Dedemi de kaybettim

akşamüstü okumuştum yazdıklarınızı daha;başınız sağ olsun Rabbim güç versin size

Seni öyle iyi anliyorum ki canım..Beni hayatta en çok üzen şey dedemin vefatidir..Çok imtihanlar gördüm.Hala daha görüyorum ama.onun acısı başka..Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Size de sabir versin

Seni öyle iyi anliyorum ki canım..Beni hayatta en çok üzen şey dedemin vefatidir..Çok imtihanlar gördüm.Hala daha görüyorum ama.onun acısı başka..Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Size de sabir versin
Allah razı olsun dedeme çok düşkündüm bir de babam ölünce dedeme baba dedik , inanın çok kötüyüm imtihan üstüne imtihan sabretmeye çalışıyorum ama belli bi yerde kopuyorum çok kötüyüm

Dedem kalp ve yüksek tansiyon haatasıydı, ölüm sebebi tansiyonun düşmesi nasıl kader diyorum nabız var ama tansiyon yok ve vefat sebebi bu oldu

Rabbim size sabır versin gerçek alemine giden babacığınıza ve dedenize ise cennet bahşetsin Mevlam. Peygamber efendimize komşu olmayı nasip etsin inşallah.

Başın sağolsun

Rabbım mekanlarını cennet eeylesın sizlere sabırlar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…