dedem için doktor öneriisi

olabilir arkadaşım ölüm baki babam öldü yada annemle babam boşandı denilebilir..neden babasızlık günah mı direkt baba nerde diye sormayacağım ?

Öyle bir sordunuz ki siz üçünüz yaşıyorsunuz baba nerde o zaman deyince sanki herkes babasıyla yaşıyormuş gibi :)
Ben bu konuda biraz hassasım yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın

Öyle bir sordunuz ki siz üçünüz yaşıyorsunuz baba nerde o zaman deyince sanki herkes babasıyla yaşıyormuş gibi :)
Ben bu konuda biraz hassasım yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın

hayır estağfirullah :) ben babamı liseye giderken gördüm adam asker hep dağda bayırda idi annem baktı bize bu konularda katıyım bende ters tepmiş ikimizde de ..dediğim gibi konu sahibinin ve annesinin tutumu da fazlasıyla iğrenç geldi bize o yüzden bu kadar rahat sordum...

o yaştan sonra psikolog ne derece işe yarar açıkcası ben şüpheliyim
deden resmen kudurmuş iğrenç bir olay bu
tek çözüm huzur evi canım

yahu neden hemen huzurevi diyorsunuz ki belki adamcağız şizofren oldu? belki başka bir durum var ,merak ediyorum kendi babanızıda hemen yollarmıydınız ya da evladınızın sizi yollamasını istermiydiniz, şizofrenin çeşitleri vardır gayet mantıklı görünüp 1 konuda acayiplikler yapanlarda mevcuttur

Bence ilk once siz annenle hastaneye gidin doktora yada psikologa anlatin dedinizi ve onu oraya nasil getirmeniz gerektigini. en iyi sekilde yardim ederler sanirsam. Allah yardimciniz olsun korkunc bisey yani ne yapip ne yapamayacagini bilemezsiniz. bi sekil evlense adam

Eniştemin psikolojik rahatsızlığı var. Teyzemler önce drla konuşup ona söylemeden götürüyorlar genelde, hastaneye girdikten sonra anlıyor. Ya da çok inat ederse erenköy ambulans gönderiyor deli gömleğini giydirip alıyorlar. Ama onlar yatılı tedavi için gidiyor.

Önce siz kendiniz için randevu alıp bir görüşün doktorla ne yapabiliriz diye bence.

olabilir arkadaşım ölüm baki babam öldü yada annemle babam boşandı denilebilir..neden babasızlık günah mı direkt baba nerde diye sormayacağım ?

Babam baska bir kadinla evlendi. Baska bir ailesi var. benle gorusmek istemiyor. Bunu onceki konularda yazmistim ve cok fazla sevdigim bisey olmadigi icin hayat hikayemi yazmak istemwdim. Kusura bakmayin.
Ve evet yaptiginiz terbiyesizlik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle Allah kolaylik versin zor surece giriyorsunuz. Bence oncelikle psikiytrdan randevu aliniz ve annenizle siz gidip durumu anlatin. Sonrasinda da dedeye iste belli bir yastan sonra devlet zorunlu koymus alzheimr falan varsa erken teshis olsun yaslilar daha saglikli yasasin falan diye goturun oraya. Sonrasini zaten doktor halledecktr.

ben terbiyemi gayet iyi aldım lentlily ve evet haklısın ben benimle ilgili fantaziler kuran annemi banyoda izleyen dedeme gülmediğim için sana anormal gelmiş olabilirim.Allah muhafaza..buyur selametle..terbiyesizlikmiş yaza yaza bunu yazabilmen ilginç..konunun sahte olduğundan adım gibide eminim hadi buyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…