• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedemin arama geçmişini gördüm.

İşin hukuki boyutu nasıl oluyor ben de bilmiyorum ama bir karakola gidip bilgi alın öncelikle. Her arama yapanı gerçekten tespit ediyorlar mı? Eğer böyle bir şey yoksa bu yaşlı herif başka neler yapacak? Çok gerildim ya!

gerçekten arattıgın an sisteme dusuyor ve takibe alınıyorsa -inşallah öyledir- çok iyi cunku o zaman yakalanmaması imkansız, ama bence bu konuyu annenle paylasmalısın, en azından ne yapacagınız konusunda bir akıl yurutursunuz. anonim bir sekilde sikayet etme gibi bir sey var mı acaba. peki sadece aratmıs mı yoksa o videoların oldugu sitelere girip izlemis mi yani o sekilde bir aktivitesi gorunuyor mu

ne zaman bir yaslı görsem gözümün önüne köpege tecavuz eden takkeli adam geliyor. sakaryada mıydı kocaeli miydi hatırlamıyorum. zaten dünyadaki cocuk ve hayvan p konusunda en cok baglantı turkiyedenmis, en cok bizim ulkede aranıyormus boyle seyler. lafa gelince de ne kadar ahlaklı bir milletiz. o kadar ahlaklıyız ki baskasının etegine bikinisine sacına basına kahkahasına kusur bulup kapalı kapılar ardında kediye kopege tecavuz ediyorlar. ya inanamıyorum tüylerim diken diken oldu okurken ya:( bir de arama yapınca arama yapılan yer onu baska siteye yonlendirmis, böyle seyler için içerik üretip bir de site yapmıs olduklarını dusununce bile beynimden vurulmusa donuyorum

Benim okuldan beri tanıdığım bir arkadaşımın kocası, kızı daha 2 yaşındayken vefat etti ve benim arkadaşım çok erken çalışma zorunda kaldı. Komşularına bir yaşlı eş vardı, hic çocukları olmamış, o yaşlı kadın, arkadaşıma teklif etmiş, çalışırken, küçük kızını onlara bırakabilir, biz severek bakarız demiş. Bazi zaman hafta sonlarında, akşama beraber bir yere eğlenmeye çıkınca, kızını hep o yaşlılara bıraktı, ve çalışırken Ke de o kücük kız çocuğu o yasli insanlarda kalıyordu. Kız büyüdü, üniyi bitirdi ve biz biraz sasiriyorduk, niye erkek arkadaşı daha hiç olmadı diye, cünkü kız çok güzel. Yani isteyen çok olması lazım. Annesi Birgün sormuş, niye erjek arkadaşın yok diye. Kız demiş ki, o küçükken, yaşlı insanlarda kalınca, bazı zaman, dede kızın önünde pantolonunu açıp, kendi şeyiyle oynuyormuş ve bu kızı çok korkutmuş ozaman. Annesi şok oldu, kızın anlattıklarını duyunca. Niye bana söylemedin diye sormuş, korktum, sen veni birdaha oraya götüremezsin diye demiş. Cünkü yaşlı kadın, hep onunla güzel pastalar yapıyormuş, en heyecanlı masalları anlatıyormuş, cok güzel oyunlar oynuyormuş. Ve hep adamın karısı bunları kısa bir zaman için de olsa, yalnız bırakınca, dede hemen donunu açıp kendi şeyiyle oynarmis kızın önünde. O yüzden, kızcağız erkeklerden daha gala çok korkuyor ve daha çok cinsellikten korkuyor.
Allah kahretsin boyle insanlari bunlari duydukça cildiriyorum oyle bir korku varki icimde oglumu amcasyla ayni odada oynamasina bile izin vermiyorum yaninda duruyorum artk herseye herkese karşı kotu dusunuyorum bizi bu hale getirenler tez zamanda topragin altina girsin..!

insanlar kudurmuş :(

ben olsam o gecmısı anneme teyzeme falan evın kadınlarına gosterırdım
cocuklara sahıp cıkın buyugumdur dıye emanet etmeyın kımseye

Ifşa edin geçmişin görüntüsünü alın ve herkese söyleyin inanın pişman olmazsınız

YOK DAHA NELERRR 🙄🙄🙄
Anlat bunu canım,
annenin babasıysa-babana anlat,
babanın babasıysa-annene anlat.

