Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.
ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde![]()
bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.
ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde![]()
ay benimde ba$ima böyle $eyler geliyor hepte ya$lilar ama kizsam bir türlü kizmasam bir türlü nede olsa dedem ya$inda, mesela bir dede var ne zaman beni görse sokakta köpegiyle gezerken, bana iyice bakip, biraz güzel kiz geçsin diyor köpegine, sonra magazadaki mü$terilerimde (yani dedeler) parayi falan uzatinca ben hissediyorum iyice beni süzdüklerini bu yüzden paranin üstünü verirken bile yüzlerine bakmiyorum yinede bazilari bakana kadar bekliyor bende bakip iyi günler diyorum... saygisizlikta etmek istemiyorum neticede bir ayaklari çukurda, bazende gülesim geliyor ne yalan söyliyimm :)