Dedeniz yasindaki adam tacizde bulunsa ne yapardiniz :(

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Isim gergi bir beyle görüsmem oluyor bazen ama adam bana basladi sormaya ne zaman geliyorsunuz tekrar,dün dedi ki eger genc olsaydim sizi elden kacirmazdim,ben tebesümle gecistirmeye calistim ama adam galiba ne bileyim yaslilik piskolojisiyle mi böyle davraniyor genc bir hanima:26:

patrona söylesem bir dert söylemesem bir dert:50: ne yapacami sasirdim.

adam benden en az 50 yas büyük.

bugün geldi sakince dedi ki sizi görünce hep iyi hisediyorum kendimi.

Hahahahah:1:cnm sana da amma acayipler denk gelioo..ozel sektor iste nPcann mecbur cekiosun ama sen gtme baskasi gtsinn patrona di bnce...ayipp:1:

şöyle en tersinden bakıp bişey dedin amca deseydin ters ters canım çok gıcık bir durum ya :47:

Müşteriniz mi bu bey?Öyle olduğu için mi tersleyemiyorsunuz anlayamadım?Ya hemen patronunuza söyleyin ya da adamı düzgün bir üslupla tersleyin.Yoksa sizin de ona yeşil ışık yaktığınızı sanıp olayı ileri boyutlara taşıyabilir.Sözle taciz zaten yeterince sinir bozucu,bir iş yüzünden psikolojinizi bozmadan çözüm bulun bu duruma dediğim gibi bence.Allah yardımcınız olsun arkadaşım çok zor bir durum...

cnm mümkün olduğunca adamın suratına bile bakmadan işini yap cabucak hallet yolla en kısa çözüm sanırım

Kaç Yaşındasınız Ne Kadar Çökmüşsünüz.. Diyebilirsiniz..:27:

Ama Ben Olsaydım Böle Dolaylı Yollardan Değil de Kafasına Bir Şey Geçiriverirdim.. :27:
Huyum Çok Kötü..
Yeter ki Kötü Kokular Almayayım..:27:

isiniz ne bilmiyorum...
is geregi maalesef boyle insanlarla muhatap olunabiliyor fakat cevap vermeyin, susun en iyi cevap bu olsa gerek...
ya da insanlar size bu tip seyler soyledigi zaman siz isle ilgili bir sey sorun cevap vermek yerine ki o an asil yapmaniz gereken seyin is oldugunun farkina varsinlar...
bir de taciz bu olayin neresinde onu anlamadim acikcasi...
gulun gecin, adam zaten yasliymis ahi gitmis vahi kalmis adam bunlari soylese ne olur soylemese ne olur di mi :27:

patronuna söyle....:4: baksın çaresine ,gitsin erkek birini gösndersin...
azmış mıdır nedir bu adamlar yaa anlamadım:52:
geçende herifin biri gelmiş günaydın diyo ,ay birde dokunduuuu:59: dedim nerden tanışıyoruz...tanışmıyoruz ki günaydın diyoo....Allah ım yaaa....yaşıda var 50 küsür...:47:

Sözsel taciz kısa zamanda cinsel taciz olabilir dikkat!
Ama siz Rainbowun dediği gibi " bende sizi görünce kendimi çok iyi hissediyorum rahmetli dedemi hatırlatıyorsunuz bana deseydin ya" sözüne karşılık

"Acirim ben öyle söylemeye." diyorsanız yarın bir gün size acırlar benden söylemesi.

Back
X