Sen ne kadar koruyacaksın kardeşini, sen okulda dışarda olduğunda kim koruyacak????
Kesinlikle anlatmalısın.

yasal işlem yapılır mı bilmiyorum ama bunu ebeveynlerinize söylemeniz lazım. siz kız kardeşinizi korudunuz diyelim kimse bilmezken çevredikiler nasıl koruyacak çocuklarını, hayvanlarını. ne olur bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bakmayın olaya. böyle insanların ifşa olması lazım, çünkü kanuni olarak hiç bir şey yapılmadığını hergün görüyoruz.

Aklıma komşu evde evin dedesi tarafından tecavüze uğrayan ve duruşmadan evvel mahkemede yüzyüze gelme endişesinden kalp krizi geçiren küçük kız geldi ne üzülmüştüm. Sakın susmayın, dedeniz de bu tür olaylara sebebiyet verecek bir sapık maalesef. Alabiliyorsanız ekran görüntüsü alın ve gösteremiyorsanız da bi şekilde mesaj olarak atın aile bireylerinize. Buna karşılık susmazlar diye düşünmek istiyorum. Böyle bir şeye şahit olduğunuz için de çok üzüldüm. Ne denir başka bilmiyorum.

Herkese merhaba, günlerdir içimi yiyen ve kimseye anlatamadığım bir şeyden bahsedeceğim. Yaklaşık 70 yaşında olan dedemin bilgisayarını kullanırken arama geçmişi gözüme çarptı, ben de maalesef merak edip baktım. Cinsel içerikli şeyler araştırılmış üstelik hayvan ve çocukların içinde olduğu aramalar da vardı. Gerçekten kendisinden inanılmaz soğudum. 8 yaşında bir kız kardeşim var ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, bunu ne aileme ne de arkadaşlarıma anlatabilirim.
Tövbeler olsun

Resmini çekin, ailenize gösterin. Böyle şeyler gizli kalmamalı. Merak mı etmiş. İzlemiş mi! Bunu anlamak lazım. Şuara çok gündemde. Belki bir kez baktı. Ama birden fazla izlemişse polise bildirmeniz gerekiyor.

Cok buyuk sorumluluk altindasiniz. Simdiye kadar bilmiyordunuz ancak artik biliyorsunuz. Dedeniz masum bir hayvana ya da cocuga zarar verirse siz de vicdan azabi cekersiniz, biliyordum engel olamadim diye. Beynim resmen kilitlendigi icin ne yapmaniz gerektigini bilmiyorum, sadece birseyler yapmaniz gerektigine eminim.

Kendinizi kardeşinizi uzak tutun. Olay ciddileşmeden ebeveynlerinize haber edin. Olmaz böyle. Kimsenin günahını almak istemem ama çok kötü haberler okuyoruz malum.

Herkese merhaba, günlerdir içimi yiyen ve kimseye anlatamadığım bir şeyden bahsedeceğim. Yaklaşık 70 yaşında olan dedemin bilgisayarını kullanırken arama geçmişi gözüme çarptı, ben de maalesef merak edip baktım. Cinsel içerikli şeyler araştırılmış üstelik hayvan ve çocukların içinde olduğu aramalar da vardı. Gerçekten kendisinden inanılmaz soğudum. 8 yaşında bir kız kardeşim var ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, bunu ne aileme ne de arkadaşlarıma anlatabilirim.
Erkekler normalde yapar dicektim ama dedenizin ilgi alanı hiç normal değil . Eğer aynı evde yaşıyorsanız asla ama asla yalnız kalmayın hem kardesiniz hem de siz. Aynı evde yadamiyosaniz ben bi daha gorusmezdim sanırım

yaşlı insanlardan bende korkar oldum asla bebeğimi veya çocuğumu onlara emanet etmezdim, bu dayı amca dahil güvenmezdim

Back
X