- 14 Ocak 2014
- 378
- 666
- 34
Merhabalar arkadaslar 1.5 senelik evliyim cocugum yok oturdugum semt benim genckizligimin gectigi semt annemle aramda 2 sokak var kayinvalidemlede ayni boyle olunca durum dediki dediler hic bitmiyor. Annemle hemen hemen hergun beraberim ya bana geliyor yada ben ona gidiyorum disari cikiyoruz yada disardan gelirken ugrar bana merak eder,, fakat bu millete cok dert olmus durumda surekli annemin bana gelmesi nedense dert olmus durumda selam.verip.gecerim ozel.bir diyolaga girmiyorum kimseyle cunku cok dedikodu yapiyolar konuscak birseyleri kalmamis simdide bunu konusuyilar surekli ve benim sinirlerimi zorluyor bu durum.. özellikle boyle insalara malzeme olmak , 7/24 sokaktalar tabikide gelenide gidenide goruyilar kime ne yahu birgun cok ciiddi derecede birini bozacagim suan sabrediyorum...Annemede dik dik.bakiyolar gelip giderken.tek cocuguyum ve o da rahatsiz olmaya basladi napmaliyim bu durumda esim takma diyor kendi de bu durumdan rahatsiz hatta gecen alisverise gittik dik dik posetlerimize bakiyolar evimiz kira ve suan.cikma sansim.yok gercekten sokaga bile cikmak.gelmiyor icimden offf
Son düzenleme: