• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodu yapan akrabaya karsilik

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Hanimlar merhaba.
Yakin arkadssimin bulundugu ortamda yakinim oldugunu bilmeden dedikodumu yapmis akrabalar.
Annem ve benim hakkinda iftira atip konusmuslar.
Yakin arkadasim da "Ceylin benim yillardir arkadasim oyle bir sey yok" deyince lafi cevirmeye calismislar.
Ben sabah bu akrabayi arayip duyduklarimi soyleyip hesap sormak istiyorum annemin pek gonlu yok gibi yuz yuze gelince soyleriz diyor lakin kis geldi dugun yok bir sey yok en yakin ihtimalle bayrama kadar karsilasmayix. Sizce aramali miyim?

Kulağınızla duymadığınız şeylere inanmayın derim.
A harfi çıktığı yerden B olarak yayılır, Z olarak milletin ağzında gezer durur.
En sağlıklı olanı ise arkadaşınızı da alıp onların olduğu yere gidip konuyu açmanız.

Kulağınızla duymadığınız şeylere inanmayın derim.
A harfi çıktığı yerden B olarak yayılır, Z olarak milletin ağzında gezer durur.
En sağlıklı olanı ise arkadaşınızı da alıp onların olduğu yere gidip konuyu açmanız.

Bence aramayın. Yokmuşlar gibi davranın

Aslında yüzyüze konuşmak daha iyi ..

Çok ciddiye alınacak bir konu mu söyledikleri ?
Onemli bir konu, bunu gecen seferlerde birkac kisi daha soylemisti ama arkadasimdan eminim ayni diger duydugum cumleleri kullanmis.
Yillar once olan seyleri yalan yanlis anlatmis anneme ve bana iftira atmis

Bence artık kendi kendinizi geri çekin mıhatap olmayın sebebini o zaman söylersiniz. Şimdi hesap sorsanızda konuyu çevireceklerdir.

Arayin tabi ki ya
Oyle muhatap olma aman kendini bi sey sanmasindan anlamaz bu tipler, ortami bos buldugu icin konusup durmustur
Arayin bi hesap sorun kendine gelsin bi daha da kimseye boyle bi sey yapamasin
Kolay mi oyle ya iftira atmak

Gecen boyle dedikodumu yapan birine cok sabirli davraniyordum.sonra birsey duydum ve haber yolladim.sjmdi kadin firt gecip gidiyo yanimdan.hicte umrjm degil.bazi insanlar imadan anlamiyo illa edeceksin agizlarina.

Back
X