kızlar en son olanlarla ilgili sizi haberdar etmek istiyorum.ben herşeyi bildiğimi ve artık onu istemediğimi belirten msjı 1 ekimde attım.sonra hattımı falan kapattım.27ekimde bu face.den msjlar atmaya başaldı kasım bunun ara ara msjlarıyla aramalarıyla (tabi cvp vermiyorum)geçti.annesine ve abisine defalarca arattırdı.o face.deki arkadaşıma karşı kıskançlık krizleriyle geçti kasım.aralığın 15ine kadar böle sürdü.hiç cvp vermedim ona ne face.den ne tel.den.çünkü bir msj atıyodu 5 gün atmıyodu ve ben sinir oluyordum.yeteri kadar sürünmediğini düşünüyordum.geçende baktım bir no arıyor açtım.o olduğunu görünce yüzüne kapattım ve defalarca arayınca açtım.ve 2.5ay sonra ilk kez iletişime geçtik.bana çok kötü olduğunu çok özlediğini yaptıklarından dolayı çok pişman olduğunu .tel.de değilde yüzüyüze konuşmamız gerekn çok şey olduğunu(farklı şehirlerdeyiz)söyledi.işte sen aklıma gelince gözlerim doluyo falan filan asla kimseyle olamayacğımı anladım ben 6 yılı asla baştan yaşayamam falan filan dedi.ben pek tepki vermedim ama yineden sert çıkmadığım için sonra kendime kızdım.neyse beni face.den kabul et dedi.yüzyüze görüşene kadar tel.den görüşelim msjlaşalım falan dedi.tabi yine hiçbirini yapmadım.şimdi benden bir hareket bekliyo heralde yine 3-4gün oldu hala ses yok.yani isteğim zaten dönmesiydi ama şuvarki hala çokda fazla süründüğünü düşünmüyorum.ben neler çekmiştim istiyorumki bin katını çeksinnnn.içim soğumadan evet süründü demeden onla olamam zaten.bilmiyorumki ne yapabilirim şu durumda ve nasl dahada süründürüürm blmiyorumm kızlar işte böle...