olabilir arkadaşım ölüm baki babam öldü yada annemle babam boşandı denilebilir..neden babasızlık günah mı direkt baba nerde diye sormayacağım ?
Öyle bir sordunuz ki siz üçünüz yaşıyorsunuz baba nerde o zaman deyince sanki herkes babasıyla yaşıyormuş gibi :)
Ben bu konuda biraz hassasım yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın
o yaştan sonra psikolog ne derece işe yarar açıkcası ben şüpheliyim
deden resmen kudurmuş iğrenç bir olay bu
tek çözüm huzur evi canım
Psikolog evet yetersiz gorunuyor.
Erenkoy sinir hastaliklarina gitmek daha dogru galiba.
Peki nasil goturelm sizce? Kolundan tutup gidiyoruz desek olur mu geri tepip bide daha cok sinirlenmez insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olabilir arkadaşım ölüm baki babam öldü yada annemle babam boşandı denilebilir..neden babasızlık günah mı direkt baba nerde diye sormayacağım ?
Merhaba kızlar,
dün gece uzun bi yazı yazmıştım dedemin sapıklığıyla ilgili. Kıaca özet geçmek gerekirse, dedem internete 'torun'la ilgili şeyler yzıyor, açık filmler izliyor vs.
Anlayacağınız normall değil. Annemle ikimizin düzeni alt üst oldu. Eve giremiyoruz resmen. Korktuğumuzdan değil aama o kadr çok iğrendik ki dedemden.
Bu arada üçümüz yaşıyorduk bir evde.
Dünkü konu başlığında sağolsun yardmcı olan da oldu fake diyen de.
Yardımcı olanları çoğu doktora götürmem gerektiğini söyledi.
Benim sormak istediğim, bu tarz şeyler için ahangi doktora gitmek lazım? Erenköy Sinir Hastalıkları Hsatanesi var bizim burada, oranın psikaytristine mi gitmek lazım ? Yoksa normal bir psikologa mı?
Psikolog tedaviler haylice yüklü miktarlar isstiyor.
Yda herhangi başka bir doktor önerisi oln varsa çok mutlu olurum.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Babam baska bir kadinla evlendi. Baska bir ailesi var. benle gorusmek istemiyor. Bunu onceki konularda yazmistim ve cok fazla sevdigim bisey olmadigi icin hayat hikayemi yazmak istemwdim. Kusura bakmayin.
Ve evet yaptiginiz terbiyesizlik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?