Dedeniz yasindaki adam tacizde bulunsa ne yapardiniz :(

bi süre tatildeyim arkadaş gelecek AMCA deseydin de
yaşını hatırlatsaydın
töbe töbeeeee

bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.

ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde:59:

yuh yani adamdaki cesarete bak..
bence patronunuzla konusun kimsenin size bunu yapmaya hakki yok...
isiniz geregi boyloe sapiklarla ugrasmak zorunda degilsiniz...

şok oldum neleri var ya, ben olsam bi dakika dayanamazdım açıkcası gebertirdim ayıp ya yaşından başından utanır insan, dünya ne halde böyle ya:19:baban yaşında adamlar otobüste, yolda yürürken bile rahat bırakmıyolar, ben utanıyorum kendimden, onlar hiç..

şimdi sen dedeye konuşma yapsan torununuz yaşındayım ayıp değilmi ne yapmaya çalışıyorsunuz lütfen ben bu davranışlardan rahatsızım desen hemen diyecekki sen yanlış anlamışsın sen seni kızım gibi sevdim ve buna benzer bir sürü şey.....senin anlayacağın üste çıkacak yani...o dedenin işini ya başka bir arkadaşına yaptır yada biran önce bitirin işini gitsin....canım durumun çok zor allah yardımcın olsun korusun seni sapık dededen....

Yarin yine görecegim adami:59:

ben niye isimi birakayim ki onun yüzünden?
her iste olabiliyor malesef,eger yarin ellemeye calisirsa kendimi cekecegim,yani önce nonverbal deneyecegim adama beni rahat birakmasini anlatmak icin.

adam sanki bir heyecana kapiliyor beni görünce,hani genc bir adam heyecanli olur ya sevdigi kizin yaninda...offf

sen acıyıp ona ''bana rahmetli dedemi hatırlatıyorsunuz'' deme, kendin yakında acınacak duruma düşeceksin...
biraz sahip çık canım kendine, biz de sana zaten durduk yerde insanların yaşını vurgula onları üz kır falan demiyoruz ki.

bugün adam sarilmak istedi geri cektim kendimi ve dedim ki hayir istemiyorum bunu.

isaret parmagini agzinin önüne götürüp dedi biliyorum.

ben gectim isimi yaptim giderkende dedi af edin bir daha olmaz

bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.

ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde:59:

cnm affet ama oha diyorum nasıl bir sabrın var ben bu durumla karşı karşıya kalsaydım daha o an tersler ve gerekirse işi bırakırdım aç dururdum ama taciz karşısında sessiz kalmazdım üstelik ortalığı ayağa kaldırırdm

Bizim sitenin havuzunun danışma bölümünde 19-20 yaşında sevimli bir kız görevli.
Bugün tam danışmaya yaklaştım,baktım 60 yaşında veya daha fazla bir adam kızı resmen taciz ediyor, Kızın elinde dondurma, utancından yalayamıyor bil, başı öne eğik.
Adam anlatıyor "Fethiye'ye gidicem tatile, arkadaş arıyorum,sen gördün mü oraları" falan bu tarz.
Kız savuşturmaya çalışıyor, ama bişey de diyemiyor.
Kulak kabarttım özellikle, hiç dayanamam böyle şeylere, çünkü geçmişimde yaram var bu konuda.Aşağıda anlatacağım.
Adam biraz oyalandı, ben gideyim de rahat konuşacak kızla.
Kızın babası da hemen yandaki marketin sahibi.
Kıza dedim ki "ya aslında baban da Fethiye tatili için yol arkadaşı aramıyor muydu, önerelim bu beyefendiyi. Yaş olarak falan da uyumlu bir ikili olurlar"..
Yok tabi böyle bişey, ama o adama çok iyi geldi o laf, çok güzel oturdu yerine..
Gerçekten çok ama çok cesur olabiliyorum ben, eğer ortada mağdur edilen bir insan varsa ve insan kendini savunmaktan acizse..
Adam iyi günler dedi ve defoldu.

Benim olayım da şu..
18 yaşındayım, üniversitede seçmeli ders olarak Fransızca alıyorum ve hocanın tacizine maruz kalıyorum. Derse en son girip, ilk çıkıyorum. Çünkü yalnız kaldığımız an hemen "senden yoğun bir cinsel enerji alıyorum" tarzında laflar ediyor.. Allahım, düşündükçe ne kızıyorum kendime, hoca diye bişey diyemiyordum önceleri. Dersten kalırım korkusu falan değil. Ama hani "hoca" ya.. Konduramıyorum bir türlü.. En son bana bir öğrencisinin hamile olduğunu, ona milyon defa korunmasını öğütlediğini, ama o kızın kondomla yeterince zevk almadığını anlatınca gidip dekana şikayet etmiştim. Adama hiç bişey olmadı, ama ben tepkimi göstermiş oldum.

