Dedıgınizi yaptim..

Size laf anlatamicam ama yine de yaziyirum son kez. ben hamile halimle agladim uzuldum ozur diledim kardesime bagirdigim icin kardesiz biz olabilir boylecseyler ki ikimizde cok olgun olamayabiliyoruz 22 yasindaym ben hatami anladim ve konudada yazdigim gibi kardesimden özur diledim bi aciklama beklemedim kendisi icini döktü dertlestik onun bi pismanligi da yok esiyle sorunu buydu ve anlatti bize has olmadigini o kadar.bizi bizden iyi taniyamazsiniz siz.

Konuna tam yorum yazacaktim kapandı O sizin kardeşiniz keşke ilk başta ne düsunuyosan soyleseydin ama yinede gecte olsa konusman iyi olmuş

Pe
Peki:)))

Konuna tam yorum yazacaktim kapandı O sizin kardeşiniz keşke ilk başta ne düsunuyosan soyleseydin ama yinede gecte olsa konusman iyi olmuş
Ay sormayn valla konu kapaninca en az 10 defa okudum esimin telinden basladm aglama hamilelik hormonlarm tavan yapti oda bana kizdi büyütme dedi benden daha olgundur hep..giris cumlemde su oldu o pirinci sokaktaki kopege verseydik nolurduoda döktu icini kocasi biraz farkliymis durumlarii kötu olsa zaten atalm yenisini yapalm demezdim durumlari iyi Allah bozmasn altindan baska bisey cikti ona üzuluyirm simdi esi psikologa gitmeli gibi..

Yuvalarında huzurlari olsun da aman bırak hiç karışma bile sen bebisi düşün ağlama ki o da etkilenmesin

Insan kardeşine kızınca istediğini söylüyor işte sonra barışıncs hiçbir şey olmamış gibi yine kaldığın yerden decçvam etmek de kardeşliğin en güzel yanı :) bi anda kızıp yazmış olabilirsiniz pişmanlığınız da belli zaten üzülmeyin artık bu konu için olabilir böyle şeyler, herkes kardeşiyle arada bir yok yere bile kavga etmiştir :)

Moral oldu bu yazdiginiz : fena pisman oldum biz cok tartisirdik eskiden de evlendik hala aynıyiz yasimiza verim bari 22 ve 20 yaslar bide evlilikler arada kalmalar hadi hayirlisi

siz farkindamisiniz öz ve öz kardesinizi bize kötuleyip onun arkasindan konusuyosunuz pes !
Kardesimi degil yaptigi yanlısı kötüledim ben iyi okuyum isterseniz..yanlis yanlostir olmamasi gerekir hatalar varsa karsilikli kabul edilir ki özür dileyen ben oldum sadece bagirdigim icin oda bana soguk davranmis görundugunu cunku esiyle olan sıkıntisıni yanlis anladigimi söyledi ve bahsi gecen yemek konusunda da yapilmamasi gerektiginifakat esinin cimriliginden dem vurdu ben yapilan davranisi hala uygun bulmuyorum misafire ozen gösterilmeli die dusunuyorum bunu kardesimlede konustuk bugun butun gün gulduk seni kk sikayet ettim ceza yedim dedim biz aştık ortada kardesime degil davranisa tepkim var.

ama o yapilan yanlis kardesinin yanlisi .bana gore olmamasi gerekir.yada ben bu konuda cok hassasim yani kardes konusunda.neyse tatliya baglamissiniz sevindim sizin adiniza...

ama o yapilan yanlis kardesinin yanlisi .bana gore olmamasi gerekir.yada ben bu konuda cok hassasim yani kardes konusunda.neyse tatliya baglamissiniz sevindim sizin adiniza...
Bu platformda annenin ,babanin ,eşin herkesin sıkıntisi konusuluyor bende kardesimin hareketinden rahatsiz oldugumu dile getirdim tavrikarsisinda şok oldum buraya yazdim her kardes arasinda olabilir diye dusunuyorum iyi geceler.

Bu platformda annenin ,babanin ,eşin herkesin sıkıntisi konusuluyor bende kardesimin hareketinden rahatsiz oldugumu dile getirdim tavrikarsisinda şok oldum buraya yazdim her kardes arasinda olabilir diye dusunuyorum iyi geceler.
bana gore yaptiginiz ters!sizede iyi geceler

Kardeş olmak güzel bişey kırar dokersiniz ama sonra hiç bişey olmamış gibi devam edersiniz kardeş sonuçta çok takmayin bence anlaşmış olmanıza sevindim.

sen burda bize yazcagina babanla konus bu durumu enistene desin adam olup kizima bakamiyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…