eşimle birbirimiz çok severek evlendik.şimdide dünya tatlısı bir bebeğimiz var henüz 11 aylık gel gelelim nerden başlayalım.eşim özünde iyi bir insan cocuguyla ilgili bir baba benim kadar oda bakar evladımıza geceleri kalkar mamasını verir altını değiştirir, ilgilenir .bizi hiç birşeye muhtaç etmez.yedirir içirir giydirir gezdirir.elbette bunlar görevi yapacak belkide ama gelelim asıl konaya bu zamanda eşimi çok sevdiğim için ne dediyse yaptım evlenmeden önce arabam vardı.evlendikten sonra tek araba kullanalım diye sattık.şimdi cocuk olunca tek araç sorun olmaya başladı bu başak bir konu.çalışıyordum işi bırak cocuğa sen bak.dedi çok uzun bir çalışma hayatıma geride bırakarak işi bıraktım.aslında kv çok genç bakabilirdi çok yakında oturuyoruz neyse onada tamam dedim.sonrasında eşim üniversite mezunu iyi bir mesleği var benim yok üni terkim yani.ama evlenmeden önce çalışıp kendi ayakları üstünde duran bir bayandım.şimdilerde hiç bişeyim kendimi faydasız ve eşime karşı küçülmüş muhtaç ve basit görmeye başladım kendimi.eşimin aileside aramızdaki bu eğitim farkını bana manalı sözlerle laf sokar oldu budurum çok canımı yakıyor.bir de dediğim gibi eşimde evle iligili benle ilgili vs bütün kararları kendisi alır evde benim fikrim benim istediğim hiç dikkate alınmaz.evimiz küçük başka bir eve çıkalım diyorum yıllardır budurum çok fazla sorun oldu çünki çok ağladım yalvardım dediğimi yaptıramadım.demem oki eşim gözümden akan hiç bir yaşa aldırış etmiyor beni dinlemiyor bir sözümü hiç bir isteğimi yerine getirmez oldu.farklı konularlada da günlerçe ağladığım sinirimden kendimi yıprattığım oluyor ama bunu yapsın diye değil zoruma gittiği için ağlıyorum insan hiç eşini dinlemezmi.hiç acımazmı hiç haklısın evet öyle yapalım demezmi eşine ben onun her dediğini yapıyorum ama.bende inat yapabilrim bende dik kafalılık yapabilirim ozamanda hergün evde kavga ederiz illa öylemi olmam gerekiyor.ben onun için bütün hayatımı değiştirdim o benim için ne yapıyor hiç bişey dışarı çıkalım şuraya gidelim dyince bile napıcaz orda diyip gitmiyor ben artık evliliğim tek başına yürütülmesinden herşeye susmaktan evde köpek olmaktan bıktım sevmek herşeye yetiyormu.benliğimi kaybettim koyun gibi hissediyorum kendimi.