ben de dedemi çok özlüyorum onu görmek istiyorum sarılmak elini öpmek istiyorum ama yapamıyorum
çünkü artık hiç göremeyeceğim bir yere gitti.
dün gece rüyamda gördüm...
mekanları cennet olsun canım...Bende
1 haftada 3-4 kere gördüm..
Canım benim nasıl özledim onu
bende bayramda gitmessen hata. Allah korusun dedene bir şey olsa vicdanın sızlar ve kendini anneni suçlarsın sürekli son bir kez göremedim diye mutlaka gitMerhaba hanimlar , bu konuyu düsün düsün icinden cikamadim . konu basligindada dedigim gibi dedemi özlüyorum , evlerimiz cok yakin ama gidemiyorum nedenini merak ediyorsaniz , annem annesiyle ve babasiyla küs olduklari icin ve ben nenelerimin ikisinide hic sevmedim . dedemi merak ediyorum görmek istiyorum ama nenem oldugu icin gitmek istemiyorum . eskiden her hafta sonu dedem beni arardi cagirirdi annem karsi ciksa bile giderdim . en son ne zaman gördüm hatirlamiyorum bile 1 sene kesin olmustur . zaten bukadar uzun zaman yanina gitmedigim icin artik gitmeye cesaret bile edemiyorum , simdi gidip kapisini calsam ne der acaba hesap sormazlarmi neden hic arayip sormuyorsun neden hic gelmiyorsun diye . önümüzde bayram , gitsem hesap sormayacaklarmi nerdeydin diye ya yüzüme bile bakmazsa? peki annem izin verirmi gitmeme acaba? napacagimi sasirdim
Git bence, hemen git. Yasli basli insan bi ayagi cukurda, yetisemezsen cok uzulursun sonra. Benim dedemle bi problemim yoktu seninki gibi ,ayri sehirlerde yasiyoduk o beni ayri severdi ben ona olan sevgimin farkında degilmisim 1 ay sonra gorecektim dedemi yanina gidecektim, yetisemezsiniz dedi icine dogmus gibi, yetisemedim de, vefat etti kendisi.. ona olan sevgimi de bu kötü olayla ogrenmis oldum simdi sen boyle bi konu acinca yine huzunlendim, ben de ozledim... gitmelisin...
Muhakkak gidin. Bayrami bile beklemeye gerek yok. Hemen gidin sarilin. Hayati ertelemek bana hic mantıklı gelmiyor. 1 ya da 2 günün bir önemi yok. Onemli olan hemen yapmak. Çünkü yarini goremiyoruz...
tabi haklisiniz , yarin giderim dersin ama allah korusun yarin olmayabilirsinde . .
bayramda gidecegim zaten ama hesap sormazlar ins.
basin sagolsun allah rahmet eylesin , ben rahmetli dedemle cok uzaktik yogun bakimda yatigini ögrenince apar topar gittim tabi cok sükür son kez canli görebildim o beni göremesede , 3 gün sonra vefat etti son kez tabutun icinde kefenle gördüm bundan aci ne olabilir
Aynen oyle, zaman kaybetmeyin hatta. Dede bu candan kandan suan okadar yogun bisey hissetmeyebilirsiniz ama onu kaybedince cok uzulursunuz sonra keske gitseydim gorusseydim diye.. gidin görüşün bence ve mutlaka yazin buraya
Cok iyi biliyorum o aciyi, allah kimseye yasatmasin demek isterdim ama yasatiyor iste, herkes yasayacak malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?