haklisinda bu erkek milleti bunu istiyor maalesef bende oyleyim kizdimmi bagiririm carparim yikarim suratimi asarim ama hemen toparlarim agima dusururum . senin dedigin de dogru ama maalesef erkeklerin gozunun disari kayma potansiyeli var. amazonlar gibimi yasicaz kendimizden odun vermemek adina kaydirigubbakcemile3 onlar bile becerememis sonunda tek sag biraktiklari erkege asik olmus 2 kadin dagilmislar.. dunyanin duzeni sanki ama herzaman akilli olan bizleriz ..bunlari yapmakla kuculmeyiz aksine akilli kadin damgasi yeriz bu yontemler sadece erkegi yonetmek adina oyun kurallari
Vallaha mandm arkadasim ben nedense her erkegin böyle bir kadin istedigni sanmiyorum....Hayatinin odak noktasini esi ve esinin istekleri yapan kadinlar zaten bence basli basina hatalarin en büyünü yapiyor...
Gözünün disariya kayma ihtimali her zaman olabilir....ben dünyanin en güzel en bakimli en sevecen en bilmem ne kadinida olsam adamin icinde varsa ben istedigim kadar en olayim yinede yapacagini yapar....
Birde bu birazda kadinin yapi meselesi ile ilgili bir konu galiba...bazi kadini kesende fikir fikir olamaz....