Dedeniz yasindaki adam tacizde bulunsa ne yapardiniz :(

tacizin babam yaşı dedem yaşı yok..
kim yaparsa yapsın taciz tacizdir
eğer öyle bişey hissediyorsan haddini bildireceksin..
sessiz kalırsan yüz bulup ilerletir pisliğini..:15:

Isim gergi bir beyle görüsmem oluyor bazen ama adam bana basladi sormaya ne zaman geliyorsunuz tekrar,dün dedi ki eger genc olsaydim sizi elden kacirmazdim,ben tebesümle gecistirmeye calistim ama adam galiba ne bileyim yaslilik piskolojisiyle mi böyle davraniyor genc bir hanima:26:

patrona söylesem bir dert söylemesem bir dert:50: ne yapacami sasirdim.

adam benden en az 50 yas büyük.

bugün geldi sakince dedi ki sizi görünce hep iyi hisediyorum kendimi.

banada olmuştu bu, ilk bu işe girdiğim zaman
hemen patrona söyledim, arkadaşıydı çünkü

Hahha :D ya sert davran güler yüzlü olma falan belli bu hemen nasıl davranmış :D
En iyisi yüz vermemek dediğim gibi iş bitene kadar umarım fazla cıvıtmaz...

isiniz ne bilmiyorum...
is geregi maalesef boyle insanlarla muhatap olunabiliyor fakat cevap vermeyin, susun en iyi cevap bu olsa gerek...
ya da insanlar size bu tip seyler soyledigi zaman siz isle ilgili bir sey sorun cevap vermek yerine ki o an asil yapmaniz gereken seyin is oldugunun farkina varsinlar...
bir de taciz bu olayin neresinde onu anlamadim acikcasi...
gulun gecin, adam zaten yasliymis ahi gitmis vahi kalmis adam bunlari soylese ne olur soylemese ne olur di mi :27:

bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.

ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde:59:

birde patrona söylesem sirkette onun uzaktan olan bir akrabasi kiz var,o da duyarsa ortalikta duyulursa ya ayip birsey...

ya adam acik acik üstüne basa basa dedi ben genc olsaydim elimden kurtulamazdiniz- ve ekledi dedi ama yasli olmamada kötü degil aslinda...

ben ise verdim kendimi yine...bugün cok düsündüm patrona söylesem mi diye.söyleyemedi.

canım benim akrabası olan kız duyunca ayıp oluyorda sana yapılanlar ayıp değil mi yani...nasıl bi mantık anlayamadım doğrusu.

bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.

ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde:59:
Elle de taciz etmiş!!! Patrona söylemeniz veya terslemeniz için illa tecavüz mü etmesi gerekiyor size anlamadım ki!!! Ay çok sinirlendim ya hem adama hem de kendini bu kadar aciz hisseden size! Yok akrabası varmış adamın şirkette rezil olurmuş vs rezil olsun hatat gebersin pislik! Bir an önce olayım önünü almazsanız başka bir konu açıp yardım istersiniz yakında (Allah korusun) Ben diyeceğimi dedim ister dikkate alırsınız isterseniz hala ahlanıp vahlanmaya devam edersiniz...

Ya baksana ben utaniyorum o utanmiyor,herhalde biti kanlanmis, o kiz duysa birde is arkadasi,ama aslinda ben degilim utanilacak sey yapan.

yaslinin tacizi cok tuhaf ve igrenc bir sey.

oluyor böyle şeyler,benim de başıma çok geldi.Bozun atın.Kart papazlar diyorum,ben onlara...

'sevgili kardeşim ki tahminen benden küçüksün elle taciz etti diyorsun ve sen hala tepkisiz oradasın.Hiç bir şey yapamıyorsan işi bırak git.Yapma Allah aşkına bu yenilir yutulur bir şey değil.Hani senin gururun onurun.

İşe çok ihtiyacım olsa ve kaybedeceğimi bile bilsem asla böyle birşeye müsade
etmem.Kendme saygım kalmaz.İster patronla konuşun ister adamı uygun bir dille
tersleyin ama size bunu yapmasına müsade etmeyin.

eğer güzel seviyeli iltifatlarsa sorun yok tabi. ama ciddi bakış cve sözlerse gardını al derim

aman tanrım çok dikkat et

iş'ten ayrılmak çözüm değilki taciz heryerde var.bi başka yere de gitsen aynısı olur en güzeli o kişilere haddini bildirmek olur.geçirin kafasına çantayı ,yada patronunuza söyleyin icabına bakar o.

arkadaşım sözlü tacizle başlamış, elle devam etmiş, senin pasifliğin adamı daha cesur davranmaya yönlendirmiş. Bu gidişatın sonunda önünde fermuarı indirirken bulursun dikkat et. Tavrını çok net koy. Hiç bir iş yada para insanın gururu, onuru ve namusundan daha önemli değildir.

arkadaşım sözlü tacizle başlamış, elle devam etmiş, senin pasifliğin adamı daha cesur davranmaya yönlendirmiş. Bu gidişatın sonunda önünde fermuarı indirirken bulursun dikkat et. Tavrını çok net koy. Hiç bir iş yada para insanın gururu, onuru ve namusundan daha önemli değildir.

Tabiki degil..ama bir yandanda dedim dur bakalim belki gecicidir.

persembe gününden beri böyle.

Back
X