- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
tabiki canımBen de son üç haftadır bayağı azalttim. Yaşadığım bir sıkıntı vardı, duam gerçekleşmedi ben de gunahlarimi azaltmaya çalışıyorum.
Bu mübarek nurlu cuma gününde ben de aranıza katılabilir miyim?
Bugün 1. günüm :) Bismillah
(Allahü teâlâ, bilerek yaptığınız yeminlerden dolayı sizi mesul tutar, hesap sorar.) [Maide 89]Biz okulda böyle bişeyi yapmayı denemiştik. Anlaşma imzaladık (yeminli) 40 gün yalan söylemicektik. Yeminin bozulması şartlarını biliyorsunuzdur yemin işin içine girince insan kendini topluyor buna yakın bişey deneyebilirsiniz ama şartlerı göz önüne alıp bi düşünün
amin canımBende töğbe ederek kendime yeni bir sayfa açtım, en büyük günah olarak bildiğimiz gıybet( DEDİKODU)insanları felakete götüren affedilmesi en zor günahlardan ve cehennemin çoğunluğunun kadınlardan oluştığununun en büyük kanıtıda dedikodudur. Allah her günahı affeedebileceğini fakat dedikodusu yapılan kişinin bizi affetmedikçe ALLAH Bizi affetmeyecek buda demek oluyorki ansanların karşı koyamadığı engellemesi ve affedilmeside en zor olan günahı yenmek için gayret edelim Allah o kişilerle bizi karşılaştırmasın ahirette Amin.
evet kesinlikleay ne guzel hep bırlıkte baslayalım mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?