- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Kişi dilinin altında gizlidir. Sır saklayan murada erer.Farkında mısınız kızlar dinimiz çok güzel yaa bir kere her şey düşünülmüş. Düşünsenize giybet yasak. Biri Allah rızası için giybet yapmiyorsa ve biz o kişinin bu özelliğini biliyorsak ona sonuna kadar güvenip o benim arkamdan asla konusmaz, lafımi da başkasına taşımaz diyebiliriz. Ama düşünün giybet yapan birine asla guvenmeyiz bu konuda ve sevgimiz korelir o şahsa karşı . Dinimiz muazzam yaa
Eğer kalbde darlık ve üzüntü, vücutta bitkinlik ve halsizlik, rızıkta eksiklik ve bereketsizlik olursa, bunun boş ve yersiz konuşmalardan meydana geldiği bilinmelidir!Bu arada çok şükür giybetten bayagi siyrildim o kadar huzurluyum ki. Sanki insanlar beni daha çok sevip saygı göstermeye başladılar. Iste dinimiz bu kadar guzel
ne güzel demiş müftü..Dün Müftülüğü aradım dedim ki " ben artık giybet yapmamaya çalışıyorum,önceki yaptiklarimdan pişmanım ama o insanlara gidip ben sizin arkanızdan konuştum hakkınızı helal edin demeye çekiniyorum dedim. O da hesap gününde Allah in karşısına kul hakkıyla gelmeye daha mı az utaniyorsun dedi. Neyse sonra ben dedim ki " eğer bu dünyada helallesemezsek hesap gününde neler olacak" dedim. Hoca da " hesap gününde Allah soz konusu iki kulu karşı karşıya getirecek sonra hakkı geçen kul hakkını alincaya kadar o kulun ya sevaplarini alacak yahut da günahlarını yukleyecek dedi. Bu korkunç bir şey. Düşünsenize bu dünyadaki hayırlı amelleriniz sevaplarini gidecek dimdizlak kalacak ortada.
Ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum şimdi. O kadar çok giybet ettim ki
inaşllah hepimizin daim olur :)))Ben de başladım dedikodu orucuna o zaman
bugün 1. günüm
inşallah daim olur... sağol arkadaşım nasiplendirdiğin için:)
ben dün yaptım yainaşllah hepimizin daim olur :)))
dedikodu anında dedikoduyu yapmak okadar tatlı geliyor kiben dün yaptım yaaklıma geldi ama arkadaşlar ısrar etti sonra merak edip (
bugün yapmıcam bi daha dnicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?