Dedıgınizi yaptim..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Bazı yorumları dikkate aldim ve kardesime oyle davrandigm icin pisman oldum konustum onla oda yaptiginin yanlis oldugunu bize has bi davranis olmadigini eşini surekli mutfaga karistigini söyledi bigun oncesinden de tartismislar onun etkisi altindaymis esinin bu hareketlerinden bıktıgini maddi durumlari iyi olmasina ragmen sürekli mahcup oldugunu söyledi elektrigi dogalgazi kardesim aciyor enistem kapatiyomus kalan yemek olursa bitmeden yenisi yapilmiyormus kardesimin kisisel parasi vardi bi miktar onuda almis kardesim onla borcunu odeyecekti bi kac yere yani ben işkillenmekte hakliymisim biseyleri sezdim ve cimrilik oldugunu farkettim cimrilik diyorum cunku durumlari gayet iyi arta kalan pirinc bi hayvana verilseydi bu kıs günu bence israf olmazdi.kızin bi sucu yokmus ablasiyim sonucta benden sakinmaz eşi öyle istiyomus ikimizde ozur diledik bende evime geldim bidaha gitmem dememin sebebi de bunu hissetmemdi yemek konusunda patladm işte..ayrica yeni esya aldik dedim cunku benim yeni esyam yoktu esim dayali doseli bi eve gecmisti bebek olucak die evi degistirdik sitede bunu bilenler var bende mutlulugumu paylastim ,hesap odeme konusunu yazmam hos olmadi fakat eniştemin tavrini anlattm yani kardesim ondan dolayi yapmis olabilir mi die sordum fikir olsun istedim ..sizde topa tuttunuz demek ki net ve seffaf olmak her zaman iyi olmuyormus kizlar..

Ben sonu ne olursa oldun net ve şeffaflıktan yanayım. Kötü de oluyorsa olsun, net olan bir kötülük net olmayan bir iyilikten daha iyidir bana göre. Olayınızı bilmiyorum ama benim fikirim bu..
Katiliyorum size..Bende fazla seffaf davrandim kizkardesim olmasina ragmen gördugum bi haksizligi dile getirdim tepki aldim ,kardesim ile konustm oda yazdigim olaydan dolayi dertliymis zaten elinde olan bisey yokmus..

Olayo hatirladim sizinle ayni fikirdeyim kaln yemeyi 6edirmem diye yazmisdim.. Kim ne derse desin senin kadar iyisini bilip goremez onun icin uzulme . kardesinle barisman guzel olmus . boylelikle konuyuda anlamis oldun..

Bize karşı şeffaf olup olmaman ne ifade eder ki? Burada kaç kişi tanıyor seni?
Önemli olan kardeşine gösterdiğin tavırdı.
Konunda beni irite eden 'bir daha evine gitmem' tarzı konuşmandı. Bak kocan bayat yemek yemesin diye dert edinirken kardeşin burnunun dibinde başka bir hikaye yaşıyormuş.
Bize ne dediğin değil kardeşine destek olabiliyor musun? o önemli

Olayo hatirladim sizinle ayni fikirdeyim kaln yemeyi 6edirmem diye yazmisdim.. Kim ne derse desin senin kadar iyisini bilip goremez onun icin uzulme . kardesinle barisman guzel olmus . boylelikle konuyuda anlamis oldun..
Cok tesekkurler inan bütun gece gözume uyku girmedi yazilanlardan sonra hamile halimle alinganlik mi yapiyorum dedim kardesimi yatagindan kaldirdim konustum icim rahatladi kendisi de icini döktü eşi biraz fazla tutumlu kardesim durumumxda iyi ama esimde huy bu dedi mutfaga girip sakin dökme demis oda bosaltmis diger gun sofraya konmasaydi adam nerde diye sorabilirdi yani ki bazen kendi bile yemiyormus esiyle konusmus ama degisen bisey olmamis beni en cok uzen eşimin ailemden sadece kardesimi taniyor olmasi ve bu bizim ailemizi temsil ediyor iyi agirlansin istedim ikinci gelisiydi yani ailem cok uzakta bi kardesim var onunda sucu yokmus eşine ne diyebilir ki

Keske en bastan seffaf olsaydinizda biz tepki verince ama aksam ki misafirlerin tabagindandi o pilavlar demeseydiniz.

