arkadaşlar konularımı lütfen okuyun en sonki konumda özellikle herşeyi anlatmıştım.6yıllık sevgilim vardı.en son 1yıl aramız baya kötüydü tam barışacaktıkki bunun faturasında bi no yakalamıştım ve 10gündür msjlaşıyorlardı.sevgilimin başına dünyayı yıkmıştım.ama sonrada okadar üsütne düşmüştümki açık açık beni reddetmeye başlamıştı sonra araverelim demişti ara verdiğimizden bi hafat sonra sahte face.le bunu eklemeiştimve ozkızı bunun arkadaş listedinde görmüştüm ama bana hiç alakam yok demişti güya.sonra en son bunu paylaştım işte sizlerle sizlere çok çok tşk ederim bana çokgüzel fikirler vermiştiniz hatta özel msjlarla fikir veren arkadaşlarıma çok tşk.sonra ben sizin dediklerinizi uyguladım.herşeyi bildiğimi anlatan artık benim için bir hiç olduğunu belirten bir msj attım hattııda kapattırdım.15gün oldu ne acılar çektim analtamam.tabi face.dede kapatmıştım kendimi.bu benim bi arkadaşımla arkadaş olmuş bana ulaşabilmek için tabi ortak arkadaşımız olduğu için bazı gönderilerimi görebilmiş.face.de benim erkek olan bir sınıf arkadaşım var.çok samimiyizdir.bakmışki onla çok samimiyiz.kıskançlık krizine girmiş.sınıf arkadaşıma msj atmış.ondan uzak dur.sınırını koru samimiyetin hoşuma gitmiyor tarzında..sınıf arkadaşımda bu ne saçmalık kiminle samimi olacağımı sanamı sorucam demiş ve bu tarzda bikaç msjlaşmışlar face.üzerinden tabi benim haberim yoktu 2güne kadar.ben birgün face.açtım baktımki kardeşi beni eklemiş bu olduğunu düşünerek kabul etmedim.sonra ertesi gün baktım face.den msj atmış bana diyorki(tabi hemen inkar ederek)aslı astarı olmayan şeyleri bahane ettin uzaklaştın benden başkasıyla yakınlaşmak içinmiydi tüm bunlar.bunun peşini bırakmıycam.bunu bana yapamazsın diye.ben tabi cvp yazmadım.dün gece evi aradı baktımki no onun nosu tel.in fişini çektim bugün sabahta bi uyandım 30kere aramış face.dende msj atmış bana bunu yapamazsın gerekirse ailenle konuşucam neolursa olsun evlenicez diye.işte böle kızlar ben napayım söyleyin ben acıdan kıvranırken allahım neolur gelsin kapıma yalvarsın yakarsın diye dua ederken bukadarının olacağını bile düşünmüyodum.aylar sonra ilkdefa birazmutluyum.amacıma ulaşıyorum gibi.rabbime şükürler olsun.bazılarınız kızabilir ama inanın aylarca ne bunalımlar yaşadım bir ben bilirim.aşkım için savaştıkça o kaçtı benden en son bıraktım 15.günde döndü.ama en önemlisi bundan sonrası.face.min msj kısmını falan hep kapatayımmı.hiçmi ulaşamasın bana sizce.yada ortak arakadaşımızı silsemmi hiç göremesin benide iyice çatlasınmı napsam??????