Dedikodu , işyeri

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.174
30.507
798
36
Merhaba arkadaşlar ,

Işyerinde servis elemanımız 3 ay evvel evlenmiş. Yabancı bir Kadınla. Bugun Eşiyle birlikte geldi.( eşinin işi varmış dışarı biryere gideceklerimiş ondan beraber Gelmişler. ) işleri bitince gitti eşini bırakmaya. Bizim iş arkadası hemen ortalığa " evlenmişler ama ikisi de Yüzük takmıyor. " dedi.
Patron da hemen " onlarınki muta nikahı " dedi. ( İran'da tek gecelik ilişki için yapılan nikah varya onu kastetti. )
Kız da " ay ne garip Yüzük olmadan evlilik mi olur ? " vs vs dedikodu çarkı döndü arkalarından.

Çok rahatsız oldum. Evlenen iki kişiye öyle demek kimin haddine. Bir de galiba Üstüme alındım. Bende Yüzük takmıyorum acaba yanlış mı anlıyorlar ?

Bazen oluor insanlardaki densizlik işleri güçleri olmayan insanlar öyle basit şeylere takilir

Senin yanında osurulmaz da ondan da nem kaparsın.

(Bu yorumu ben mi yaptım)

Evet bazı zihniyetlere göre mecburi.

Hatta yine aynı zihniyete göre evlenince okuyamazsın.
Hatta temizlik ve yemek yapmayı iyi bilmekte evlilik için genel şarttır.

Sen o zihniyettekilerle çok takılma bacım, insanın asabını bozarlar.

Size bir şey söylemek istediklerini sanmıyorum ama yorumları çok kötü. Kadinlarin da oldugu bir ortamda tek gecelik evliliğin dalgayla bile olsa lafı edilmesi hiç hoş değil. Patronunuzdan tiksindim. Sizin üzerinize alinmanizi gerektirecek bir şey olmamakla birlikte aklima bu iğrenç zihniyetin farklı dusunebilecegi gelmedi değil. Evli barkli insanlara resmen iftiraya varacak şeyler söylenmiş. (Servis elemaninin karısı güzelse kiskanmistir belki). Sizin arkanızdan da yüzük takmiyor, evli olduğunu gizliyor, aranıyor (yazarken tiksindim kendimden be) gibi konuşurlar mi acaba?
Kendinize dikkat edin kimseyle samimi olmayin. İş arkadaşınıza ne acaba yeni evlilerin yüzüğünden o da ayrı tabi. Is yerine getirmiş bu benim karım demiş daha ne istiyorlar öf yani.

Bu arada sakın yanlış anlamayın. Zihniyet bozuk olunca sizin doğru olmanız onların saçmalamasina engel olmuyor. Yani siz kimseye fırsat vermeseniz ve mesafeli olsanız bile karşı tarafın niyeti bozuk olduktan sonra konuşmalarinin önüne geçilmiyor.

Sizi kastederek söylememiş olabilirler. Yine de zannetmeyin ki sizin dedikodunuz yapılmıyor. Çünkü dedikodu dediğimiz şeyin ana fikri " başkasının dedikodusunu yapan, seninkini de yapar".. Ve ne kadar malzeme vermemeye dikkat etseniz de nafile! Asla malzeme sıkıntısı çekmezler, çok yaratıcılardır bu konuda..
Yani yüzük takıyor olsanız bile onlar başka bir kulp bulurlar. O yüzden çok takılmayın

Sizi kastetmemişlerdir.
Ama diğer çift hakkında söyledikleri son derece çirkin.milletin nikahını dillerine dolamaları çok çok ayıp.
Ne işsiz ve boş insanlar var yahu.

Terbiyesiz ve ahlaksız insanlar, rahatsız olmanız da normal. Problem ağızlarının payını vermemeniz de.

Hadsiz insanlar işte. Sizde keşke bir laf atsaydınız ortaya.

Terbiyesizlik ahlaksızlık mı desem ne desem bilemiyorum. Yeni evliler gider gitmez söylediler bir de arkalarından. Sanırım Yüzük takmadığım için Üstüme alındım biraz da.

Kesinlikle öyle. Zaten eminim konuşuyorlardır benim için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…