• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedemi özledim

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Merhaba hanimlar , bu konuyu düsün düsün icinden cikamadim . konu basligindada dedigim gibi dedemi özlüyorum , evlerimiz cok yakin ama gidemiyorum nedenini merak ediyorsaniz , annem annesiyle ve babasiyla küs olduklari icin ve ben nenelerimin ikisinide hic sevmedim . dedemi merak ediyorum görmek istiyorum ama nenem oldugu icin gitmek istemiyorum . eskiden her hafta sonu dedem beni arardi cagirirdi annem karsi ciksa bile giderdim . en son ne zaman gördüm hatirlamiyorum bile 1 sene kesin olmustur . zaten bukadar uzun zaman yanina gitmedigim icin artik gitmeye cesaret bile edemiyorum , simdi gidip kapisini calsam ne der acaba hesap sormazlarmi neden hic arayip sormuyorsun neden hic gelmiyorsun diye . önümüzde bayram , gitsem hesap sormayacaklarmi nerdeydin diye ya yüzüme bile bakmazsa? peki annem izin verirmi gitmeme acaba? napacagimi sasirdim :KK43:

bayramı vesile edip gidin...
elini öpüp hayır duasını alın..
Allah muhafaza bir şey olsa sonra çok üzülürsünüz gitmedim diye..
o yaştaki insanların yapacakları surat, söyleyecekleri sözler acıtmasın.. yaşlarına verin..

Kesinlikle gidin... Hayatta en çok istediğim şeylerden biri dedeye sahip olmak. Şimdi sevgilimin dedesine dede demekle mutlu olmaya çalışıyorum. Evet kesinlikle başta hayırsız, aramadın fln der ama sonra öpersiniz barışır :)

Merhaba hanimlar , bu konuyu düsün düsün icinden cikamadim . konu basligindada dedigim gibi dedemi özlüyorum , evlerimiz cok yakin ama gidemiyorum nedenini merak ediyorsaniz , annem annesiyle ve babasiyla küs olduklari icin ve ben nenelerimin ikisinide hic sevmedim . dedemi merak ediyorum görmek istiyorum ama nenem oldugu icin gitmek istemiyorum . eskiden her hafta sonu dedem beni arardi cagirirdi annem karsi ciksa bile giderdim . en son ne zaman gördüm hatirlamiyorum bile 1 sene kesin olmustur . zaten bukadar uzun zaman yanina gitmedigim icin artik gitmeye cesaret bile edemiyorum , simdi gidip kapisini calsam ne der acaba hesap sormazlarmi neden hic arayip sormuyorsun neden hic gelmiyorsun diye . önümüzde bayram , gitsem hesap sormayacaklarmi nerdeydin diye ya yüzüme bile bakmazsa? peki annem izin verirmi gitmeme acaba? napacagimi sasirdim :KK43:

CANIM EMİN OL SANA HESAP SORULMAZ
ayrıca şöyle düşün
acaba ne kadar vaktin var hatandan geri dönüp arayıp sormak için
madem dedeni seviyor ve özlüyorsun
git ve öp elini
evlat anne baba sorunları seni bağlamaz
ben dedemi özledim dersin
bu kadar

Merak ediyorsan git. Firsati kacirinca vicdanen rahatsiz olursun.
Benim ailem akrabalarindan hic kimse ile gorusmez. Iki dedem de vefat edeli cok oldu, haberlerini aldik sadece. Artik nasil bir kalp kirikligiysa, cenazeye bile gitmediler. Icimde uktedir, hic goremedim onlari, anneanemi babannemi... Nerede yasadiklarini bilmiyorum, hayattalar mi bilmiyorum. Imkanin varken gitmelisin bence. Bayramda torununu gormek nasil sevindirir onu dusunsene?

dedemi bi kac kez camdan disari bakarken gördüm camiye gidip geliyor gecerken bizim eve bakiyor ama oda gelmeye cesaret edemiyor:KK43: gecen bayramda gitmedim , teyzemdeyken teyzemi arayip geleceklerini söyleyince annem apar topar "beni görünce rahatsiz olmasinlar" diyerek ayrildik ordan . önümüzdeki bayram gitmek istiyorum dedem icin ama nerelerdeydin dediklerinde ne derim? annem yollamiyor diyemem zaten aralari kötü peki ya ne diyebilirim?

bayramda git canım bayram böyle durumlar içinde vesiledir zaten. hem sen rahatlarsın hem de onlar mutlu olur

Gençlik iste dede diycen hata yaptım affet de öp elini bu kadar basit. Ohhh ben bile rahatladım :KK50:

Kimseden izin almak zorunda değilsiniz.

Sizin dedeniz o, sonuçta bir bağınız var. Hediyeni, çikolatanı al git, evdekilere de lafını etme. Yarın bir gün göçerler bu dünyadan asıl o zaman içinize oturur.

hiç düşünme git hesap sorarsa sorsun sen dedeni çok seviyorsun anlaşılan. ölümlü dünyadayız sonra nerden düşündüm o kadar detay neden çekindim de gitmedim diye pişman olmak var.

hepiniz haklisiniz hic birimiz kalici degiliz bu dünyada . zaten yakinda tasinmak istiyorlar ozaman hic sansim olmaz dedemin yanina gitmeyeo_O

Dedeler babaanneler kizamaz kiyamazlar eger seviyorsan git bana dedem ve babaannem bakti dedemi kaybettigimde kucuktum gectgmz nisanda babaannemi kaybettm yani vakit gecmeden git bence

Sormazlar sorarlarsa bile oldu biseyler ozur dilerim dedecim dersin.gitmedikce gidesin gelmez.olum haberini alirsin icin cok yanar.ayrica annenin nenenlerle sorununa sen dahil olma.ben kv hic gorusmuyorum ama oglumu gonderiyorum.cunku onlar ben olmasam da akrabalar.sen nenelerinle de gorus derim ben.bayramda al hediyeni git canim mutlaka

Gidin..
Mutlaka gidin..
Sonunda ölüm yok..
Bakın bana çok sevdiğim dedemi 2013 sonunda kaybettim :cry:
Ne görebiliyorum, ne sarılabiliyorum, nede şakalaşabiliyoruz :(
Anca rüyamda görüyorum :cry:
Gidin bayramda gidin mutlaka

Genellikle dedeler cok duygusal olur yani kendi dedemden biliyorum en azindan. Bence seni görünce cok sevinir. Belki der niye gelmedin diye ama kizdigindan degil özledigi icindir. Bayramda mutlaka gitmelisin, hem bu sayede daha sık gitme imkanin olur.

bayramda gidiyorum ozaman , simdiden heyecanlandim :-) öbür dedemide özledim ama malesef o rahmetli:KK42: bu dünyada 1 dedem kalmis onun bari gidip gönlünü alim :KK51: yorumlariniz icin hepinize tskler:KK15:

Back
X