dedemi özledim

iki dedem de öldü birini hiç tanımadan ölmüş hem.
gidin elini öpün barışın.bayramdır bu

bende dedelerimi severdim.....tabiii tanısaydım
dedelerimin ikisini de görmedim....ben doğduğumda çoktaan rahmete kavuşmuşlardı.... bence de gidin içinizdeki sevgiyi saklamayın hayat kısa....

ben de dedemi çok özlüyorum onu görmek istiyorum sarılmak elini öpmek istiyorum ama yapamıyorum
çünkü artık hiç göremeyeceğim bir yere gitti.
dün gece rüyamda gördüm...

ben de dedemi çok özlüyorum onu görmek istiyorum sarılmak elini öpmek istiyorum ama yapamıyorum
çünkü artık hiç göremeyeceğim bir yere gitti.
dün gece rüyamda gördüm...

Bende
1 haftada 3-4 kere gördüm..
Canım benim nasıl özledim onu

bende bayramda gitmessen hata. Allah korusun dedene bir şey olsa vicdanın sızlar ve kendini anneni suçlarsın sürekli son bir kez göremedim diye mutlaka git

bayram vesilesiyle git ve bir daha gitmemezlik etme..keşke benimde dedem anneaanem babaannem.. Kayinvalidem olsaydi.. Onlar sagken git canim

ne güzel özlediğin hala hayatta git öp elini neden gelmedin derse şimdi geldim dedecim seni çok özledim dersin konu uzamaz...bende ananemi çok severdim 19 sene önce vefat etti ama hala özlemi burnumun direğini sızlatmaya yetiyo bazen rüyalarımda görüyorum sarılıp öpüyorum ....zamanınız varken mutlaka gidip sarılın...

Ne kadar şanslısınız, çok yakınınızda her an gidip görebileceğiniz, sarılabileceğiniz bir dedeniz var.

Ben anneannemi 6, dedemi de 4 yıl önce kaybettim, şimdi sadece bir kez sarılabilmek için neler vermezdim...

Bayramı beklemenize bile gerek yok bence ama bir bahanem olsun diyorsanız bayramda gidip elini öpün. Hatta benim için de öpün...

konuyu annemede actim , bayramda git dedi . hepimizin rahmetli dedelerimizin nenelerimizin mekanlari cennet olsun ins. rahmetli dedemle 1 kez bile bayrami beraber geciremedim gecen sene bayramda mezarina gidebildim

Git bence, hemen git. Yasli basli insan bi ayagi cukurda, yetisemezsen cok uzulursun sonra. Benim dedemle bi problemim yoktu seninki gibi ,ayri sehirlerde yasiyoduk o beni ayri severdi ben ona olan sevgimin farkında degilmisim 1 ay sonra gorecektim dedemi yanina gidecektim, yetisemezsiniz dedi icine dogmus gibi, yetisemedim de, vefat etti kendisi.. ona olan sevgimi de bu kötü olayla ogrenmis oldum simdi sen boyle bi konu acinca yine huzunlendim, ben de ozledim... gitmelisin...

Muhakkak gidin. Bayrami bile beklemeye gerek yok. Hemen gidin sarilin. Hayati ertelemek bana hic mantıklı gelmiyor. 1 ya da 2 günün bir önemi yok. Onemli olan hemen yapmak. Çünkü yarini goremiyoruz...

bayramda gidecegim zaten ama hesap sormazlar ins.

basin sagolsun allah rahmet eylesin , ben rahmetli dedemle cok uzaktik yogun bakimda yatigini ögrenince apar topar gittim tabi cok sükür son kez canli görebildim o beni göremesede , 3 gün sonra vefat etti son kez tabutun icinde kefenle gördüm bundan aci ne olabilir

Muhakkak gidin. Bayrami bile beklemeye gerek yok. Hemen gidin sarilin. Hayati ertelemek bana hic mantıklı gelmiyor. 1 ya da 2 günün bir önemi yok. Onemli olan hemen yapmak. Çünkü yarini goremiyoruz...

tabi haklisiniz , yarin giderim dersin ama allah korusun yarin olmayabilirsinde . .

tabi haklisiniz , yarin giderim dersin ama allah korusun yarin olmayabilirsinde . .

Aynen oyle, zaman kaybetmeyin hatta. Dede bu candan kandan suan okadar yogun bisey hissetmeyebilirsiniz ama onu kaybedince cok uzulursunuz sonra keske gitseydim gorusseydim diye.. gidin görüşün bence ve mutlaka yazin buraya

Cok iyi biliyorum o aciyi, allah kimseye yasatmasin demek isterdim ama yasatiyor iste, herkes yasayacak malesef

Aynen oyle, zaman kaybetmeyin hatta. Dede bu candan kandan suan okadar yogun bisey hissetmeyebilirsiniz ama onu kaybedince cok uzulursunuz sonra keske gitseydim gorusseydim diye.. gidin görüşün bence ve mutlaka yazin buraya

mutlaka yazacagim buraya

Cok iyi biliyorum o aciyi, allah kimseye yasatmasin demek isterdim ama yasatiyor iste, herkes yasayacak malesef

malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…