Dedemin İnsanları

aylinayol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
16
0
36
İstanbul
Çağan IRMAK’ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı DEDEMİN İNSANLARI, küçük bir kasabada yaşayan on yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor.

Most Production ve Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu
Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Ezgi Mola, Mehmet Ali Kaptanlar, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Ushan Çakır, Serkan Genç, Yiğit Arı ve Durukan Çelikkaya’nın rol aldığı

DEDEMİN İNSANLARI, 25 Kasım’da tüm Türkiye’de vizyona girecek.

Dedemin İnsanları

ilk fırsatta gidiyorum bu filme! çevremdeki izleyenler çok olumlu beğenmedim diyen henüz yok, gerçi Çağan Irmak kalitesi var bu işte de nasıl kötü olabilir ki :34:

Geçen akşam gittik eşimle. İnanın muazzam bir film. AŞk hikayesi falan değil ama çok duygusal. Eşim insanlardan gözyaşlarını gizlemek için elini yüzüne kapatıyodu düşünün yani ama gömleğinde göz yaşı izlerini gizleyemedi:))
Çıkar çıkmaz da dedesini aradı:))) Bir paket selpakla gidin şiddetle tavsiye:))

En son Behzat Ç.nin filmine gittiğimde fragmanında gördüm.
İlgimi çekti, sevdiğim oyuncularda vardı.
Aklımın bir köşesine yazdım.
Şimdi burada olumlu yorumları okuyunca kararımı verdim.
Hatta bugün gitmeyi düşünüyorum.

tek kelimeyle mükemmel bir filmdi bir çağan ırmak klasiği ağlıyorsun bi anda ağlarken güldürüyor şiddetle tavsiye ederim....

dün akşam izledm
gerçekten çok hoş izlenmeye değer bir film
bir çocuğun dedesine olan tutkusu ancak bu kadar inandırıcı anlatılabilirdi
tavsiye ederim :46:

çağan ırmağa saygı duymamı sağlamış filmdir o ne özlemdir o ne duygusal derinliktir. çok severek izledim gerçekten çok başarılıydı.

noktayı koymak ne kadar zor olsa da tamamlanmış cümleler daha azacı verir eksik kalmışlara göre.

Babam ve Oğlum'u da her açtığımda ağlarım. Çağan Irmak'ın bu filmi de öyle olmuş. Her açtığımda ağlıyorum.

Back
X