Sen de önce ufak bir uyarı sinyali yolla adama canım.
Onun tacizlerine mahcubiyetle yanıt verme, nezaketi bırak.
O sana iltifat edince, "evet var mı başka bir konu" şeklinde çıkış yap. Yok say iltifatını. Bu ilk aşama.
Eğer devam ederse "bu tarz dialoglardan hoşlanmıyorum" de. "ne yaptım ki" falan gibisindne lafı dolandırırsa veya sapıklığa devam ederse hemen patrona haber ver.
Patronun nasıl biri, tabi bu önemli.
Birçok türk erkeği "dişi köpek kuyruk sallamasa" şeklinde düşünür, ama bu adam resmen dede yaşındaymış, patronun seni bu konuda savunmayacaksa zaten çalışma onunla, iş mi yok.

Bakalim canim nasil olacak,yani özür diledi ve bir daha olmayacak dedi.

benim bir problemimde belki iyi davranmak herkese,yani fazla iyi davranmakta belki hata:50:

ay benimde ba$ima böyle $eyler geliyor hepte ya$lilar ama kizsam bir türlü kizmasam bir türlü nede olsa dedem ya$inda, mesela bir dede var ne zaman beni görse sokakta köpegiyle gezerken, bana iyice bakip, biraz güzel kiz geçsin diyor köpegine, sonra magazadaki mü$terilerimde (yani dedeler) parayi falan uzatinca ben hissediyorum iyice beni süzdüklerini bu yüzden paranin üstünü verirken bile yüzlerine bakmiyorum yinede bazilari bakana kadar bekliyor bende bakip iyi günler diyorum... saygisizlikta etmek istemiyorum neticede bir ayaklari çukurda, bazende gülesim geliyor ne yalan söyliyimm :)

ay benimde ba$ima böyle $eyler geliyor hepte ya$lilar ama kizsam bir türlü kizmasam bir türlü nede olsa dedem ya$inda, mesela bir dede var ne zaman beni görse sokakta köpegiyle gezerken, bana iyice bakip, biraz güzel kiz geçsin diyor köpegine, sonra magazadaki mü$terilerimde (yani dedeler) parayi falan uzatinca ben hissediyorum iyice beni süzdüklerini bu yüzden paranin üstünü verirken bile yüzlerine bakmiyorum yinede bazilari bakana kadar bekliyor bende bakip iyi günler diyorum... saygisizlikta etmek istemiyorum neticede bir ayaklari çukurda, bazende gülesim geliyor ne yalan söyliyimm :)

Öyle diyoruz ama onlarda zamanind gencti,hem düsünürsek,her insanin aslinda bir ayagi cukurda,baksana biz yine kendimizi savunabiliriz yetiskiniz ya peki kücük bir kiz???:50:

Allah korusun!!!!!!o cocugun hayati yanabilir,ya zaten sorun herseyin birde acik saciklasmasi dünyada!!!

yani degerler yitiriliyor,vicdanlar ölüyor malesef...

haklisin biz cahil degilizde, küçük kizlar ne yapacaklar, üstelik ömür boyu aklimizda kaliyor küçükken ya$adiklarimiz, mesela ben çocukken ba$imi egmeyi falan bilmiyordum, ve erkekler hep gözlerin çok güzel derlerdi o kadar bikmi$timki artik hiçkimsenin yüzüne bile bakmiyordum heleki ben 10-11 ya$larindayken bir genç yanima yakla$ipda çok güzelsin falan dediginde tamda sogudum erkeklerden ve kendi ba$ima di$ariya çikmamaya ba$ladim, tabi ergenlik döneminden sonra kendimi savunacagimi bildigim için rahatlikla çikiyorum.

devir kötü artik, ben $imdiden çocuklarimizi dü$ünüyorum yani nasil markete falan gönderirim diye, bu kadar psikopat insan varken, dedeler bile azmi$ artik...Allah sonumuzu hayir etsin

Amin amin,bir hevese kapilip sapitiyorlar!

düsünsene ya kac cocuk vardir kim bilir böyle tacize maruz kalan veya tecavüze,cocuga ögretmek önemli korkmayip paylasmasi gerektigini.

Back
X