Teşekkür ederim amin insallahBaşınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.
Dede sevgisi bambaşka hala kabullenemiyor insan. Belki de onu hep yanımızda görüp ölümün de yakın olduğunu unuttugumuz icin...Mekanı cennet olsun inşşal, benim de dedem vefat edeli iki yıl oluyor ama hala burnumun direği sızlar, hala eksikliğini anlarım...
Allah kalanlara uzun ömür versin gercekten cok zor
Amin canim. Ben de çok özlüyorum: (Ahh kuzum. .
1 yıl oldu bizde kaybettik. .
Dedeciğim çok özledim. .
Allahım rahmet eylesin tüm ölmüşlere. .
Onu tanıyıp zaman gecirip o sevgiyi tadıp kaybetmek daha da zormusEn azından onu tanımış,onunla zaman geçirebilmişsiniz.Mekanı cennet olsun
Amin teşekkür ederimMekani cennet olsun.
Evet o anılar icin şanslı olduğumu dusunuyorumbaşınız sağolsun
benim 2 eşimin 1 dedesi de vefat etti
siz en azından güzel anılara sahipsiniz
dedeniz anılarınızda yaşayacak
Cok zor degil mi bende alisabilecegimi sanmiyorum o yoklugaBaşınış sag olsun mekanları cennet olsun İNŞALLAH benımde dedem 3 mart 2012 de öldü o günü hic unutmuyorum Dede senın yokluguna hiç alisamadm hala kabullenemedm senı çok özledım dede bu kelımeyı hic kullanmıyorum sen gttin gıdelı dedi seni çok seviyorum dedecım
Bebekligimden beri hep yakindik universiteden tatile gittigimde yanina ugramadan eve gecemezdim. Bunlari yasadigim.icin sansliyim ama yine de bastirmiyor bu benim acimiBaşınız sağ olsun.
Dedenizi erken kaybetmenize üzüldüm ama bence çok şanslı birisiniz. Ben bir dedemi hiç tanımadım, diğeriyle ise yakın değildim bile, güzel anılar olarak hatırlayabileceğim bir şey yok, o da sonra vefat etti zaten. Sizin ise dedenizle pek çok güzel aniniz olmuş, birlikte çok güzel vakit geçirmişsiniz. Bu açıdan düşünüp üzüntünüzü bastırabilirsiniz.
Bende paylasim olmasa bu kadar uzulemezdim ama biz hep beraberdikYa bende dedem falan diyebilseysim keşke.bizim ki ölmedi tam bir mendebur. Babaannemin ölmesini bir yabancı olmuş gbi karşıladım dedemin olmeside öyle olacak.kimsenin ölmesine sevinilmez ama uzulemedimde.paylaşım yoksa uzuntude olamıyor.ne mutlu dedesi annanesi babanesi ni çok sevenlere..başınız sağolsun.mekanı cennet olsun
Benim hergun bir anım canlanıyor daha cok sey var ama anlatmaya kelimelerin yetmedigi. Esimin istemeye gelecegini duydugunda babamin dayisina sen git belki mehmet cocugun nasil oldugunu anlamaz sen git bak kizimi uzecekse verme demis. Daha beni nasil dusunebilir ki bi dedeAllah rahmet eylesin..
Gozumde canlandı anlattıklarınız..
İnsanı sarıp sarmalayan bir dedesi olması bambaskadır herhalde..
Mekanı cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?