belkı de sorun rahatlamıs olmasıdır ıste...
Benzer bısey olsa mesela yıne aılesı aradıgında da kıbarca acıklama yapmadan durumu anlatsan
Mesela desenkı: suanda kimse ile aramda bır sey yok sızlerıde anlıyorum fakat oglunuzla da aramda bırsey yok bu sekılde sureklı arayıp sorular sormanızı dogru bulmuyorum sızlerı kendı aılem gıbı goruyorum cok sevıyorum fakat o kendı yolunu bende kendı yolumu cızdım lutfen bu tarz seyler dısında goruselım gorusmek ıstersenız fılan gıbı bıseler desen aılesı ıle bır sey ogrenemıyecegını anlasa gelmek konusmak zorunda kalsa.
Sonucta ona cvp vermesende aılesı onun ıstedıgı cvpları alıp ona verıyor e bu da rahatlamasını saglıyor sallıyor sadece arada hatırlatmak ıcın arıyor gelmeye nıyetı olan adam ınan bana ''yasadıgım ıcın bılıyorum'' hıc dusunmez yanında bulur kendını ask ıslerı ertelemeye gelır mı sence? sen bu kadar sabırsızlanır bı an once gelsın ısterken onun ertelıyor olması normal mı ya da? bence sen zaten bılıyorsun durumu konunu takıp edıp sonradan bır sey yazanlardanım yapabılır mısın bılmem ama ayagına kadar getırıp ellerı bos gonder bence onu... bılırım uzun bır ılıskıyı bıtırmek kolay degıl. Yasanılan seylerı unutmak kolay degıl ama uzerıne kotu anılar eklemektense oturup uzulmek en ıyısı bence yinede sen bılırsın arkadasım:26: