Dedikodu yapan erkek hakkındaki düsünceleriniz:)

Karı gibi laf yapan erkekten nefret ederim. Zararın neresinden dönülmüşse kardır. :)

Kadın gibi dedikodu yapmak çok cinsiyetçi bir söylem, benim çevremdeki bütün erkekler dedikoduyu kızlardan daha çok seviyor, daha iştahı dedikodu yapıyor.

Bir de adamın annesi sonuçta, biten bir ilişki hakkında konuşmaları çok normal. Siz de annenizle konuşuyorsunuzdur eminim karşı taraf hakkında.

Tek taşta nişan hediyesidir, nişan atılırsa karşı tarafa iade etmek gerekir görgü kurallarına göre.

eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlar :KK45: son bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu:KK54:

tebrikler bi erkek bozuntusundan kurtulmuşsunuz..
anası kendi gibi birini bulsun artık..

eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlar :KK45: son bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu:KK54:
Kurtulmuşsun, tadını çıkar.

Dedikodu yapmak kadina mahsus bi ozellikmis kk sayesinde bunu da ogrendik ne mutlu bize

Yüzüğünü geri verin, laf ettirmeyin sizde.
Dedikodu yapan kimseden hoşlanmam ben, erkek daha bir itici oluyor o ayrı.
Bu saatten sonra gormeyin, duymayın.

Eşimin bir lafi var.Dedikodu yapan erkekler için.Hep der erkeğin o...pusu diye.tam eski nisanlina söylenecek laf.

Ben de 34 yasinda ,kor topal birini bulurlar a takildim. Benim erkek arkadasim da 33 yasinda, evlenirken 34 olacak. Kor de degilim topal da. Siz niye boyle bir sey soyleme geregi duyuyorsunuz ki? Onun yaptigi ne kadar iticiyse sizinki de o kadar itici bence..

yaslası alakası yokkkk sinirden kıskançlıktan anlamadınmı sevdım ben bu adamı

Bir erkek "malum 34 yaşında" olunca,kadın,kör topal biriyle mi evlenmesi gerekiyor.Nasıl bir zihniyet bu.İstesin veya istemesin,yüzükleri geri vermemeni anlamış değilim.Sen de kör topal bulsun diyerek onun dedikodusunu yapmış olmuyor musun?
Sana karşı annesiyle bir olduklarını söylüyorsun da,seninle anlaşamamış ki ayrılmış.Annesine de,senin onun için söylediğin kör topal birini bulsun lafını annesine söylemesi mi suç.
Bittiyse neden görüşüyorsun.Bittiyse telefonuna bakacak mesajlarını okuycaka yetki ve samimiyeti nerden buluyorsun.Bittiyse,sanane ister körle evlenir ister topalla.

hazmedememe sureklı kadın bulup tanıştırmaları zoruma gıttı yasla alakası degıl benım hazmedememle akalı zoruma gıdıyor evlenecgım adamdı o benım ısın kotu tarafı hala sevıyorum kolay degıl kıskanclık

Panpa actigin 2 konuyu da okudum ve seni cok sevdim diyeyim :) Hele kor topal lafina bayildim heheheh :)

Sen de intikamini yeterince aldin artik bence, yuzugu de ver poposuna soksun. Intikamin bittigine gore gec gitsin artik.

Kadın gibi dedikodu yapıyor ne demek ya? Erkek cinsiyeti hep yüceltmek için kullanılırken kadın cinsiyeti neden aşağılamak için kullanılır anlamıyorum. Dedikodunun cinsiyeti yoktur iki türlüsü de çirkin.

Iyyy, dedikodu yapan yapan insanlardan iğrenirim , hele ki erkekse daha beter .
Bana uzak olsunlar lütfen .

Erkekler inanılmaz derecede dedikoducu. Son staj yaptığım kurumda bizzat tecrübe ettim. Hiç hoş değil ve bu tip insanlardan hep uzak dururum.

benim eski esim de oyleydi benim hakkimda konusuyordu ben yokken anasina babasina beni anlatiyordu rezil

Back
X