğim, bu tarz şeyler için ahangi doktora gitmek lazım? Erenköy Sinir Hastalıkları Hsatanesi var bizim burada, oranın psikaytristine mi gitmek lazım ? Yoksa normal bir psikologa mı?
Psikolog tedaviler haylice yüklü miktarlar isstiyor.
Yda herhangi başka bir doktor önerisi oln varsa çok mutlu olurum.
Şimdiden çok teşekkür ederim

Psikiyatriye gitseniz daha iyi olur. Hastanede varmış. Psikologla terapi yeterli olmax sanırım.

o yaştan sonra psikolog ne derece işe yarar açıkcası ben şüpheliyim
deden resmen kudurmuş iğrenç bir olay bu
tek çözüm huzur evi canım

Psikiyatriye gitseniz daha iyi olur. Hastanede varmış. Psikologla terapi yeterli olmax sanırım.

Psikolog evet yetersiz gorunuyor.
Erenkoy sinir hastaliklarina gitmek daha dogru galiba.
Peki nasil goturelm sizce? Kolundan tutup gidiyoruz desek olur mu geri tepip bide daha cok sinirlenmez insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba size dün de söylemiştim bu bir hastalık diye:)

Psikiyatriste gitmesi lazım psikoloğa değil
Çünkü ilaçla bastırılması lazım hastalığının bu durum tedavi edilecek bir şey değil
Hele ki de o yaşta sanmıyorum yani.Psikoloğa boşuna para dökmeyin düzenli ilaçla tedavisi şart.

Bir an evvel psikiyatriste gidin :)

o yaştan sonra psikolog ne derece işe yarar açıkcası ben şüpheliyim
deden resmen kudurmuş iğrenç bir olay bu
tek çözüm huzur evi canım

Canim huzur evleri boylelerini almiyormus. O zaten olasilik dahilinde degil.

Belki konusarak hallolur bilinc altinda biseyler vardir diye demistm psikologu. Ama haklisiniz evet psikiyatriste gitmesi daha dogru olcak.
Bu acligins care bulurlar belki.
Adam 70 yasinda ugrastiklarmiza bak

Siz yine iyisiniz toplumda bir çok sapık dediğimiz şahıs aslında hastalıklı bu şekilde içgüdüsel ve çevreye daha büyük zararlar veriyorlar.
Kontrolsüz bir durum var ortada..
Üzülmeyin her şeyin çaresi vardır..

Konuya gülenler olmuş ama hiç komik değil. Üzülerek söylüyorum ama dedeniz bilinçaltında sizi arzuluyor olabilir. Bence bir an önce konuşmanız ve hatasını anlaması gerek. Hasta olduğunu kabul edecek mi o da var. Teyzenizin normal bulması da kendi rahatını bozmak istememesi sanırım. En iyi çözüm evlendirmek sanırım.

Teyzemin maddiyat dusundugu belli zaten. Mal mulk kaygisi var onda. Birde yuk istemiyor hayatinda. Suan keyfi yerinde cunku.
Evlendirsek kadin kacicsk bundan. Acil bi doktora goturmek lazim galiba.

Ne ben ne annem dedeme bu tarz biseyi soyleyeneyiz. Ben yuzune bile bakamiyorum dedemin. Nasil gidip sen boyle boyle yaptin neden yaptin derim bilmiyorum. Anca baska bir araci ile dedemin aklini nasina getirmek. Ama ailemizde gercekten sogukkanlilikla karsilayacak kimse yok.
Direk doktora yollicaz artk ne yapicaklar bilmiyorum da insallah duzelir.
Duzeldigini masil anlayacamizda muamma. Belki hala dusuncek aklinda ama internete yazmicak. Buds olabilir. O yuzden evleride ayirmak sart

Allahtan dedem o kadar rezil etmedi bizi.
Ama ilerisi icin korkuyoruz acikcasi.
Insallah caresi vardir da kurtulur dedem pis dusuncelerinden....
Hacca falan yollicaz belki Allah yoluna girince duzelir. Aklimizambaska birsey gelmiyor

Evlendirirseniz hiç olmazsa bu bahane ile evden ayrılmış olursunuz. Evlenince ihtiyaçlarını giderir ve rahatlar belki de. Siz psikiyatrla konuşun belki o sizi daha iyi yönlendirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demans, Alzheimer, yaşlılarda görülen bilişsel ve psikolojik bozulmalar hakkında hiç mi bir şey duymadiniz ya da su durumda bari google araştırması yapma gereği duymadiniz? 'Belki benzer derdi olan vardır da bana yol gösterir onun için buraya yazıyorum' diyorsanız burası yeri değil. Burada çoğunlukla 'Allah belasını versin yaşlı morugun' şeklinde yorumlar gelir, moraliniz daha çok bozulur.

Diğer konununuzun tamamını okumadım. İçim almadığı için. Okumaya tahammül edemediğim için.
Orada cevap vermişsinizdir belki ama..
Neden ayrı bir eve çıkmıyorsunuz annenizle.
Bu şekilde yaşamak yakında sizin de dengelerinizi bozacak ki anladığım zaten bozulmuş.

Psikolog değil psikiatriye götür direkt çünkü dedenin durumu ilaçlık, sonrasında gerekirse nörolojiye götürürsünüz. normalde o yaşta insanlar antidepresan filan kullanır deden kullanmıyor mu

daya yemeğine şapı ver suyuna pasiflorayı sakince sönükçe edeplice otursun oturduğu yerde.ama kızma konun hakkatten fake duruyor..ne o annen banyo kapısı açık yıkanır sen dedene gülersin annenle bir olup gülersiniz sadece deden değil üçünüz birden gidin ..ha bu arada üçünüz yaşıyosanız baba nerde bu hikayede.

Her insan babasıyla yaşamıyor, vefat etmiş olabilir, görüşmüyor olabilirler, sorunlar olabilir.
Bu kadar rahat pat diye 'baba nerde baba?' demenize şaşıyorum doğrusu.

Her insan babasıyla yaşamıyor, vefat etmiş olabilir, görüşmüyor olabilirler, sorunlar olabilir.
Bu kadar rahat pat diye 'baba nerde baba?' demenize şaşıyorum doğrusu.

olabilir arkadaşım ölüm baki babam öldü yada annemle babam boşandı denilebilir..neden babasızlık günah mı direkt baba nerde diye sormayacağım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…