Bekin bir daha gelmem dedim dogru cunku anladim bi sorun oldugunu esiyle tartismis adam soguk kardesimde soguk davraniyordu bana bende alindim haliyle anladim durumu neden rahatsiz edeyim artik onu davet edicem o benim kardesim ama enistem icin napilor bilmiyorum durumlarida gercekten cok iyi belki psikolojiktir

Keske en bastan seffaf olsaydinizda biz tepki verince ama aksam ki misafirlerin tabagindandi o pilavlar demeseydiniz.
K
Onu yazip yazmamak arasinda cok kararsizdim zaten ,en son yazdim okumadan onayladm nasil düzeltme yapilir hala bilmiyorum telden giriyorum bi bakicam simdi ama hamileym asla yalan yok tabakta ki bosaltilms ama temiz oldugunu soyledi ben ozur konusmasi yaptigmda temiz yerinden koymaya dikkat etmis kocasinin huyuymus

bende ilk konunda hatalı bulmuştum seni..bugün ki konunda takdir ettim:) ne kadar olgun davranmışsın..
tam olarak yapman gerekeni yapmışşsın...
kibirli değilsin ki konuşmuşsun..
aslında en başta böyle konuşsaymışsınız sorun olmayacakmış ama ikinizde birbirinize anlatmadığınız için gerginlik olmuş..
çözülmesine sevindim:)))

Bastan ayrintili anlatilmayinca konu sahipleri tepki aldiginda genelde savunmaya geciyolar yada oyle gozukuyolar o yuzden cok fazla tepki aldiniz.Bastan bu durumu anlatsaydiniz bende dahil size hak verilcekti

Sen yaptığından pişman olduğun için konuşmamışsın ki kardeşinle. Onun pişman olduğunu duymak istemişsin sadece. Ve yaptığı sözde "yanlış" davranış için mazeretler mazeretler... Hala fikrin aynı zikrin aynı. Hep üzülürüm kızkardeşim yok diye ama böylelerini gördükçe aman diyorum vardır bir hayır.

Bu konu yuzunden cok yoruldum lutfen saptırmayin biz beraber buyuduk soganda yedik en iyisini de yedik ama esim yabanci ozen istedim o kadar
Saptırmayın derken konuyu yarım anlatmışsınız.Önceki konuyu okudum başlığından dolayı öyle yazdım.Kardeşler birbirine açık olmalıdır.Kardeşimle de rahat konuşamayacaksam,hatasını söyleyemeyeceksem, kiminle rahat konuşucam.Neyse ki halletmişsiniz .İnşallah bir daha tekrarı olmaz.

Tesekkurler :) keske konussaydik en bastan ama dun o kadar soguktu ki ksrdesim bana karsi bide bu yemek olayi olunca resmen deger vermiyo bize dedim megersem esiyle tartismis haliyle banada yansidi..ikimizinde yaşi cok büyuk degil 22 ve 20 yas cocukluk ettik azıcik insalah duzeltebilmisimdir..konu burda cok baska anlasildi zengin bayan demeye basladilar israf dediler bos bos para harcayan dediler hal bu olunca bende dolu harcamalari anlatmk zorunda hissettm yapulan iyiligi söyledim ama psikolojik baski uygulaniyor farkinda olunmadan ..daha dikkatli olunmali ..saolun

Araya birgun bile sokmadan gece yatagindan kaldirip konustum icim rahat etmedi bi türlu ..ikimizde birbirimize hak verdik..cozduk cok suķur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…