- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi hayalkenti
Karı gibi laf yapan erkekten nefret ederim. Zararın neresinden dönülmüşse kardır. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlarson bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu
![]()
Kurtulmuşsun, tadını çıkar.eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlarson bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu
![]()
Ben de 34 yasinda ,kor topal birini bulurlar a takildim. Benim erkek arkadasim da 33 yasinda, evlenirken 34 olacak. Kor de degilim topal da. Siz niye boyle bir sey soyleme geregi duyuyorsunuz ki? Onun yaptigi ne kadar iticiyse sizinki de o kadar itici bence..
Bir erkek "malum 34 yaşında" olunca,kadın,kör topal biriyle mi evlenmesi gerekiyor.Nasıl bir zihniyet bu.İstesin veya istemesin,yüzükleri geri vermemeni anlamış değilim.Sen de kör topal bulsun diyerek onun dedikodusunu yapmış olmuyor musun?
Sana karşı annesiyle bir olduklarını söylüyorsun da,seninle anlaşamamış ki ayrılmış.Annesine de,senin onun için söylediğin kör topal birini bulsun lafını annesine söylemesi mi suç.
Bittiyse neden görüşüyorsun.Bittiyse telefonuna bakacak mesajlarını okuycaka yetki ve samimiyeti nerden buluyorsun.Bittiyse,sanane ister körle evlenir ister topalla.