Yok ya bildiğin büyük şehirin bir ilçesi. Takmamya çalışıyorum ama utanıyorum ya ailesinin kulağına giderse ne kadar utanç vericiDinleme,bu devirde öpüştüğü için adı çıkanlar sadece küçük köylerde olur,
Orada yaşıyorsanız zaten biliyorsunuzdur,
Değilse de takmayın.
Giden gitsin boşver,Yok ya bildiğin büyük şehirin bir ilçesi. Takmamya çalışıyorum ama utanıyorum ya ailesinin kulağına giderse ne kadar utanç verici
Kimin söledğini bilmiyorum, ya kötüÖncesinde böyle dedikodu çıkaran çevreden neden uzaklaşmadınız gidip tam ortalarına girdiniz?
Duymamaya çalışın cahille kavgaya girilmez.
Kim bilirse bilsin bu sadece sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez.Kimin söledğini bilmiyorum, ya kötü
Bir şey yapmadık sonuçta bir arabasına bindim neler demişler ailem biliyodu onun ailesi biliyordu kim bilir daha neler diyorlar bu kulağıma gelen sadece. Umarım artk konuşmazlar ya
Konuşan kendi oğulları .utanacak biri varsa o kendileri ,oğulları sağda solda eski sevgilisinin dedikodusunu yaptığı için utanmalılar .Yok ya bildiğin büyük şehirin bir ilçesi. Takmamya çalışıyorum ama utanıyorum ya ailesinin kulağına giderse ne kadar utanç verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?